- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
Hamilelik belirtileri genellikle regl belirtileriyle ayni oluyor ama batma bende de oluyordu yuzustu yatamıyordum zaten hamilelik suphem onun ustune başlamıştı. Bir idrar testi alıp yapın bence.mrb benim adetim 2 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Benim bildiğim yumurtlama gününden(ilişkiden) sonra en az 14 15 gün geçmesi gerek kaldi ki bi de geç döllenmeyse daha da geç belli olur.Kn testi negatif dr.um erkn olabilir haftaya gel tkrr yapalım dedi. Gec dollenme ise o zmn blli olur dedi. Evde simdi idrar testi yaptm oda negatif . Anlamadm ben bu isi kac gun gecmesi lazim ki iliski uzarinden 11 gun gecti
Artik haftaya tekrar kan vericem. Ayy ister istemez stres yapiyrm. Biran once belli olsun istiyorm. Canim sıkıldıBenim bildiğim yumurtlama gününden(ilişkiden) sonra en az 14 15 gün geçmesi gerek kaldi ki bi de geç döllenmeyse daha da geç belli olur.
En kötüsü beklemek cnm.kan testim pzt cıkacak.idrar negatf.hiç bişey uapasım gelmiyrArtik haftaya tekrar kan vericem. Ayy ister istemez stres yapiyrm. Biran once belli olsun istiyorm. Canim sıkıldı
Eet burcucum benimde oyleyim elimi kaldırıp bisey yapasim yok moral sıfır. .En kötüsü beklemek cnm.kan testim pzt cıkacak.idrar negatf.hiç bişey uapasım gelmiyr
Can'ım geç döllenme ne oluyorBenim bildiğim yumurtlama gününden(ilişkiden) sonra en az 14 15 gün geçmesi gerek kaldi ki bi de geç döllenmeyse daha da geç belli olur.
Geç yumurtlama olmasi demek.Can'ım geç döllenme ne oluyor
Ben yumurtlama Zaman'ımı biliyorsam ondan ne kadar sonra test yapmam gerekirGeç yumurtlama olmasi demek.
Mesela normal yumurtlama zamanindan daha geç yumurtladiğinda, bebekte oluştuysa buna geç döllenme deniliyor.
Düzenli adet oluyorsan eğer yumurtlama gününden bi 14-15 gün sonra test yapabilirsin. Tabi dediğim gibi eğer o ay geç yumurtladiysan o kadar erken çikmaz biraz daha beklemen gerekebilir.Ben yumurtlama Zaman'ımı biliyorsam ondan ne kadar sonra test yapmam gerekir
Şimdi benim 11 ağustosda adet olmam lazım yumurtlamadan hesaplarsak eğer ayın 14 ünde adet olmam gerekiyor. O zaman düzenli adetm bozulmuş oluyorDüzenli adet oluyorsan eğer yumurtlama gününden bi 14-15 gün sonra test yapabilirsin. Tabi dediğim gibi eğer o ay geç yumurtladiysan o kadar erken çikmaz biraz daha beklemen gerekebilir.
Çünkü 31 temmuzda yumurtladımDüzenli adet oluyorsan eğer yumurtlama gününden bi 14-15 gün sonra test yapabilirsin. Tabi dediğim gibi eğer o ay geç yumurtladiysan o kadar erken çikmaz biraz daha beklemen gerekebilir.
Sayfayi pek meşgul etmeyelim:)Çünkü 31 temmuzda yumurtladım
İdrar testi uapayım mı ki tekrar?19unda yogun bi akıntı 20sinde de hafif kahverengi pembe kanama oldu.Yumurtlama kanaması olabilir mi ki o?21-24ilişki oldu.sonraki günler kuru gecti ztn.Döllenme olsaydı idrara gecmez miydi şimdiye?Kizlar sakin olun stres yapmayin şöyle düşünün varsa zaten var yoksa da yok.
Hatta yerinizde olsam bu olayi unutmak için sanki adet olmuşum gibi düşünürdüm. Çikarsa da sürpriz olur :)
İdrar testi uapayım mı ki tekrar?19unda yogun bi akıntı 20sinde de hafif kahverengi pembe kanama oldu.Yumurtlama kanaması olabilir mi ki o?21-24ilişki oldu.sonraki günler kuru gecti ztn.Döllenme olsaydı idrara gecmez miydi şimdiye?
Yok cnm kanamam şu an.2gün önce kanlı bi akıntı oldu. Adetim başlıyr sandım.Devamı gelmedi.Agrım var.Adet olacak gibi.Yerleşme kanamasi olabilir evet
Kanaman hala devam ediyor mu?
Ya da adet olduğumuzda ki gibi yogun ve çok mu kanaman?
Çikmayabilir daha erken, testler beta değerini henüz algilayamiyor olabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?