Kizlar guzel haberler bekliyoruz sizden
Umitsiz olmaInsallah canim ya umidim yok ama beklioz
Umitsiz olma
canım ben kendimden süphe ediyorum ya laptopu indirdim kaldırdım ekran parlaklığını kıstım sanki 2.çizginin yeri mi belli ? ay valla kime üzüleceğimi şaşırdım ya offf bide senin durumu netleştırseydik de içimiz rahat etseydi
canım ben kendimden süphe ediyorum ya laptopu indirdim kaldırdım ekran parlaklığını kıstım sanki 2.çizginin yeri mi belli ? ay valla kime üzüleceğimi şaşırdım ya offf bide senin durumu netleştırseydik de içimiz rahat etseydi
Tarlusal dediğin ne? Söktürücü mü caniKurudukca dahada cikti pek onemsemedim bende. Keske netlesse benimkide artik yarin bitio tarlusal gunde 3 sefer iciyorum agri yapmiyor bakalim hic olacak gibide degilim.
Bekliycem 10 gun daha olmazsa yine doktora gidicem
Tarlusal dediğin ne? Söktürücü mü cani
Hakkinda hayirlisi olsun canimYarin tarlusal bitiyor ins hemen olurum bebek yoksa
Kizlar ben simdi test ysptim koca bir tek cizgi
cok cok cok silik golge gibi bisey ama adette cok gecti senin kuzum yaa dr a gir artik olcem meraktab varsada neden bu kadr silikVarmi gibi ay testlerle kafa yaptim iyice ben
cok cok cok silik golge gibi bisey ama adette cok gecti senin kuzum yaa dr a gir artik olcem meraktab varsada neden bu kadr silik
sokturucu iciyosan zarari olmazmi beybi varsa.simdiye yukselmistr canim ya 1 hafta gecmesi yeterli oluyo.cok merak ediyrmKiz kan testinin ustunden 10 gun gecmesini bekliyorum 3 gun kaldi :) sokturucum bitiyor bugun ne bir agri ne bir belirti var adete dair
sokturucu iciyosan zarari olmazmi beybi varsa.simdiye yukselmistr canim ya 1 hafta gecmesi yeterli oluyo.cok merak ediyrm
saglik ocagi yok mu yakinlarda orda ucretszdr canim.ucretli olunca zor anliyorm seni.adet olmakta sorun olmamakta sorun vallah.insallah bu sıkıntıların sonu hayirli cikarSokturucu icip gebe olan tanidigim cok var o yuzden ictim bende.
Bilemiyorum ki idrarda tam cizgi gormeden vermek istemiyorum fiyatta pahali acikcasi muayne 50 kan 50 100 tl bayiliyoruz
saglik ocagi yok mu yakinlarda orda ucretszdr canim.ucretli olunca zor anliyorm seni.adet olmakta sorun olmamakta sorun vallah.insallah bu sıkıntıların sonu hayirli cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?