ahh kıyamam olsun canım bı dahakı aya ınsallah.sogan suyunu denesene ben adet olursam yapcam bu ay.e nıye o kad sılık cızgı cıktı hep
adet bıttıkten 1 2 gun sonra baslanıyms canım.15 gun ıcılıyms.cok var kalan bu sekılde hamıle.nelkı bızede vesıle olur ınsallah.tadı kotu ama ıdare edıcez artıkAa basliyim ben sogan suyuna dogru diosun nette iyice arastiriyim 15 gun mu icicem sabah aksammi merak ettim bugunden itibaren baslarim.
Bilmiyorum ki nasip degilmis ins bir sonraki ay olur
adet bıttıkten 1 2 gun sonra baslanıyms canım.15 gun ıcılıyms.cok var kalan bu sekılde hamıle.nelkı bızede vesıle olur ınsallah.tadı kotu ama ıdare edıcez artık
onu arastr pkolular nasıl yapıyms dıye canım gunlerımı farklıydı tam hatırlamıyrm.ıcıcez mecbur :))Ay saglik icin icilir kiz burnumuzu tikari bir dikiste iceriz pkoyada iyi gelir benim ins
Canım merhaba,öncelikle stres her kötülüğün anası.bende pkoyum,ama başka bir doktora göre değilim. Çünkü kistlerim birgün gözükğyo 2 gün sonra gözükmüyo enteresan. Ben pko olduğumu döngüm 35 e çıktığında anladım. Ve hep gecikiyorum sanıyordum meğersem dingüm 35 olmuş şimdi kna göre hesaplayınca geçen aylara bakıyorumda aslında gecikmemişim. Döngün uzayabilir bunda hiç birşey yok sadece hamile kalcağın zaman bizlerin yumurta çatlama günleri 14. Gün değil onu hesaplayıp takip etmen lazım,döngü uzun ve yumurta geç çatlatınca geç döllenme oluyor ve gebeliğini öğrenme sürecin uzuyor tek aorun bu.onun dışında adet görüyorsan yine şükret.demekki yumurtan çatlıyor benim bir tanıdığım var ilaç kullanmazsa hastalanmıyo 8 yıkdır çocuğu olmuyo ve pko yüzünden yüzünde sakal çıkıyor.oyüzden önce vucudunu tanı ve döngünün kaç güne çıktığını hesapla canım :)Selam kizlar en son 19 ocakta oldum bir doktor pko var bir doktor yok diyor.
Kafam cok karisik.
Sanirim ilk kez bu kadar gecikiyorum gebelik testim idrar negatif.
Dun aksam doktora gittim karindan bakti sanki bakamadi bike bastira bastira bil hal oldu.
Sonra kalkti yanimda hicbisi demedi temizlendim gebe oldugunuzu dusunmuyorum dedi ama 10 gun daha bekleyelim dedi dedimki ilacla olmak istiyorum cunku goguslerim cok agriyor yururken felan ilk kez bu ay gogus agrisi cekiyorum damarlarim bile cikmis mavi mor.
Ilac sana tavsiye etmiyorum kendi dogal olursan gelirsin 3.gunu kanda hormonlarina bakariz olmazsan 10.gunu gel bir daha bakalim dedi.
Ben devletteki doktorun pko oldugumu soyledikten sonra pkoyu seker ilaci ile tedavi etmeyi dusundugunu soyledi. Ben demesem kendi teshis koyamiycak gibi.
Boyle bisi basina gelen varmi ne adet nede gebelik belirtisi cekiyorum sadece goguslerim cok agriyor ondan muzdaribimsudyen takamiyorum ve bir hayli dolgunlastirlar. Doktorum dengesizin biri cikti ne kanda gebelik istedi nede bir umut isigi verdi ne adete ne gebelige... ozele gidiyoruz sagligimizi emanet ediyoruz anlamadim birsey 4 doktora girunmustum 2 subat gibi 3 u temizsin dedi 1 doktor devlet pko dedi buda ben pko demesem bisi demiycekti sanki
Canım merhaba,öncelikle stres her kötülüğün anası.bende pkoyum,ama başka bir doktora göre değilim. Çünkü kistlerim birgün gözükğyo 2 gün sonra gözükmüyo enteresan. Ben pko olduğumu döngüm 35 e çıktığında anladım. Ve hep gecikiyorum sanıyordum meğersem dingüm 35 olmuş şimdi kna göre hesaplayınca geçen aylara bakıyorumda aslında gecikmemişim. Döngün uzayabilir bunda hiç birşey yok sadece hamile kalcağın zaman bizlerin yumurta çatlama günleri 14. Gün değil onu hesaplayıp takip etmen lazım,döngü uzun ve yumurta geç çatlatınca geç döllenme oluyor ve gebeliğini öğrenme sürecin uzuyor tek aorun bu.onun dışında adet görüyorsan yine şükret.demekki yumurtan çatlıyor benim bir tanıdığım var ilaç kullanmazsa hastalanmıyo 8 yıkdır çocuğu olmuyo ve pko yüzünden yüzünde sakal çıkıyor.oyüzden önce vucudunu tanı ve döngünün kaç güne çıktığını hesapla canım :)
onu arastr pkolular nasıl yapıyms dıye canım gunlerımı farklıydı tam hatırlamıyrm.ıcıcez mecbur :))
İnşallah canım benimAllah razi olsun canim benim ins hamilesindir bekle bakalim sabirla :)
Geç döllenme olmuş olabilir biraz daha beklemelisin regl geciksin 3 4 gün sonra evde bak bakalım cnm 3 4 gün kala negatif olup regl günü gecikince hamile oldugunu ögrenen bir cok arkadaşa rastladım :) umudunu kaybetme inş vardır bebek cok bekletmeden kavuşursunKızlar merhaba, uzun zaman olmuş kimse yazmamış inşallah biri cevap verir bana Adet günüme 4 gün var son 3 gündür kasık ağrım kasıkta batma akıntım var dünden beride bel ağrısı başladı. Kan tahlili negatifti bugün dayanamayıp evde gebelik testi yaptım oda tek çizgi Dr la görüştüm gebelik belirtileri bi bakalım dedi. Size sormak istedim benzer şeyleri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı ?POWERHACK
Kanda görünmemiç ultrason da görünmesi için vajinadan 1500 karından 6000 olması lazım beta hcg cnm yani 5 haftadan itibaren görünür. Yarın kan verirsin muhtemelen degerine bakılır gebelik varmı yokmu diyeİnşallah vardır Doktorum yarın gel dedi, sence ultrasonda görünürmü peki varsa ?POWERHACK
Tabikide bekliyeceksin cnm degerin saglıkla katlansın da bekleniyor yani :)Anladım canm her türlü beklicem yani Çok teşekkür ederim yazdığın için
Kuruduktan sonra cıktı ise yoktur ben hayali bişi gördüm ama gri gibi pembe olması lazımEki Görüntüle 2056936 bi bakarmisiniz teste lütfen
Pembe ama kuruduktan sonra rengi değişti canmKuruduktan sonra cıktı ise yoktur ben hayali bişi gördüm ama gri gibi pembe olması lazım
İnşallah güzel haberler alırım yarınTabikide bekliyeceksin cnm degerin saglıkla katlansın da bekleniyor yani :)
Bende baktım canım belli belirsiz sanki ama sabah tekrarla bencePembe ama kuruduktan sonra rengi değişti canm
Yarın kan vercem cnm ama olmasa buda cikmazdi demi amaBende baktım canım belli belirsiz sanki ama sabah tekrarla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?