Geç döllenme

Günaydın kizlar sabah pembe akinti geldi adet oluyorum cok sukurr
Doktora da gidicem klomen igne yumurta takibi isticem heyecanlandim valla ins bu aydir olmasi gereken ay durabildigim kadar da kk dan uzak durucam kendimi dinlemicem

Kan vermemis miydin sen sonuçları ne oldu peki sanirim ben de adet olcm hayit otunun hapi geciktirdi kendi halinr olsam daha etken adet olmustum

Kan vermemis miydin sen sonuçları ne oldu peki sanirim ben de adet olcm hayit otunun hapi geciktirdi kendi halinr olsam daha etken adet olmustum
Kantestm negatif cikti canım tsh prolaktin filan da normal ultrason da temiz bende anlamadim niye bu kdr geciktim

Kızlar Allah aşkına biri cevap versn. ..adetin 20.gunu 20 mm yumurta doktor geç büyümüş dedi ondan bi sonra ki hun dahil gün aşırı ilişki verdi. 5 şubatta adet olmuştum...5 Mart adet günüm ama doktor yumurtana göre 9 Mart diyo. ..hala adet olmadı. .9 martimi beklicem

Geç döllenme yaşayan arkadaşlar adrtin kacinci gunu yasiyor bu döllenmeyiı

Merhaba dr ilk hamileligimde gec döllenme oldugunu soylemisti. Adetim 32-33 gunde bir geliyo. İnternetteki ovalasyon tarihlerinden bi tik daha ileriye mi atacagiz gunasiri iliskiyi. Cevaplarsaniz sevinirim.

Ovalasyon testleri eczanede satiliyor mu. Bu ara bi akintim var ama bilemedim. 14 subatta adet olmustum en son. Gercekten gec yumurtluyorum galiba. Suan kendimi tavuk gibi hissettim

Hala adet olmadim bekliyorum 15 gun gecipte kan sonucu negatif sonradan pozitif olan olur muki yaa

Kizlarsizce bnm hamile olma ihtimalim varmi eger 20 subatta yumurtlama ise o kahve leke 26 sindaki akintiyla gelen iki damla kan da catlama.belirtisisye ben 5 martta kan tahlili yaptım negatifti ne diyorsunuz bu teorime :)))

Hayatimda ilk kez leke ve boyle akinti icinde kanama yasadim bu arada

Sabahtan beride midem bi hos boyle bulantim var gibi yani tamda bulanti degilde iste bide adetim.geciktigindemuthis şişkinligim olurdu o da yok

Buarada 20 subat adet günümduu

Idrar testi yaptin mi bugunlerde. 5 martta yaklasik 15 gun gecmis cikmasi gerekirdi

Yani kac gun gecikmeden sonra öğrenmiş olduun sanırım bende senin gibiuim

Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor doğru düzgün adet olmadım kan testi yaptım negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım

Adetinin kacnci gunu canm
Tatlım adetim 3 gün önce bitti başlangıç tarihi 7 hazırlandı doğru düzgün kanamam olmadı 5 gün olurdum normalde adet bugün 8. Gün hala ara ara kahverengi lekelerim oluyor afedersiniz tuvalette peceteyle silince geliyor. Sen ne dersin bu duruma 3 gün önce kan verdim negativdi

Adet tarhnden once yaptrms olsaydn poztfe donme ihtmali yuksek derdmde suan bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…