Geç döllenme

Kizlar bugun iliskiden 15 gun gecti adetimide 9 gun. Napsam bi test yapsammi idrar cikarmi. Göğüs cevrem karardi biraz fark ettim kizimdada oyle olmustu. Napsam

sanırım benim de geç oldu döllenme doktorumun hesapladığı 5 haftalık olan bebeğimi kesesi görülmedi çünkü. eğer erken döllenseydi gözükürdü yanılmıyorsam. bu cuma bakalım görülecek mi. kızlar bu hesaplama çok saçma değil mi.? adetin ilk gününden hesaplanıyor

CaniM son adet tarihin ne

Ayy valla icim kipir kipir burcu evimi falan bi toparliyimde kizim uyansin gidip test aliyim. Illaha sabah yapmak sartmi cikarmi oglen gbi yapsam yada alip yarin sabah mi yapsam
Erken gebelik testi al garanti olsun canım. Ben akşam üzeri saat 5 gibi yapmıştım ve en fazla 2 saatlik bi idrardı çift çizgi gayet netti. Hayırlı haberler alırsın inş

27 haziran canım ilk günü yani
Hemen hemn ayniyiz benimde 29 haziran sat canim. 18inde yumurtama yaziyodu takvimde ama kupkuru gecti 25inde oldu akintim o zmn bi sasirdim cunku 25inde yumurtladim ve sans eseri 25inde iliski oldu. 25inden bugune 15 gun gecti adetimide 9gun. 5 gun once kan testi yaptrdm negatf. Dr.um haftaya gel tekrar yapalim dedi. Gec dollenme olabilir dedi. Bnde sabirsizlandm

Erken gebelik testi al garanti olsun canım. Ben akşam üzeri saat 5 gibi yapmıştım ve en fazla 2 saatlik bi idrardı çift çizgi gayet netti. Hayırlı haberler alırsın inş
Ay inşallah canim benim ya. Testede para vermekten skldm artik 3 lira bsy olmaz diyrz bakiyrm kac tane alms yapmisim. Bugunde artik alip yapicm snra kan testi yapicm tkrr

valla canım benim ayın 17 si falan dı yumurtlama tarihim . adetlerim düzenlidir. o gün ilişki oldu sanırım o zaman hamile kaldım. bana göre daha 3 haftalık ama adetimin ilk gününden hesaplarsam 6 hafta oluyor. daha keseyi görmedik cuma günü gideceğim umarım gözükür.

Ay inşallah canim benim ya. Testede para vermekten skldm artik 3 lira bsy olmaz diyrz bakiyrm kac tane alms yapmisim. Bugunde artik alip yapicm snra kan testi yapicm tkrr
bana sorarsan kan testi yaptır varsa zaten düşük kan değeri çıkar ama sonra yükselir. en garantisi kan tahlili

Ayniyiz bitanem. Insallah benimde vardir. Ruyasini bile gordum . 18 yumurtalama ama bizim plansiz olarak oldu ilişki şu gün olsun diye degil. 17temmuz 25 temmuz 27temmuz da oldu korunmsz dha snra ben fark ettim durumu esimde ondn snra korunmaya basladi. 2 yasinda kızımız var erken oldgnu dusunuyo biraz acikcasi korkuyo :) sonrada iyiki seni dinlemisim diyo hhehh. 25inde yumurtadim ogun oldu iliski ve 15 gündür bel kasik agrim var bi iki gundrde goguslerim acimaya basladi etrafida azcik karardi. Hadi inşallah ruyam cikaraa oglusum geliyo :)

VALLA CANIM BENDE TEST YAPIYORDUM RÜYAMDA VE HAMİLE ÇIKIYORDUM ONUN ÜZERİNE GİDİP KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM. İNŞALLAH SENİN DE VARDIR. BENİM ÇOK FAZLA KASIKLARIMDA KRAMPLAR OLMUŞTU. ADET OLCAM DİYE BEKLİYORDUM HEP AMA HİSSETTİM SANIRIM HAMİLE OLDUĞUMU. GÖĞÜSLERİMDE TAŞ GİBİ OLMUŞTU

Canim bende ayni. Iliskiden 10gun gecmisti gece uyurken dua ettim rabbim veren sensin kiz olsun erkek olsun eli yuzu duzgun saglikli hayirli olsun . Bir meyvenden tattirdin birde gönlümüzden oglumuz olsun istyorz lutfeder verirsen cok sukur ne verirsen cok Şükür varsa bsy bana ruyamda goster ddm okudum ufledm uyudum. Ruyamda oglum olmus emzirdim altini değiştim kizima diyrm bak kardes die :) adinida mehmet koymusum. Tam gunu gunune 33gunde bir adet olurum oncesnde bir belirti yasamam tam adet olacagm gun belime agri girer adet olurum. Bu sefer iliski oldu ve iliskidn snra hep belim kasigim agridi tam adet gunum oyle agridiki ddm heralde olucm ama olmadim. Umutluyum inşallah hayirli haber alirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…