Geç Yaşta Anne Olmak

Ben tercih etmem tercih edeni de kinamam. Genc anneligin de olgun anneligin de kendine gore avantajlari ve dezavantajlari var. Benim kendim icin ust limit 35tir mesela. Annem vefat ettiginde 53 yasindaydi 47 yasinda dogurmus olabilmesini hayal bile edemiyorum.

Bu konuya da bu tarz yorumlar gelmis
Burasi hicbir basliga uymayan bolumu degil mi
Aklimiza gelen her seyi soramiyor muyuz
Illa biriyle ilgili olmak veya bir sonuca baglanmak zorunda degil ki mesela
Cunku mesela burasi bdv degil ki
Ben mi yanlis algiliyorum diye soruyorum
Yani kimse yanlis anlamasin arkadaslar
Genelde bu tarz yorumlari goruyorum da genel olarak
Merak ettim o yuzden sormak istedim

Te Allam ya. Herkes kendi bilir. Herkesin bünyesi farklıdır. Ben belli bir yaştan sonrasını kaldıramazdım. Olabildiğince aktif olmak istiyorum. Çok yoruluyorum.
Şimdi herkes çalışıyo çocuklara çoğunluk anneanne babaanneler bakıyo onlar da aynı şekilde yoruluyolar 50 yaşından sonra. Doğurgan biri ben kendi çocuğuma bakabilirim diye düşünüp çocuk yapabilir.
Bence 45ten sonra yapmamak daha iyidir çünkü kronik rahatsızlıklar coşmaya başlıyo.

Bence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
30geçince şans düşmeye baṣlıyor her kadın 47 yaşinda doguramiyo mesela.47 yaşlı kadınlarla denk gelince hiç çocuk peşinde koşturacak enerjide degiller benim annem 48 yaşında çalıṣan bir kadın ama asla mesela bu yaşında doguramazdi torunuyla zor baş ediyo kadın ve adetide artik kesilme aşamasina gelmiş tirod falan birsuru sorun var.Bencede enerjik zamanlar genç yaşlar bebek yapmak için ideal 25 35 arası.

Benim başım şişer ve zor yani kendim için söylüyorum katlanamazdım he olana bunu istikrarla yapabilen insana da saygım sonsuz

Bence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
Hiç güzel değil o yaşlarda hep gezip tozuyordum mis gibi, gencecik hayatımı adamadım 🤣

X