Geç döllenme

Hamilelik belirtileri genellikle regl belirtileriyle ayni oluyor ama batma bende de oluyordu yuzustu yatamıyordum zaten hamilelik suphem onun ustune başlamıştı. Bir idrar testi alıp yapın bence.

benimde geç döllenme oldu 12. gün geçtikten sonra kan testinde çıktı. Ama ne yazık ki bende bebeğimi kaybettim

Kizlar bende bekliyrm hala telefona bakmiyolar ama kasik agrim bel ağrısı hala devam ediyo ve yüzüstü uyuyamiyrm. Ilk dogumum sezeryanfi. O dikis yerim sis gbi geliyo uyuyamirm yan yatiyrm. Ve hic istahim yok . Arada cok bunaliyrm sanki duvarlar ustume geliyo. Su sonucu bir alsam artik anya mi konya mi anlicm

Kizlar bende bekliyrm hala telefona bakmiyolar ama kasik agrim bel ağrısı hala devam ediyo ve yüzüstü uyuyamiyrm. Ilk dogumum sezeryanfi. O dikis yerim sis gbi geliyo uyuyamirm yan yatiyrm. Ve hic istahim yok . Arada cok bunaliyrm sanki duvarlar ustume geliyo. Su sonucu bir alsam artik anya mi konya mi anlicm

Kn testi negatif dr.um erkn olabilir haftaya gel tkrr yapalım dedi. Gec dollenme ise o zmn blli olur dedi. Evde simdi idrar testi yaptm oda negatif . Anlamadm ben bu isi kac gun gecmesi lazim ki iliski uzarinden 11 gun gecti

Kn testi negatif dr.um erkn olabilir haftaya gel tkrr yapalım dedi. Gec dollenme ise o zmn blli olur dedi. Evde simdi idrar testi yaptm oda negatif . Anlamadm ben bu isi kac gun gecmesi lazim ki iliski uzarinden 11 gun gecti
Benim bildiğim yumurtlama gününden(ilişkiden) sonra en az 14 15 gün geçmesi gerek kaldi ki bi de geç döllenmeyse daha da geç belli olur.

Kizlar sakin olun stres yapmayin şöyle düşünün varsa zaten var yoksa da yok.
Hatta yerinizde olsam bu olayi unutmak için sanki adet olmuşum gibi düşünürdüm. Çikarsa da sürpriz olur :)

Ben yumurtlama Zaman'ımı biliyorsam ondan ne kadar sonra test yapmam gerekir
Düzenli adet oluyorsan eğer yumurtlama gününden bi 14-15 gün sonra test yapabilirsin. Tabi dediğim gibi eğer o ay geç yumurtladiysan o kadar erken çikmaz biraz daha beklemen gerekebilir.

Düzenli adet oluyorsan eğer yumurtlama gününden bi 14-15 gün sonra test yapabilirsin. Tabi dediğim gibi eğer o ay geç yumurtladiysan o kadar erken çikmaz biraz daha beklemen gerekebilir.
Şimdi benim 11 ağustosda adet olmam lazım yumurtlamadan hesaplarsak eğer ayın 14 ünde adet olmam gerekiyor. O zaman düzenli adetm bozulmuş oluyor neye göre bakıcam ben anlamadım

Kizlar sakin olun stres yapmayin şöyle düşünün varsa zaten var yoksa da yok.
Hatta yerinizde olsam bu olayi unutmak için sanki adet olmuşum gibi düşünürdüm. Çikarsa da sürpriz olur :)
İdrar testi uapayım mı ki tekrar?19unda yogun bi akıntı 20sinde de hafif kahverengi pembe kanama oldu.Yumurtlama kanaması olabilir mi ki o?21-24ilişki oldu.sonraki günler kuru gecti ztn.Döllenme olsaydı idrara gecmez miydi şimdiye?

Yerleşme kanamasi olabilir evet
Kanaman hala devam ediyor mu?
Ya da adet olduğumuzda ki gibi yogun ve çok mu kanaman?
Çikmayabilir daha erken, testler beta değerini henüz algilayamiyor olabilir canim

Yerleşme kanamasi olabilir evet
Kanaman hala devam ediyor mu?
Ya da adet olduğumuzda ki gibi yogun ve çok mu kanaman?
Çikmayabilir daha erken, testler beta değerini henüz algilayamiyor olabilir canim
Yok cnm kanamam şu an.2gün önce kanlı bi akıntı oldu. Adetim başlıyr sandım.Devamı gelmedi.Agrım var.Adet olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…