Geç kaldım galiba

Siz dikkat çekmek için konu açıp sırf burada kalmak için kendinize bahane buluyorsunuz. Rusyadasınız kayınvalideden uzak. Kurslara yazılın Ruslarla takılın. Arkadaşınız olsun
Rusça biliyor mu

Sinir anında oldu

Ben hiç bişey anlamadım niye bi konu açtınız yada sorun ne anlamadım ben ya sorun bende mi

Konu ne şimdi anlamadım. Kim neyi kiminle yaşamış, 30 yaşında bir kadın 3 yaşında gibi sağla solla kavga mı ediyormuş, doğum günü pastasını beğenmeyip tavır mı yapmış, eyvah yaşlanıyorum moduna mı girmiş ne olmuş. Anlayan anlatsın lütfen

Bir de 3 eltimin hiçbirinin bende telefon numarası bile yoktur 11 yıllık evliyim. "Eltim beni takipten çıkardı" mı derdiniz gerçekten? Allah başka dert vermesin

Benim bir kuzenim benim hicbir sucum yokken bile facebook ta silmis. Sen bari tokat atmissin.
Bence Nilu 30 yaslar en güzel yaslar. Allah saglikli uzun ömürler versin sana ve evlatlarina. Gerisi bos. Sadece o toksik ortamdan kurtulmani cok isterdim

Ya 30 yaşında bir kadının derdi takipçi sayısını artırmak mı inanamıyorum şu tiktok videolarindaki gibi dans edip üstünü başını da ıslatıp ayıcık gönderin diye de bağırıyor mu acab, merak ettim. Bacım sen profil linkini at ben seni her türlü takip ederim

Bir giren bir daha çıkamıyor 2014 den beri burdayım
Her konuda ayrı şok yaşıyorum ilginç bir şekilde merak edip okuyorum :) Eşimin de dikkatini çekti "hayatım kiminle konuşuyorsun bu kadar diyor"
Diyemedim kadının eltisi takibi bırakmış ona bakıyorum diye.. makale okuyorum dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…