Geç kalmışlık hissi.

Konfüçyus un bir sözü vardı. Eğer Sevdiğin işi yaparsan, hayatın boyunca bir kez bile çalışmış olmazsın..

Hiçbir şey için geç değil

Kelin merhemi olsa hesabı oldu biraz ama aslına bakarsan al benden de o kadar. Bunaldim ama b..k sürdürmemeye çalışıyorum
Yok canim ne felsefesi, size 1 tane yeter :))

Ben olsam bölümü birakmazdım
Sınavı kazanacagınin garantisi yok
Hadi kazandın diyelim
O bölümle ilgili calısma hayatının olacagınin da garantısı yok
Ülkemiz koşulları malum ortada
Ya kazanamazsan
Kazandıktan snr iş bulman için de zaman gerekli
Psikoloji okusan ne iş yapacaksın kendini farklı alanlarda da geliştirmen gerekir
ÜZgünüm ama bu ülkede ne insanlar istediği
Bölümü okuyor
Ne okuduktan snr istediği mesleği yapamıyor
Ülke kosulları zaten cok zorda
Ben kimsenin güle oynaya işine gttiğini sanmıyorum

Hepsinin okyamadim ama psikoloji bölümünü annenlerin olduğu şehirde yazarsın masrafın olmaz

Siz psikologsunuz sanırım, yani psikolojiden 30 yaşında da mezun olsam bir şeyler yapabilir miyim, bir dezavantajı olur mu?
Siz o vasfı aldıktan sonra kaç yasında olduğunuzun bir önemi yok. Nasipte varsa çok daha iyi yerlerde çalışma sansınız bile olabilir. Yas faktörünü engel olarak görmeyin.

Uzerine yapisan bisey yok. Sen zihnine yapistirmisin onu. Iyi bir uninin o bolumunj kazandigina gore zaten ortalamanin ustunde bir ogrencisin demek. Eger bu radikal karari almazsan yakinda mezun olmadigin halde ailene okul bitti yalanini soylemek zorunda kalacaksin ve hersey daha da cikmaza girecek. Yani Allah askina giden 5 yilina yanip duzeltmek yerine gidecek 4 seneni dusundugune inanamiyorum. SİLKELEN...
İNAN Kİ YAPABİLESİN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…