Bıktım artık şu ayakkabı konusundan bak işte elitinin ayakkabıları buyduBir foto bekliyoruz nilu? Misal bu elbisenin altına ne giydin? Eltiden alıp kızla yine kavga etmedin inşallah.
Yaa ben dlga geciyomduYok konuda geçen eltiyi ilah ettiniz cümlesine demiştim
Başka bir emrin?Ayakkabıyı ayrıca çek at mesela şu an hatta elbiseyi de askıdayken görelim bir?
Bunu demedim ki ben? Elbiseyi ve altındaki ayakkabıyı diyorum.Bıktım artık şu ayakkabı konusundan bak işte elitinin ayakkabıları buydu
Eltinin bacaklarıysa dava açar paylaşma,yanarsınBıktım artık şu ayakkabı konusundan bak işte elitinin ayakkabıları buydu
Elbisem uzun o fotoyu çekerken seni düşünmemişim özür dilerimÇok iyi görünüyor wawww
İşine gelmedi mi yoksa? Kaç tane foto attın askıdaki elbiseyi çekip atmak ne kadar zor olabilir?Başka bir emrin?
Bu benim ayaklarımEltinin bacaklarıysa dava açar paylaşma,yanarsın
Yanani da gormuyo Allah
Yalan o da
Bunun artık alay olduğunu anladımİşine gelmedi mi yoksa? Kaç tane foto attın askıdaki elbiseyi çekip atmak ne kadar zor olabilir?
Yoksa senin değil mi elbise?Elbisem uzun o fotoyu çekerken seni düşünmemişim özür dilerim
Durduk yere niye kavga edeyim düşman kazanayımBenle peki ?
Yoo alay etmiyorum sadece elbiseyi merak ettim. Yoksa fotolar sana ait değil mi?Bunun artık alay olduğunu anladım
Bekle gönderiyorumYoksa senin değil mi elbise?
Yok eltimdir fotodakiYoo alay etmiyorum sadece elbiseyi merak ettim. Yoksa fotolar sana ait değil mi?
Kafalar da nasıl güzel.Yok eltimdir fotodaki
Sen araya girme bir zahmetSen gerçekten bizim seni merak ettiğimizi mi sanıyorsun acaba
Demin yaşımı paylaştım öyle zannettiniz ki seviniyorum hayır sadece o gün sevindim balonlarla falan süsledim odamı fotolar çektim instagramda paylaştım .ama sabahı daha da kötü oldum ne bileyim ya artık 20 Li yaşların çoğu gitmiş 30 dam sonra pek insan iş bulamıyor ben bir iş buldum ama o da çok zor .düşünüyorum da 20 Li rakamlardan sadece 2i kalmış ne ara ben bu yaşlara geldim sanki hiç yaşlanmayacakmışım gibi.ama çok Şükür ki 2 tane çocuğum var anam babam sağ sevdiklerim sağ ,her ne kadar sevmediklerim etrafımda olsa da.eltimi fazla ilahileştirdiniz.2 tane sayfası var beni takip etmesini sağladım o sinsice beni abonelikten çıkarmış bu mu insan?bu mu güzel yürekli ?!ha bu da yaş günü pastam ama pek beğenmedim
Tamam ama artık boşverin bunlari bakın ne güzel iki evladınız var onlarla ilgilenin pasta yapma yolunda geliştirin kendinizi internet üzerinden dil dersi alın, yaşınıza da takmayın herkes değerlidir genci yaşlısı orta yaşlısı diye bir ayrım yok asıl böyle düşüne düşüne kendinizi yipratcaksiniz bırakın da akışına bu güzel yaşlarinizi yaşayınYakınmıyorum sizlere onun da sütten çıkmış ağ kaşık olmadığını gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?