- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Bence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee yani Nur? Yine sabahın köründe milletin hayatına laf atasın mı geldi?Bence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
Yani kimse yanlis anlamasin arkadaslarBu konuya da bu tarz yorumlar gelmis
Burasi hicbir basliga uymayan bolumu degil mi
Aklimiza gelen her seyi soramiyor muyuz
Illa biriyle ilgili olmak veya bir sonuca baglanmak zorunda degil ki mesela
Cunku mesela burasi bdv degil ki
Ben mi yanlis algiliyorum diye soruyorum
30geçince şans düşmeye baṣlıyor her kadın 47 yaşinda doguramiyo mesela.47 yaşlı kadınlarla denk gelince hiç çocuk peşinde koşturacak enerjide degiller benim annem 48 yaşında çalıṣan bir kadın ama asla mesela bu yaşında doguramazdi torunuyla zor baş ediyo kadın ve adetide artik kesilme aşamasina gelmiş tirod falan birsuru sorun var.Bencede enerjik zamanlar genç yaşlar bebek yapmak için ideal 25 35 arası.Bence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
Onun kendi yumurtası olduğunu düşünmüyorumBence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
Hiç güzel değil o yaşlarda hep gezip tozuyordum mis gibi, gencecik hayatımı adamadımBence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
Orası da var.İste ne biliyimHiç güzel değil o yaşlarda hep gezip tozuyordum mis gibi, gencecik hayatımı adamadım
Bence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.
Sonuç ?Bence erken yaşta anne olmak en güzeli 23 30 arası ama geç evlenenler yada çocuk sahibi olmayan insanlar için güzel birşey İpek Açar 47 yaşında ikinci çocuğunu doğurmuş.