Geç kaldım galiba

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.600
46
53
Demin yaşımı paylaştım öyle zannettiniz ki seviniyorum hayır sadece o gün sevindim balonlarla falan süsledim odamı fotolar çektim instagramda paylaştım .ama sabahı daha da kötü oldum ne bileyim ya artık 20 Li yaşların çoğu gitmiş 30 dam sonra pek insan iş bulamıyor ben bir iş buldum ama o da çok zor .düşünüyorum da 20 Li rakamlardan sadece 2i kalmış ne ara ben bu yaşlara geldim sanki hiç yaşlanmayacakmışım gibi.ama çok Şükür ki 2 tane çocuğum var anam babam sağ sevdiklerim sağ ,her ne kadar sevmediklerim etrafımda olsa da.eltimi fazla ilahileştirdiniz.2 tane sayfası var beni takip etmesini sağladım o sinsice beni abonelikten çıkarmış bu mu insan?bu mu güzel yürekli ?!ha bu da yaş günü pastam ama pek beğenmedim

Eklentiler

• 9D995244-EEDB-4181-9BD7-7C57784A54B4.png
    722,4 KB · Görüntüleme: 462
Bu pasta bence kizinin dogumgunu pastasi

Öncelikle yeni yaşınız hayırlı olsun.
Konu ne anlayamadım biraz ayrıntı verseydiniz keşke.
Eltinizi neden bu kadar önemsiyorsunuz ki takmayın böyle şeyleri boşuna.

Pastan gayet güzel çok da şık olmuşsun.
Eltin de hep beraberiz sosyal medyada bari tek takılayım demiştir sinsilik göremedim.
Zaten kendi isteyerek takip etmemiş.

Sen kaynanan gizli spor ayakkabı giymek için eltiyle kavga etmiyor muydun? Bu fotoların senin olduğuna emin misin?
Evet bu benim.sizler sayesinde dişli çıktım “doğum günümdür bari bu gün benim burnumdan getirmeyin”dedim birşey diyemedi

Pastan gayet güzel çok da şık olmuşsun.
Eltin de hep beraberiz sosyal medyada bari tek takılayım demiştir sinsilik göremedim.
Zaten kendi isteyerek takip etmemiş.
Benim abone sayının çok olmasına ihtiyacım var sinsice girmiş çıkarmış beni takipten

Doğum gününüz kutlu olsun önce.şimdi gelelim asıl meseleye hiç yaşlanmayacak gibi kendinizi ilahlaştırmışsınız alt tarafı 30 sonra 40 çok degil nine olup yaşlanacaksınız.
Üstelik elticinizi sosyal medya patronu yapmış gibi büyütmeyin altı tarafı sosyal medya kullanıcısı sizde olun eltiniz gibi ama sinsilik yapmadan olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…