Gec yumurtlama suphesi

Sanirim negatif tarlusal yarin bitiyor belki olurum osay3 @dilekylmz22
canım ben kendimden süphe ediyorum ya laptopu indirdim kaldırdım ekran parlaklığını kıstım sanki 2.çizginin yeri mi belli ? ay valla kime üzüleceğimi şaşırdım ya offf bide senin durumu netleştırseydik de içimiz rahat etseydi

Kurudukca dahada cikti pek onemsemedim bende. Keske netlesse benimkide artik yarin bitio tarlusal gunde 3 sefer iciyorum agri yapmiyor bakalim hic olacak gibide degilim.
Bekliycem 10 gun daha olmazsa yine doktora gidicem

Kurudukca dahada cikti pek onemsemedim bende. Keske netlesse benimkide artik yarin bitio tarlusal gunde 3 sefer iciyorum agri yapmiyor bakalim hic olacak gibide degilim.
Bekliycem 10 gun daha olmazsa yine doktora gidicem
Tarlusal dediğin ne? Söktürücü mü cani

osay3 @dilekylmz22 kizlar bir bakin bakalim ben gene sasi olucam bakarken gozler boyle oluo

Eklentiler

• 2017-03-07 10.46.02.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 40
Varmi gibi ay testlerle kafa yaptim iyice ben

Eklentiler

• 2017-03-07 10.59.23.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 35
sokturucu iciyosan zarari olmazmi beybi varsa.simdiye yukselmistr canim ya 1 hafta gecmesi yeterli oluyo.cok merak ediyrm

Sokturucu icip gebe olan tanidigim cok var o yuzden ictim bende.
Bilemiyorum ki idrarda tam cizgi gormeden vermek istemiyorum fiyatta pahali acikcasi muayne 50 kan 50 100 tl bayiliyoruz

Sokturucu icip gebe olan tanidigim cok var o yuzden ictim bende.
Bilemiyorum ki idrarda tam cizgi gormeden vermek istemiyorum fiyatta pahali acikcasi muayne 50 kan 50 100 tl bayiliyoruz
saglik ocagi yok mu yakinlarda orda ucretszdr canim.ucretli olunca zor anliyorm seni.adet olmakta sorun olmamakta sorun vallah.insallah bu sıkıntıların sonu hayirli cikar

saglik ocagi yok mu yakinlarda orda ucretszdr canim.ucretli olunca zor anliyorm seni.adet olmakta sorun olmamakta sorun vallah.insallah bu sıkıntıların sonu hayirli cikar

Insallah canim yeni tasindik biz nakil aldirmadik gecen gittim de kaymakamliga bildiricez kagitla gelip bakicaklarmis esim cuma gunu halledicem dedi adam calisiyor bana uzak kaliyor kaymakamlik.
bekle bekle sinir oldum
Dunden sanki bisi yok gibiydi bugun gorunur gibi

Eklentiler

• 2017-03-07 11.13.27.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…