Geç kaldım galiba

Bu ne demek ya?ben kendimi hiç bir yere koymamışım bu 1.2cisi 30 yaşımda değilim henüz .orasını burasını açmak ne ya?ben yemek pişirip paylaşıyorum

Rusça iyi bilmiyorum o yüzden hem onlar iyi konuşmadığını görüp uzaklaşıyorlar
Ana dilin Türkçe ise, onu da çok bildiğini sanmıyorum. Aynı dili konuşuyoruz ama sürekli olarak ne demek istediğimizi soruyorsun.
Ana dilin başkaysa söyle, biz onu öğrenelim ve bitsin bu çile.

Hahah bende hep makale okuyorum diyorum adamda beni gece yarılarına kadar makalelerle sanıp ne kültürlü karım var diye düşünüyordur. Ama yalan yok çok güzel şeyler de öğrendim burda.

Hahah bende hep makale okuyorum diyorum adamda beni gece yarılarına kadar makalelerle sanıp ne kültürlü karım var diye düşünüyordur. Ama yalan yok çok güzel şeyler de öğrendim burda.
Bu baya nitelikli dolandırıcılık :) Zavallı adam :) Size diyorum ama ben de aynı

Çok tatlısınız :) Kızların hakkını yiyemem sağlık konusunda güzel yardımcı oldular fakat BDV bölümü efsane :)
Konuları gördükçe hayatımdaki insanlara, iyi insanlar oldukları için teşekkür edesim geldi :)

Tatlım hayattan ve buradan edindiğim tecrübeler bana şunu öğretti; iyi insan yoktur. Henüz çıkarlarının çatışmadığı insanlar vardır.

Bantlanmışsın nilu
Bir gün ver de giysin eltin elbiseyi.

Evet ben geldim sizleri aydınlatmaya:
Konu şu ki nilu yani kadın karakterimiz Azerbaycan dan Rusya ya gelin gelmiş bir kardeşimiz. Kocası ev aldım inşaat bitince oturacağız deyip kendi ailesinin yanında kalmaya ikna etmiş yaklaşık yedi yıldır ev hala yapılıyor bildiğim kadarıyla. Sonrasında iki çocuğu var kreş ve anasınıfında. Kayınvalidesi ile hiç mi hiç anlaşmiyorlar. Hep laf soktuğunu iddia ediyor nilu. Sonra kaynı da evlenip o eve taşınıyor çok yer varmış gibi elti de çocuk yapıyor ve herkes mutlu musmutlu yaşıyor orda. Eltinin kocası karısını koruyor ama nilu nun ki fıs. Sonra nilu onunla kavga ederken tokat attıktan sonra burda konu açıp linç yiyor hala üyelerin aklında bunlar unutmuyorlar. Oda unutun artık eltim de çok iyi biri değil diyor.bosanmak istiyo ama ailesi kabul etmiyor ve iş imkanı kendi ülkesinde daha az sanırım. Bu arada kendisi öğretmen çok şaşıracaksınız ama öyle. çalışmıyor Rusça bilmediği için. Pek arkadaşı da yok orda biz varız burda genelde bize anlatıyor herşeyini. Takıntılı biri olduğu için bu yaş konusu için sanırım üç konu açtı. Önemli olanın yaş değil yaşadığı olduğunun farkında belki ama ortamını değiştirmeye gücü yok şu an. Umarım açık olmuştur.
Nilu sende yaş konusunu bırak başka sorunlar var onlar için destek al yada kitaplar al kişisel gelişim için oku

Aydınlatma için teşekkürler, kafa yordum durdum dün ama aydınlanınca üzüldüm kadıncağıza cidden. Belli ki çevresindekiler psikolojisini bozmuş.

Aydınlatma için teşekkürler, kafa yordum durdum dün ama aydınlanınca üzüldüm kadıncağıza cidden. Belli ki çevresindekiler psikolojisini bozmuş.
Rica ederim canım. Bilmiyorum çevresi mi bozdu o mu arıza pek anlayamadım henüz ortamı bilmiyoruz sadece nilu nun anlattığı ile psikolojik destek almali diyoruz.

Selam!ilk once şunu belirteyim ki ben 30 değil 27 yaştayım,kimseyle kavga etmiyorum eltimle aynı evde yaşıyoruz diye sorunlar kavgalar çıkıyor ben yaşlanıyorum moduna 21 yaştan beri girmişim siz ne konuşuyorsunuz

Hiç komik değil

Arkadaşım doğru yazdınız ama öğretmem olduğumun Nesine şaşırılmalı ki?

Evet yaş konusu da bende 21 yaşımdan beri var o da bu evde ilk doğum günümde başladı

Bir de 3 eltimin hiçbirinin bende telefon numarası bile yoktur 11 yıllık evliyim. "Eltim beni takipten çıkardı" mı derdiniz gerçekten? Allah başka dert vermesin
Vallah en iyisini siz yapmışsınız.hayır o benim derdım değil ben zaten onu her yerden sildim.sorun şu ki hep beni fitneci adlandırıyordu buradakiler ama görün o da az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…