Geç döllenme

Bi kqc gün sonra kandan bir baktir canim bazen geç döllenme olabilir bizzat yaşadım olmazsa bile üzülme allahdan ümit hiçbir zaman kesilmez ben kızımı 10 sene sonra aldim kucağıma sonra iki kaybım oldu şükretmek için varız herseyde vardır Bi hayir simdi 8 haftalik hamileyim allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım malesef ben 16 gün gecikmeli adet oldum çok heveslenmiştim hayırlısı artık aynen rabbim.isteyen herkese nasip etsin sizinde bebeğinizi sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ilişkiden 1gün sonra adet yaşadım normalde 5.6gün sürerken 3.günde kanama çok azalmıstı..bir hafta oldu adetim biteli az bir kahverengi lekelenmem geldi ilk defa yaşadım..bel fıtığından dolayı belim sol bacağım ağrıyor sağ kasıgımda da ağrı var..bel fıtığından dolayı bugün doktora gittim adetim bir hafta önce bitti dememe rağmen beta da istedi ama <2.0 çıktı..ara ara kasık ağrım oluyor böyle durum yaşayanlar var mı acaba bebişte istiyoruz açıkçası

Merhaba belirtileriniz var mıydı? 16 gün geciktim belimde ve kasıklarımda ağrılarım var ama regl ağrısı gibi değil asla. 11 gün önce kan verdim 2 çıktı bugün tekrar verdim 0.3 çıktı umudumu kesmişken yazınızı gördüm. Pazara kadar regl olmazsam p.tesi kadın doğuma gideceğim olsa çıkar mıydı ya da var çıkmıyorsa ya kadın doğum ilaç verirse daha kötü olursa diye düşünmeden edemiyorum. Bir kaç gün önce rüyamda hamile olduğumu düşük yaptığımı gördüm ki genelde gördüğüm rüyalar çıkıyor diye de korkuyorum bir yandan. Sizin belirtileriniz vs var mıydı varsa nasıldı?

Mevsimsel olabilir valla ben de çok bilgisizim bu konuda

Merhaba mesajınızı okurken sanki kendi yaşadıklarımı okudum duygulandım hatırlayınca olsa çıkardı evet ama belki de yumurtlayacağınız zaman henüz gelmemiş olabilir doktorlar en iyisini bilir tabi ama biz gecikme de olsa ilişkiye devam ettiğimiz için ben hep korktum söktürücü bir ilaç verirse ve bir şey varsa diye , kadın doğum randevusu da almıştım doktor gelmemişti soğan kürü de başlayacaktım klorsuz su bulamamıştım falan yani bir türlü başlayamamıştım hiçbir şeye , bir güç engelledi sanki beni benim belirtilerim baş dönmesi ve aşırı koku hassasiyetimdi yani 5. Kattayız 1. Kattakilerin sucuk kokusunu alıyordum eşim hiç bir şey kokmuyor diyordu o zaman şüphe ettim ilk , baş dönmelerimi kandeğerlerim falan düşmüştür diye çok önemsememiştim umudumu hiç kaybetmedim ve kan testinde HCG 0.0 çıkmasına rağmen hep hamilrymişim gibi düşündüm nedense , normalde asla böyle biri değilim sonuç çıktıysa net olarak başka bir şeyi düşünmem , bu sefer çok farklıydı bilemiyorum yaşadıklarımı anlatınca boş yere umut vermekten de korkuyorum, ama umudunu yitirmeyenleri görünce mutlu da oluyorum , inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz

Bir de alıntıladığınız mesajda ben 22 temmuz'da 0 çıktı yazmışım , doktor sat ı 20 temmuz olarak belirledi yani döllenme 3 Ağustos gibi falan olmuş dedi

Baş dönmelerim vs yok benim koku hassasiyetim ara ara oluyor devamlı olmuyor. Ki daha dün normalde sigara aşığı olan ben sigara burnuma o kadar kötü koktu ki yani lağım yanında halt etmişti eşim de ben öyle bir koku alamıyorum bu zamana kadar bayılırdın sigara için nasıl böyle koku alıyorsun falan diyip dalgaya vurduk hatta. Biz afedersiniz ama geri çekilme yöntemini kullandığımız için olsaydı çıkardı kafasına girdim artık. Ağrılarımda devam ediyor hala ayaktayken yürürken hiçbir sorun yok ama uzandigim zaman deliler gibi ağrılarım oluyor anlamlandiramiyorum artık.

Merhaba hanımlar bende gecikmenin 4. Gününde kan testi yaptırdım 2.6 çıktı fakat bişey aklımı karıştırdı progesteron değerüm 11 e yüksekmiş estradiolfe yükselmiş yani gebeliğin oluşumda yükselir yazıyor bazı yerlerde olabilir mi böyle bişey ve birde haziran ayında kimyasal yaşadım onuda gecikmenin 10. Günde öğrenmiştim kanla be 62 değerle kendimi hamile gübi hissediyorum ama boş yere de umutlanmak istemiyorum son adet tarihiö 15 ağustos hala olmadım

Ay sigara içen birine sigaranın kötü kokması çok zor neden öyle oldu acaba , bu vesileyle bırakırsınız inşallah
Bebek istiyorsanız geri çekilme yöntemini tavsiye etmem 3 yıl korundum o yöntemle , kesin korunma değil diyorlar ama 3 yıl hiç gebe kalmadım korunmayı bıraktığım an hamile kaldım , yani o yöntemle zor hamile kalınır yine de sizin tercihiniz

Bence 10. Gün tekrar kan verin , buraya yazan biri vardı değeri 3.2 gibi bir şeydi doktor 10 gün sonra yine kan ver demişti 1000 lerin üstündeydi değeri

Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bırakırım zaten kendi keyfim için küçücük cana zarar veremem Şuan için planli olarak bebek istemiyoruz iş bulup çalışmak istiyorum evi arabayı büyütelim diye düşünüyoruz. Eşimde bende çocuk aşığıyız resmen geri çekilmeninde %100 koruyuculuğu olmadığını bildiğimiz için reglim bu kadar gecikince bi acaba mı diyip heyecana kapılmıştık.

Belki de vakti gelmiştir sizin için en hayırlısı olsun inşallah

Benim geçen sene tüplerime kapalı dediler ameliyat falan oödum açılmadı bu sene haziran ayında kimyasal olunca bende umutlandım oyüzden kafam karışık
Kimyasal gebelik olduysa normal yollarla gebelik oluyor demektir bence , tüplerinizin kapalı olduğunu ve açılmadığını bir tane mi doktor söyledi bence çok iyi bir doktora gidip tekrar kontrol ettirin
Ben bir kimyasal geçirdim beta HCG artışı da gayet iyiydi 1000 leri bile gördüm , normalde gecikmenin en fazla 10. Günü regl olur diyorlar ama ben resmen gebelik haftası saydım 8. Haftanın sonunda çok yoğun ve pıhtılı kanama ile attım

Hala adet olmadım bugün 7. Gün gecikmedeyim dünden beri çok şiddetli baş ağrım var eğer bu ay olmazsa doktora gidip tekrar rahim filmi çektircem inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…