- 9 Şubat 2016
- 271
- 87
- 28
- 31
- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
Inşallah bitanem esim bile havaya girdi biliysn istemiyo simdi diyodum. En az kizimiz 3 4 olsun diyodu simdi ise isim bile koyduk insallah mehmet koyucaz yanina isim ariyrm mehmet bisey olsun bakalim inşallah ruyasini bile gördümİnş.canımm Allahım gönlüne göre versin.Sevincini birlikte paylaşırız inş.yrn
Üzüldüm caniminşallah rabbim hayirl saglikli bir bebis nasip eder sanada banada tum isteyenlerede
Üzülme kuzum. Bak yeni bir ay yeni bir fırsat yumurtama gününe dikkat et ogjn iliski yasa. Insallah olur. Meryem suresi oku. Yada 101 besmele var bak onu oku bi yerden yap ustunde tasiman lazım inşallah olur. Dua et de Allahim sen biliysn bana nasip etamin inşallah
Üzülme kuzum. Bak yeni bir ay yeni bir fırsat yumurtama gününe dikkat et ogjn iliski yasa. Insallah olur. Meryem suresi oku. Yada 101 besmele var bak onu oku bi yerden yap ustunde tasiman lazım inşallah olur. Dua et de Allahim sen biliysn bana nasip et
tamam canım yaparım onları da artık ne duysam yapıyorum zaten
zuzum87 canim bi kagida 101 besmele yazip adetten snra ustunde tasiman lazimmis o ustundeyken iliskiye girmen lazimmis sanırım tam hatirlamiyrm ama netten yazsan cikar
zuzum87 canim bi kagida 101 besmele yazip adetten snra ustunde tasiman lazimmis o ustundeyken iliskiye girmen lazimmis sanırım tam hatirlamiyrm ama netten yazsan cikar
KADINLAR KULUBUNDE YAZMIŞLAR BU ŞEKİLDE
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa “Bismillâ-hirrahmânirrahîm” yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah’ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
meryem suresi okuyup hamile kalmak diye bir konu başlığı var oraya da bakabilirsin
Hayırlı olsun İnş. Ne gibi belritiler vardı peki? Gögüslerin acıyr muydu? Kasık agrın var mıydı?Adetim geçtikten 3 gün sonra idrar testinde negatif çikmişti 5. Gün çok silik bi çizgi. Megersem geç döllenmeymiş. Bir iki gün gecikmede idrar testinde negatifi görenler hemen ümitsizliğe kapilmasin, beta değeri düşük olduğu için test hemen algilayamiyor
Valla ben açikcasi pek belirti yaşamadim. Sadece ara sira adet olcakmişim gibi bi his oluyodu o kadar.Hayırlı olsun İnş. Ne gibi belritiler vardı peki? Gögüslerin acıyr muydu? Kasık agrın var mıydı?
Sagolasın bilgilendrmr için.Allahım saglıklakavuştrsun sizi canım:)Valla ben açikcasi pek belirti yaşamadim. Sadece ara sira adet olcakmişim gibi bi his oluyodu o kadar.
Herkesin vucudu farkli tepkiler veriyor zaten, Allah isteyen herkese tez zamanda versin inşallah
Aminn, çok sağol :)Sagolasın bilgilendrmr için.Allahım saglıklakavuştrsun sizi canım:)
mrb benim adetim 2 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır1 hafta gec döllenme oldu tam yumurtlama gununden birkac gun sonra iliskimiz olmustu. Hamilelige olasilik vermiyordum ama kendimi normalden farkli hissettiğim icin gecikmenin 3.gunu test yaptim. Kızımı bekliyorum.
Canım hayırlı olsun bebeğin...benim de adet günüm geçti ve dün yaptım test negatif bi ümit bekliyorum 2 3 gun sonra tekrar yapıyım diyorum..bu arada seninkinin cinsiyeti nedirAdetim geçtikten 3 gün sonra idrar testinde negatif çikmişti 5. Gün çok silik bi çizgi. Megersem geç döllenmeymiş. Bir iki gün gecikmede idrar testinde negatifi görenler hemen ümitsizliğe kapilmasin, beta değeri düşük olduğu için test hemen algilayamiyor
Çok sağol, henüz cinsiyetini öğrenemedim.Canım hayırlı olsun bebeğin...benim de adet günüm geçti ve dün yaptım test negatif bi ümit bekliyorum 2 3 gun sonra tekrar yapıyım diyorum..bu arada seninkinin cinsiyeti nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?