Evet sayenizde dişli çıktım söylüyorum herşeyiKocasından kaynanasından eziyet gören bir ayakkabı için eltiyle dövüşen birine hiç benzetemedim ben valla. Siyah ayakkabıdan başka bir şey giymeme izin vermezler diyordu.
Yav eltinden bize ne Allah Allah yaYakınmıyorum sizlere onun da sütten çıkmış ağ kaşık olmadığını gösteriyorum
Bende bikeresinde şekerini alıp kacmistim elindenBir keresinde Tokat attım o yüzden dünyanın lafını işittim
Neyse sizle kavga etmek istemiyorumGalibası yok anlamıyorum
Stiletto mu peki stilettoysa okeyim cunku?Kocasından kaynanasından eziyet gören bir ayakkabı için eltiyle dövüşen birine hiç benzetemedim ben valla. Siyah ayakkabıdan başka bir şey giymeme izin vermezler diyordu.
Rusça iyi bilmiyorum o yüzden hem onlar iyi konuşmadığını görüp uzaklaşıyorlarSiz dikkat çekmek için konu açıp sırf burada kalmak için kendinize bahane buluyorsunuz. Rusyadasınız kayınvalideden uzak. Kurslara yazılın Ruslarla takılın. Arkadaşınız olsun
Bir kişi bu kadar etkiliyorsa sayfanı, bırak sen bu işi olmaz bu sayfadan hiçbir şey Nilu.Siz anlamıyorsunuz galiba,aynı evdeyim onunla görüyor nasıl can atıyorum abone sayının artmasına.ama o çıkmış abonelerimden ve say azalmış
Rusça iyi bilmiyorum o yüzden hem onlar iyi konuşmadığını görüp uzaklaşıyorlar
Çok korktumBir kişi bu kadar etkiliyorsa sayfanı, bırak sen bu işi olmaz bu sayfadan hiçbir şey Nilu.
Ayrıca kadına tokat attın, bir de söylendi diye kızıyorsun. Ellerini ayaklarını öp o eltinin ki sadece söylenmiş sana. O zaman da yazmıştım yine yazıyorum benim eltim olacaktın ki o tokattan sonra görecektin dünya kaç bucakmış.
Neyse acil psikolojik destek al, sana değil de çocuklara yazık çünkü.
Bir foto bekliyoruz nilu? Misal bu elbisenin altına ne giydin? Eltiden alıp kızla yine kavga etmedin inşallah.Steletto mu peki stelettoysa okeyim cunku?
Ona gerçekten izin vermezler.evde çalışıyorum YouTube’daKonuşmadıkça körelirsiniz kursa yazılın bedava bir yerde çalışın geliştirmek için
Dişli çıkmak da süslenip püslenip mum üflemekti zaten tebrik ediyoruz iyiki dinlemişsin bizi.Evet sayenizde dişli çıktım söylüyorum herşeyi
Ona gerçekten izin vermezler.evde çalışıyorum YouTube’da
Bekle gönderirimBir foto bekliyoruz nilu? Misal bu elbisenin altına ne giydin? Eltiden alıp kızla yine kavga etmedin inşallah.
Hani inanmıyorsunuz ya o yüzdenDişli çıkmak da süslenip püslenip mum üflemekti zaten tebrik ediyoruz iyiki dinlemişsin bizi.
Benle peki ?Neyse sizle kavga etmek istemiyorum
Çok iyi görünüyor wawwwBekle gönderirim
Yok konuda geçen eltiyi ilah ettiniz cümlesine demiştimİ
İlah değil
İlahi canım
Eltiyle ilgili ilahi hiç duymadım gerçi ama
Genelde Allah peygamber filan
Ayakkabıyı ayrıca çek at mesela şu an hatta elbiseyi de askıdayken görelim bir?Bekle gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?