- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
Hmm ümitlendirmek istemem ama adet kanamasi gibi yogun kivamli ve cok olmadiysan, kesildiyse bi de yerleşme kanamasi olabilir insallah:)Yok cnm kanamam şu an.2gün önce kanlı bi akıntı oldu. Adetim başlıyr sandım.Devamı gelmedi.Agrım var.Adet olacak gibi.
İnş.canım hepimiz güzel hbrler alırız. Eşlerimiz sagolsun,destekçilermz bizim.Evet canim hamile olabilirsin. Hadi inşallah . Bende yeni geldim kdnime sicaklar bunaltti valla sabahtandrda esimi gormuyorm onu gormeyince moralim dusuyo :) suan pozitifim enerjim doldu :) inşallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz.
Aynen öyle :) bir laf varya görünce öldüresin görmeyince ozleyesin geliyosa kocandir o die bizimkide o hesap heheh :)İnş.canım hepimiz güzel hbrler alırız. Eşlerimiz sagolsun,destekçilermz bizim.
Canım ondn önce kan testi yaptırdın mıbenimde geç döllenme oldu 12. gün geçtikten sonra kan testinde çıktı. Ama ne yazık ki bende bebeğimi kaybettim
Yok canim yapma bekle biraz dahaOlmuyrdu cnm. Hatta havuza grdim ,ondankorkuyrm,mikeop mu kaptım diye?İdrar yapmıyayım di mi şimdi?
:)) evetAynen öyle :) bir laf varya görünce öldüresin görmeyince ozleyesin geliyosa kocandir o die bizimkide o hesap heheh :)
Tmm canım.Moralim bozuluye negatif cıkınca.Cok sagol yorumların ve cvpların için canım:)Yok canim yapma bekle biraz daha
Rica ederim canim.Tmm canım.Moralim bozuluye negatif cıkınca.Cok sagol yorumların ve cvpların için canım:)
Aminn inş.canım.Yok odaklanmadım cnm.Adet olacakmışım gibi gelyr hatta.Rica ederim canim.
O yuzden diyorum test yapma hemen diye, bosuna moralini bozma. Varsa zaten var, adet olmadigin surece skinti yok:)
Kimisi adet i gectikten 10 12 gun sonra ogrenmis bu sekilde bile gec cikabiliyor.
Sen yine de kesin var diye kendini odaklama, ama hareketlerine falan da dikkat et.
Allahim isteyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin insallahh
Ben de oyleydim hatta ikidebir wc ye kosuyodum oldum diye.Aminn inş.canım.Yok odaklanmadım cnm.Adet olacakmışım gibi gelyr hatta.
Belli oldu mu cnmKızlar bnde bugün kanda baktırdım bütün hayallerim yıkıldı hala da adet olmadım olck gbiym de gerçi kaç gündr öyleym bi gelemedi
Ped var kaç gndr bende deBen de oyleydim hatta ikidebir wc ye kosuyodum oldum diye.
Bakalim hayirlisi canim, rabbim gonlunuze gore versin
Aynn ya baktırdım işte çıkmadı bşy moralim bozuldu iice doktorda gecikmeler iidr rahim gebeliğe hazırlanıyo fln dedi. Bide görümcem baktı kana labataruvarda çalışıyo acaba bilerek mi yanlıl çıkardı dye düşünüyorum sbhtan beri :)Belli oldu mu cnm
Bozma cnm moralini.Benim de büyük ihtimal öyle olacak.Belirtm yok.Adet olacakmışım gibi.Herkes aynı şeyi söylüyr.Gecikme olunca iyitmiş diyo.Yumurtlamayı nasıl takip etcez?Gecikme olunca.Adet döngüsnü soruyr ya.ovulasyon testlerine yorumları okuyunca güvenemedim.Yumurtlamadan ne zmndı?Gec döllenme olabilir mi?Aynn ya baktırdım işte çıkmadı bşy moralim bozuldu iice doktorda gecikmeler iidr rahim gebeliğe hazırlanıyo fln dedi. Bide görümcem baktı kana labataruvarda çalışıyo acaba bilerek mi yanlıl çıkardı dye düşünüyorum sbhtan beri :)
Valla bn ateş ölçerek saptamaya çalıştım bu ay ona göre ilişki yapmaya çalıştım bazen düzensz oluyo ama ateşim geç yükseldi hala da düşmedi ondn şüphelendm bde bnm göğüsler şişti çok fena aynı snn gbi adet olck gbym hp ama hala hç bşy yok işte. Ama adet takvimimde kayıtlı allahtan 27. Gün olmadığım ay yok hep aynı bi bu ay byle oldu nyeyse. Bde 2 gündr testte belli belirsz 2. Çizgi var iyice gaza gelmiştm resmen hayal kırıklığına uğradm madem değilim hamile adet olaym bari rahatlym azckBozma cnm moralini.Benim de büyük ihtimal öyle olacak.Belirtm yok.Adet olacakmışım gibi.Herkes aynı şeyi söylüyr.Gecikme olunca iyitmiş diyo.Yumurtlamayı nasıl takip etcez?Gecikme olunca.Adet döngüsnü soruyr ya.ovulasyon testlerine yorumları okuyunca güvenemedim.Yumurtlamadan ne zmndı?Gec döllenme olabilir mi?
Valla bn ateş ölçerek saptamaya çalıştım bu ay ona göre ilişki yapmaya çalıştım bazen düzensz oluyo ama ateşim geç yükseldi hala da düşmedi ondn şüphelendm bde bnm göğüsler şişti çok fena aynı snn gbi adet olck gbym hp ama hala hç bşy yok işte. Ama adet takvimimde kayıtlı allahtan 27. Gün olmadığım ay yok hep aynı bi bu ay byle oldu nyeyse. Bde 2 gündr testte belli belirsz 2. Çizgi var iyice gaza gelmiştm resmen hayal kırıklığına uğradm madem değilim hamile adet olaym bari rahatlym azck[/QUOT
Saglık olsun canım. Adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrarlarsın bakalım.
Yok kuzum henuz belli degil cinsiyet.Ped var kaç gndr bende deBambaşka bi ruh hali.Aminn canımm.Bu arada senin bebişin cinsiyeti belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?