Kantestm negatif cikti canım tsh prolaktin filan da normal ultrason da temiz bende anlamadim niye bu kdr geciktimKan vermemis miydin sen sonuçları ne oldu peki sanirim ben de adet olcm hayit otunun hapi geciktirdi kendi halinr olsam daha etken adet olmustum
Benjm göğüslerm cok agiriyo bugün sanirim ben de adet olcam of ofKantestm negatif cikti canım tsh prolaktin filan da normal ultrason da temiz bende anlamadim niye bu kdr geciktim
Hala adet olmadim bekliyorum 15 gun gecipte kan sonucu negatif sonradan pozitif olan olur muki yaa
Kizlarsizce bnm hamile olma ihtimalim varmi eger 20 subatta yumurtlama ise o kahve leke 26 sindaki akintiyla gelen iki damla kan da catlama.belirtisisye ben 5 martta kan tahlili yaptım negatifti ne diyorsunuz bu teorime :)))
Hayatimda ilk kez leke ve boyle akinti icinde kanama yasadim bu arada
Sabahtan beride midem bi hos boyle bulantim var gibi yani tamda bulanti degilde iste bide adetim.geciktigindemuthis şişkinligim olurdu o da yok
Buarada 20 subat adet günümduu
Yani kac gun gecikmeden sonra öğrenmiş olduun sanırım bende senin gibiuimbe 3 eylulden ıtıbaren ara ara test yapmaya basladım cıkmadı en son 8 eylulde kan tahlılı yaptırdım 2 cıktı doktor yok dedı ultrason hersey baktı yok...sonra 10 eylulde sılık cızgı cıktı tahlılım 18 cıktı yıne yok dedı sonra ..adet sokturucu verdı ıcmedım cunku bazı degısık belırtılerım vardı.ıyıkı ıcmemısım..hergun tast yapmaya basladım sılık cıkıyodu 22 eylulde bırden bıre deger bınlerı asmıstı doktor sok gecırdı o kadar emındıkı olmadıgına 27 eyluldede bebegımızı gordum sımdı 17 aylık bı kızımız var senın belırtılerın varmı suphelenıyomusun
Adetinin kacnci gunu canmKızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor doğru düzgün adet olmadım kan testi yaptım negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım
Tatlım adetim 3 gün önce bitti başlangıç tarihi 7 hazırlandı doğru düzgün kanamam olmadı 5 gün olurdum normalde adet bugün 8. Gün hala ara ara kahverengi lekelerim oluyor afedersiniz tuvalette peceteyle silince geliyor. Sen ne dersin bu duruma 3 gün önce kan verdim negativdiAdetinin kacnci gunu canm
Adet tarhnden once yaptrms olsaydn poztfe donme ihtmali yuksek derdmde suan bilemiorumTatlım adetim 3 gün önce bitti başlangıç tarihi 7 hazırlandı doğru düzgün kanamam olmadı 5 gün olurdum normalde adet bugün 8. Gün hala ara ara kahverengi lekelerim oluyor afedersiniz tuvalette peceteyle silince geliyor. Sen ne dersin bu duruma 3 gün önce kan verdim negativdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?