- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
Yok valla bu elti kim ,neden ilah olacakmış kim seçmiş dedim ciddiyim dedimEltiyi ilahileştirmek mi
Hepinizin aklina "arafat dağı bir yüce dağdır" geldi hadi itiraf edin
Kendimi ilahlaştırmak ne demek haşa sadece üzülüyorum işte ne bileyim ya huyumu değiştiremiyorumDoğum gününüz kutlu olsun önce.şimdi gelelim asıl meseleye hiç yaşlanmayacak gibi kendinizi ilahlaştırmışsınız alt tarafı 30 sonra 40 çok degil nine olup yaşlanacaksınız.
Üstelik elticinizi sosyal medya patronu yapmış gibi büyütmeyin altı tarafı sosyal medya kullanıcısı sizde olun eltiniz gibi ama sinsilik yapmadan olun
Bir keresinde Tokat attım o yüzden dünyanın lafını işittimYok valla bu elti kim ,neden ilah olacakmış kim seçmiş dedim ciddiyim dedim
İlah değil ilahi lütfenYok valla bu elti kim ,neden ilah olacakmış kim seçmiş dedim ciddiyim dedim
Ben hiç sinsilik göremedim.Benim abone sayının çok olmasına ihtiyacım var sinsice girmiş çıkarmış beni takipten
Tokat attıktan sonra sizi takip ettiyse ona şükredinBir keresinde Tokat attım o yüzden dünyanın lafını işittim
Mesneviden ders aldım oldum Mevlana gibiii.
Siz anlamıyorsunuz galiba,aynı evdeyim onunla görüyor nasıl can atıyorum abone sayının artmasına.ama o çıkmış abonelerimden ve say azalmışBen hiç sinsilik göremedim.
Şükredecek o kadar şeyler varken onun beni takip etmesine mi şükür edecemTokat attıktan sonra sizi takip ettiyse ona şükredin
saçlari kıyafeti görünce spor ayakkabinin insaniymis gibi durmuyo hic dimiSen kaynanandan gizli spor ayakkabı giymek için eltiyle kavga etmiyor muydun? Bu fotoların senin olduğuna emin misin?
Dur bir düşünelim neden hmm kızı dövdüğün için olabilir mi?Siz anlamıyorsunuz galiba,aynı evdeyim onunla görüyor nasıl can atıyorum abone sayının artmasına.ama o çıkmış abonelerimden ve say azalmış
Tokat atmışsınız burda da gelip takip etmişti çıktı diye yakınıyorsunuz , tam olarak ne istiyosunuzŞükredecek o kadar şeyler varken onun beni takip etmesine mi şükür edecem
Ben doğum günlerimde hep süslenirim güzel giyinirim kv bana “gelin giden kozlar böyle şeyler yapmıyorlar””lütfen bari bütün birşey söylemeyin bana”dedimsaçlari kıyafeti görünce spor ayakkabinin insaniymis gibi durmuyo hic dimi
İlah değilYok valla bu elti kim ,neden ilah olacakmış kim seçmiş dedim ciddiyim dedim
Kocasından kaynanasından eziyet gören bir ayakkabı için eltiyle dövüşen birine hiç benzetemedim ben valla. Siyah ayakkabıdan başka bir şey giymeme izin vermezler diyordu.saçlari kıyafeti görünce spor ayakkabinin insaniymis gibi durmuyo hic dimi
Galibası yok anlamıyorumSiz anlamıyorsunuz galiba,aynı evdeyim onunla görüyor nasıl can atıyorum abone sayının artmasına.ama o çıkmış abonelerimden ve say azalmış
Yakınmıyorum sizlere onun da sütten çıkmış ağ kaşık olmadığını gösteriyorumTokat atmışsınız burda da gelip takip etmişti çıktı diye yakınıyorsunuz , tam olarak ne istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?