- 17 Ocak 2020
- 28.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.838
- 598
Rusça biliyor muSiz dikkat çekmek için konu açıp sırf burada kalmak için kendinize bahane buluyorsunuz. Rusyadasınız kayınvalideden uzak. Kurslara yazılın Ruslarla takılın. Arkadaşınız olsun
Eltiyi ilahileştirmek mi
Hepinizin aklina "arafat dağı bir yüce dağdır" geldi hadi itiraf edin
Başüstüne başka bir arzunAllah aşkına sen konu açma
Sinir anında olduPastacılık yapıyorsunuz sanırım Sosyal medyayı işiniz için kullanın. Diğer akrabaları sallamayın. Burada ne anlatmak istediğiniz gerçekten anlaşılmıyor
Tokat atmak ne demek? Neden yüz göz oluyorsunuz ki? Kaç yaşında kadınsınız Tokat atmak ne?
Ben hiç bişey anlamadım niye bi konu açtınız yada sorun ne anlamadım ben ya sorun bende miDemin yaşımı paylaştım öyle zannettiniz ki seviniyorum hayır sadece o gün sevindim balonlarla falan süsledim odamı fotolar çektim instagramda paylaştım .ama sabahı daha da kötü oldum ne bileyim ya artık 20 Li yaşların çoğu gitmiş 30 dam sonra pek insan iş bulamıyor ben bir iş buldum ama o da çok zor .düşünüyorum da 20 Li rakamlardan sadece 2i kalmış ne ara ben bu yaşlara geldim sanki hiç yaşlanmayacakmışım gibi.ama çok Şükür ki 2 tane çocuğum var anam babam sağ sevdiklerim sağ ,her ne kadar sevmediklerim etrafımda olsa da.eltimi fazla ilahileştirdiniz.2 tane sayfası var beni takip etmesini sağladım o sinsice beni abonelikten çıkarmış bu mu insan?bu mu güzel yürekli ?!ha bu da yaş günü pastam ama pek beğenmedim
Kız kullanıcı adını değiştirmişsin. Yoksa mamyak mıyım girip senin konunu okuyayım. Zaten bir ayağın çukurda. Neyse byeeBaşüstüne başka bir arzun
Ben anladım galiba. Kaynanası falan yasak koyuyomuş galiba. Bide eltisini tokatlamış ben bunu anladım. Eltisi bunu takipten çıkarmış bu yüzden çok üzgünmüşAy nolmuş ya? Biri anlatıversin sevabına.
Ay sanki sümer tableti çözmeye çalışıyoruz :) Parçaları birleştirmekte uğraşıyoruz :)Ben anladım galiba. Kaynanası falan yasak koyuyomuş galiba. Bide eltisini tokatlamış ben bunu anladım. Eltisi bunu takipten çıkarmış bu yüzden çok üzgünmüş
Bir giren bir daha çıkamıyor 2014 den beri burdayımYabancı bir ortamda dedikodu yapılırken boş boş dinlersiniz ya şuan öyle hissettim. Ne konuyu anladım ne yapılan yorumları :)
Bir sorunumla üye oldum buraya çıkamıyorum resmen :)
Takip değil YouTube aboneliğiEltimin beni takipten çıkması herhalde hayatımdaki dert sıralamasında ilk bine girmez.
Yok bana çok lazım abone sayının çok olmasıSadece sosyal medya için yaşıyor gibisiniz
Her konuda ayrı şok yaşıyorum ilginç bir şekilde merak edip okuyorum :) Eşimin de dikkatini çekti "hayatım kiminle konuşuyorsun bu kadar diyor"Bir giren bir daha çıkamıyor 2014 den beri burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?