Bunda var gibi ama canim bende de boyle cikmisti ve adet olmustum. Daha belirgin görmeden ben inanmıyorum artik.Varmi gibi ay testlerle kafa yaptim iyice ben
Bunda var gibi ama canim bende de boyle cikmisti ve adet olmustum. Daha belirgin görmeden ben inanmıyorum artik.
Keşke yerine İNŞALLAH diyelim canim. Elbet bi zamani vardır.Aynen ogle canim sabir edip bekliycem ilacim bitiyor son alicam aksam ilaci ve biticek agri yapmiyor bas agrisi disinda.
Bakalim 17 mart esimin dogum gunu keske gebe olsam ona supriz yapsam
Keşke yerine İNŞALLAH diyelim canim. Elbet bi zamani vardır.
O kadar karamsarim ki ben de... Moralim çok bozuk. Bugun kadin doguma gittim klomen dun aksam bitti. Yumurta 23mm olmuş bugun catlatma iğnesi yapıldı doktor 23 de iyi dedi ama arkadasim dedi ki o yumurta b..k çatlar gec kalındı artık sagliksiz yumurta o dedi...ben bu ay umitsizim hemde en basindan
Canim ya göreceğiz artık bakalimKiz deme ogle umit dunyasi hem belki catlar nerden biliomus arkadasin yumurta uzmanimi.
Allah verirse verir ben ne imkansiz cocugun olmaz deyipte hamile kalanlari gordum.
Insallah tabikide herzaman ogle demeli.
Nasip kismet
Canim ya göreceğiz artık bakalimarkadaşım cok iyi bi dosttur aslında onun oyle isyankar halleri doktora kizdigindan canım. Ama işte haklisin aslinda boşuna yoruyoruz dilimizi yüreğimizi. Her sey rabbimin ol demesiyle alakali
canımmm ya bazı bıldırımler kayboluyor su an rastgele gordum cvp yazdıgını.tek gecede hamile kalan var yani inkansiz deyip olan var ertesi gun hapi iciyor yine gebe.
Yani egerki yazmissa rabbim her turlu verir dua etmekten baska care yok bence boyutu guzel sen bol bol degerlendir kuzum
Allahim yardimcin olsun insallah pozitif haberini aliriz senin cok istiyorum allah biliyor ya.
Bende beklemedeyim 2.ci bebisim icin kendjmi kasmiycam regl olunca sogan kurune basliycam
canımmm ya bazı bıldırımler kayboluyor su an rastgele gordum cvp yazdıgını.
canım bende uzerımde kı o kötü hisleri attım. artık kısmet gerısı :) ıyı dıleklerın ıcın sagol canım bende senı tekrardan mutluı ve rahatlamıs gormeyı ck ısterımmmmm
Insallah kuzum bazen banada oluyor o :) en guzeli kafani rahatlat bak soyle dusun sen adet olup yumurtlayabiliyorsun pko belasiyla bogusuyirum yumurtaladigimi yumurtlamadigimi bile degilim yani.
Emin ol vakti saati var herseyin seninde kuzun saatini beklio
Sürekli şükrediyorum zaten canim ama hep dua da ediyorum içten Allah derdi olan herkese deva versin şifa versin insallah
Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Öylemi diyorsun canım inşallah hamileyimdir hayırlısı allahtan :) bu arada Allah bağışlasın yavrunuOlabilir canim neden olmasin regl gecikince bir daha denersin belirtisiz hamile kalan biri olarak soyliyim kizimda hicbisi hissetmedim ben
Sonuc nedir merak ettimAmin canim benim bekliorum pedle gezioyrum pedde dokunuyor pisik oluyorum napiyim dsarda ansizin gelirse diye
Öylemi diyorsun canım inşallah hamileyimdir hayırlısı allahtan :) bu arada Allah bağışlasın yavrunu
Sonuc nedir merak ettim
Hayirlisi olsun insallah allah aklindan geceni hakkinda hayirli eyler.Bu sabah regl oldum canim kismet degilmis benim rahatlamis oldum 50.gunu geldi ama olsun.
osay3 @dilekylmz22
Hayirlisi olsun insallah allah aklindan geceni hakkinda hayirli eyler.
ahh kıyamam olsun canım bı dahakı aya ınsallah.sogan suyunu denesene ben adet olursam yapcam bu ay.e nıye o kad sılık cızgı cıktı hepBu sabah regl oldum canim kismet degilmis benim rahatlamis oldum 50.gunu geldi ama olsun.
osay3 @dilekylmz22
Insallah gulum :)Amin canim benim bu ay olmadi bir dahaki ay ins 3.gunu kan vericem tsh fsh prolaktin felan bakilicak.
Tedaviye baslarim artik bakarsin minigim o esnada gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?