- 10 Ekim 2017
- 87
- 36
- 3
Ozaman cok yenidir belki cnm sabah tekrarlaPembe ama kuruduktan sonra rengi değişti canm
Mutlaka haber ver canm çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alacaksın öyle hissediyorumCanisi kan verdim bekliyorum saat 2de alıcam inşallah canm S sevgi34sevgi başım çok dönüyo ya
İnşallah kuzum ya başım niye dönüyo benimMutlaka haber ver canm çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alacaksın öyle hissediyorum
Canım gebeliğin ilk günlerinde olur baş dönmesi mide bulantısı bu zaten gebeliğin en çok bilinen erken belirtileriymiş. İnşallah hamişsindir ondan dönüyodurİnşallah kuzum ya başım niye dönüyo benim
İnsalalh kuzum az kaldı saat 1 e geliyorCanım gebeliğin ilk günlerinde olur baş dönmesi mide bulantısı bu zaten gebeliğin en çok bilinen erken belirtileriymiş. İnşallah hamişsindir ondan dönüyodur
Canm allah büyük umutların bol olsun inşallah vardir bekle heleBen doktora gidecektim vazgeçtim gitmicem pazar günü regl günüm beklicemama sabah test yaptım negatif hiç umudum yok yine Eskigunler
İlk defa bu ay kasıkta batma ağrı bel ağrısı bi kaç defada baş dönmem oldu ama bugün biraz daha iyiyim anlayamadmCanm allah büyük umutların bol olsun inşallah vardir bekle hele
Bu y umut olur inşallah canmİlk defa bu ay kasıkta batma ağrı bel ağrısı bi kaç defada baş dönmem oldu ama bugün biraz daha iyiyim anlayamadmher ay hüsran..
İnşallah canmBu y umut olur inşallah canm
Negatif derken deger kaç cıktı cok stres yapuosn regl de gecikebilirCanım bişe sorcam sana, çok canım sıkıldıdayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif adetime 2 gün var kasıkta ağrılarım var halsizlik var acaba erkenmi yaptırdım ? POWERHACK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?