Gec yumurtlama suphesi

2 gunde 1 hemen hemen oluyor canim sanirim pkoda var ya ne zaman yumurtluyacagim belli olmuyor
kimisi adete 3 gun falan varken kesiyo iliskiyi ondan sordum canim.bende kimyasalda adete yakin kalmistm.hep o gunleri bos gecerdim megerse o zaman yumurtlamisim.insallah vardr alirsn yakinda guzel haberi.ptesi bi dr a git istersen daha net olur

kimisi adete 3 gun falan varken kesiyo iliskiyi ondan sordum canim.bende kimyasalda adete yakin kalmistm.hep o gunleri bos gecerdim megerse o zaman yumurtlamisim.insallah vardr alirsn yakinda guzel haberi.ptesi bi dr a git istersen daha net olur

Idrarda tam net gorup ogle gitmeyi planliyorum birde 17 mart esimin dogum gunu varsa ona supriz yapicam

Canim ovi testin varmi onla yap onda daha cabuk belli oluyor daha hassas gebelik testinden

Canim diyelimki hamilesin sen 17 si veya 18 i arasi yumurtlamisin hic o aralar birsey hissettinmi fazla akinti kasik agrisi azda olsa hic supelendin oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…