- Konu Sahibi Sensizim22
Benim 0,03 cikmişti. Alt değer 0,1 yaziyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.2 olanin alt seviyesi 0.1Yaninda normal değerleri yazar. Onun altindami? Labratuvardan labratuvara değişiyor eşik değerler.
anlamadim yani ne anlama gelirkiNormal aralikta gibi.
tesekkurler birdaha nezaman kan testi yads idara yapmayi dusunuyorsunuzÇok ayirtedici birsey değil. Ben tesadüfen düşuk olduğunu farkedince araştirdim.
bende ignemi bekliyorum 2gune regl olmazsam idrar pazara kadsr olmazsam pazartesi kan tahlili yapacagimIdrarda bu sabah yaptim cikmadi. Kani da bu hafta içi en geç cuma bir kere daha baktirayim diyorum. Onda da çikmazsa artik regl olmayi beklicem.
Umarim bebek vardir. SAT ne zamandi. Benim 16 şubat.bende ignemi bekliyorum 2gune regl olmazsam idrar pazara kadsr olmazsam pazartesi kan tahlili yapacagim
19 subat benim ins. hayirlisiysa vardir rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinUmarim bebek vardir. SAT ne zamandi. Benim 16 şubat.
rahim duvarı kalin , rahim içinde kist olabilir dediler o yüzden sulu ultrason yaptilar. Tarlusar kullandım adet olmayi bekliyorumBenim once MR' da cikti. Sonra da muayenede ultrasonla bakti. Onemli değil regl ile atarsin dedi. Sulu ultrasonu ne için yapiyorlar?. Nisan ortasi demişsin aşilama için çok bir süre kalmamiş. Heralde regl olmayi bekliyorsun. Umarim Nisan ayi uğurlu gelir. Okuduğuma göre bahar aylarinda hamile kalma orani yüksekmiş.
Ben de hala regl olmayinca belki diyorum geç döllenmedir ama. Benim 14 martta ilişki oldu. Sonraki 3 gün kasikta batma/kramp tarzi ağri. En çok ondan şüpheleniyorum. Tibbi çalişmalari okuyunca döllenen yumurta 3 gün tüpletde ilerliyormuş. Sonra uterusa geliyormuş. En kuvvetli şüphem o kasik batmasi. Eğer döllenme olmamiş olsaydi 14 gün sonra regl olmam lazimdi. Ama bu gün 20. Gün. Idrarda baktim bu sabah, yok. Ogleden sonra ovulasyon testi yaptim çok açik 2. Çizgi. Onceki günlerde yoktu. Sen nasil anladin, ne belirtilerin vardi? Kanda 90 gün cikmamasi çok ilginç. Demekki her şey belli bir rutinde gitmiyor. Kendine özgü.
Benim erken gelir geç gelmez. Normalde 23-24 günde. Klomen kullanirken dozuna göre 27-29 günde geliyor. Bir kere 33 günde geldi. Onda da ilk 3 gün koyu kahve lekelenme şeklinde, 4. Gün parça parça pihti geldi. Kan tahlili vericektim. Regl olunca vazgeçtim vermedim. Sonradan düşünüyorum da o ayda kasikta batma olmuştu. Galiba düşuk oldu farketmeden.Malesef çıkmıyor du benim hiç bir şekilde ta ki alttan muayene olana kadar eğer düzen li bir adet dönemin varsa bence gecikme ye tek sebep hamilelik dir
Umarim en kisa sürede regl olursun da bir an önce başlarsin yeni döngüye. Her döngü yeni bir umut bence.rahim duvarı kalin , rahim içinde kist olabilir dediler o yüzden sulu ultrason yaptilar. Tarlusar kullandım adet olmayi bekliyorum
Kiz kardesim hastanede çalisiyor. Bu gun onunla konustum. Yarin sabah kan vericem. Bakalim sonuca gore kadin doguma bir gideyim muayene olayim diyorum. Sen de tahlil yaptirinca sonucu soylersin. SAT larimiz yakin. Umarim bebişten kaynaklaniyordur gecikme.bende ignemi bekliyorum 2gune regl olmazsam idrar pazara kadsr olmazsam pazartesi kan tahlili yapacagim
Benim erken gelir geç gelmez. Normalde 23-24 günde. Klomen kullanirken dozuna göre 27-29 günde geliyor. Bir kere 33 günde geldi. Onda da ilk 3 gün koyu kahve lekelenme şeklinde, 4. Gün parça parça pihti geldi. Kan tahlili vericektim. Regl olunca vazgeçtim vermedim. Sonradan düşünüyorum da o ayda kasikta batma olmuştu. Galiba düşuk oldu farketmeden.
Bu akşam 6:30 7:00 arasi yaptim testi. Gündüz diş tedavim vardi. Beklerken uyuyakalacaktim nerdeyse. Sonra eve geldim. Sizdim resmen. Saat 16 siralariydi. Sonra uyaninca uzun süre sivi almadim diye evde ovulasyon testi de vardi. Yaptim. Bhcg de yapacaktim ama hem sabah daha iyi olur diye hem de yarin kan vericem diye yapmadim.Canım sen idrar testini saat kacta yaptın
Bu akşam 6:30 7:00 arasi yaptim testi. Gündüz diş tedavim vardi. Beklerken uyuyakalacaktim nerdeyse. Sonra eve geldim. Sizdim resmen. Saat 16 siralariydi. Sonra uyaninca uzun süre sivi almadim diye evde ovulasyon testi de vardi. Yaptim. Bhcg de yapacaktim ama hem sabah daha iyi olur diye hem de yarin kan vericem diye yapmadim.