Geç döllenme

Ben 11. Gün doktora gittim. Sağ yumurtalikta 1 folikül var dedi. 13. Gün universite hastanesine gittim. Hem sağda hem solda 1'er tane var dedi. Kan tahlili istedi. MR çekelim dedi. 21. Gün MR çekildi. Bu arada ben de bu ay bebek olmaz dedim. Ilaçli çekildi MR. ayrica eşim de korunuyordu. Kan sonuçlarini alinca dr da tüp bebek deyince eşim de bayagi tedirgin oldu. AMH çok düşük FSH 50 çikmişti. Ayrica 13. Gun olmasina rağmen östrojen 270'lerde ve LH yeterince yukselmemişti. 27 gün eşim korunmayi birakti. Içimden dedim ki " 2-3 gün sonra regl olucam bir anlami olmayacak." Ancak sonrasinda regl olmadim. MR sonucunu geçtikten 6 gün sonra aldim. Sol yumurtalikta 22 mm kist varmiş. Muayene istedim. Kıst duruyor. Regl ile atarsin dedi. Ama benim batma tarzi ağri sağ yumurtalikta oldu. Ilk 3 gün oldu sonra bir daha olmadi. Bir de 3. Gün gaz oldu. 7. Gün başagrisi oldu. Göğüslerde belli belirsiz dolgunluk var bir iki gündür. Onun dışinda hiç bir belirti yok.
Aynı belirtiler bende de kist varken oyleydi ve 57 gün sonra adet oldum. İlaç kullanarak adet oldum. Amh dediğin gibi düşük belli ki maddi durumun varsa zaman kaybetme tüp bebek için

Aynı belirtiler bende de kist varken oyleydi ve 57 gün sonra adet oldum. İlaç kullanarak adet oldum. Amh dediğin gibi düşük belli ki maddi durumun varsa zaman kaybetme tüp bebek için
Teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi galiba. Dun kan verdim. Bhcg 0,100 gebelik yok yani. Ancak hala regl olmadim. Doktor ilaç da vermedi. Eger kisttense gecikme kendiliğinden regl olurmuyum acaba? Bu gün 13. Gün. Göğüslerimde dolgunluk artti dünden beri.

Teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi galiba. Dun kan verdim. Bhcg 0,100 gebelik yok yani. Ancak hala regl olmadim. Doktor ilaç da vermedi. Eger kisttense gecikme kendiliğinden regl olurmuyum acaba? Bu gün 13. Gün. Göğüslerimde dolgunluk artti dünden beri.
Ben bugün gittim doktora SAT tarihim 39 u buldu. Sulu ultrasondan dolayı adet olamıyorum. Alttan muayene etti kist oluşmuş, adetle birlikte akıp gidecek olan bir kist. Takip edecekler. TARLUSAR verdi hap kullanıp kutu bittikten 10 gün sonra adet oluyorsun buda Nisan ortası demek aşılamaya başlayacağım ama hep vakit kaybı napalım nasip böyleymiş. Seni alttan muayene etmedi mi ? Kendiliğinden adet olmayı bekleme bence, yumurtaların çalışsın. Başka yere daha git. Gebelik yoksa beklemenın bir anlamı yok.

Benim 90 gün geçti yine de çıkmıyordu ilk gebeliğim de doktorları hamile olduğuma inandıramıyo dum adet söktürücü de içtim üstüne :silah: çok şükür birşey olmadı bebeğime 90 günün sonunda gittiğim de bana geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle dedi ve ben üç aylık hamile olduğumu öğrenmiştim :halay: emin olmadan kesinlikle ilaç kullanmayın ve doktordan rica edin vajinal muayene etsin benim ancak o zaman çıkmıştı gebeliğim ortaya:emir_bebek::anneadayı:
Hayırı olsun öncelikle:)darısı başımıza benimde adetim 12 gün gecti 8.gün kan testi negatifti ama hala birşey yok geç döllenme olmasından şüpheleniyorum çarsamba doktora gidecegim inşaallah hamileyimdir

Hayırı olsun öncelikle:)darısı başımıza benimde adetim 12 gün gecti 8.gün kan testi negatifti ama hala birşey yok geç döllenme olmasından şüpheleniyorum çarsamba doktora gidecegim inşaallah hamileyimdir

Meraba canım sağol rabbim isteyen herkese versin inşallah..
Eğer adetlerin normal hep günün de ise büyük ihtimalle geç döllenme dir hayırlısı olsun İnşallah

bende bu ay klomen kullandim ama takiplere gidemedim 1defa gittigimde adetin 15.gununde 11ml lik 1yumurta vardi gec yumurta olgunlasacakmis gibi 15.gune gore
sonrasinda gidemedigimden adetimi bekledim ama 8gun kanda tahlil yaotim cikmadi 10.gun hala adet olmayinca dr dan igne istedim bana progestron igne verdi 2gun once vuruldum hamilelik varsa tutunmasina yoksada sokturmeye yardimci igne dedi eger 10gun sonra regl olmazsan gec dollenme olabilir kan tahlili yaptir dedi bakalim nisan 9da bala regl olmazsam test yaptiracagim hayirlisi

Ben bugün gittim doktora SAT tarihim 39 u buldu. Sulu ultrasondan dolayı adet olamıyorum. Alttan muayene etti kist oluşmuş, adetle birlikte akıp gidecek olan bir kist. Takip edecekler. TARLUSAR verdi hap kullanıp kutu bittikten 10 gün sonra adet oluyorsun buda Nisan ortası demek aşılamaya başlayacağım ama hep vakit kaybı napalım nasip böyleymiş. Seni alttan muayene etmedi mi ? Kendiliğinden adet olmayı bekleme bence, yumurtaların çalışsın. Başka yere daha git. Gebelik yoksa beklemenın bir anlamı yok.
Benim once MR' da cikti. Sonra da muayenede ultrasonla bakti. Onemli değil regl ile atarsin dedi. Sulu ultrasonu ne için yapiyorlar?. Nisan ortasi demişsin aşilama için çok bir süre kalmamiş. Heralde regl olmayi bekliyorsun. Umarim Nisan ayi uğurlu gelir. Okuduğuma göre bahar aylarinda hamile kalma orani yüksekmiş.

bende bu ay klomen kullandim ama takiplere gidemedim 1defa gittigimde adetin 15.gununde 11ml lik 1yumurta vardi gec yumurta olgunlasacakmis gibi 15.gune gore
sonrasinda gidemedigimden adetimi bekledim ama 8gun kanda tahlil yaotim cikmadi 10.gun hala adet olmayinca dr dan igne istedim bana progestron igne verdi 2gun once vuruldum hamilelik varsa tutunmasina yoksada sokturmeye yardimci igne dedi eger 10gun sonra regl olmazsan gec dollenme olabilir kan tahlili yaptir dedi bakalim nisan 9da bala regl olmazsam test yaptiracagim hayirlisi
Ben de bu ay klomen kullanmiştim. Adetin 11. Günü ve 13 günü gitmiştim. 13. Günü 2 tane folikül gördü. Galiba biri sonradan kist oldu. Ya diğeri? Şu an itibariyle gecikmenin 20. Gününe girdim. Bir de hiç böyle gecikme olmazdi. Klomen kullandiğimda 27 ya da en geç 29 günde olurdu.

Meraba canım sağol rabbim isteyen herkese versin inşallah..
Eğer adetlerin normal hep günün de ise büyük ihtimalle geç döllenme dir hayırlısı olsun İnşallah
Ben de hala regl olmayinca belki diyorum geç döllenmedir ama. Benim 14 martta ilişki oldu. Sonraki 3 gün kasikta batma/kramp tarzi ağri. En çok ondan şüpheleniyorum. Tibbi çalişmalari okuyunca döllenen yumurta 3 gün tüpletde ilerliyormuş. Sonra uterusa geliyormuş. En kuvvetli şüphem o kasik batmasi. Eğer döllenme olmamiş olsaydi 14 gün sonra regl olmam lazimdi. Ama bu gün 20. Gün. Idrarda baktim bu sabah, yok. Ogleden sonra ovulasyon testi yaptim çok açik 2. Çizgi. Onceki günlerde yoktu. Sen nasil anladin, ne belirtilerin vardi? Kanda 90 gün cikmamasi çok ilginç. Demekki her şey belli bir rutinde gitmiyor. Kendine özgü.

Ben de bu ay klomen kullanmiştim. Adetin 11. Günü ve 13 günü gitmiştim. 13. Günü 2 tane folikül gördü. Galiba biri sonradan kist oldu. Ya diğeri? Şu an itibariyle gecikmenin 20. Gününe girdim. Bir de hiç böyle gecikme olmazdi. Klomen kullandiğimda 27 ya da en geç 29 günde olurdu.
kist adet gecikmesi yapiyor ama bende kist yoktu gecen hafta kan tahlili yaptigimda bakti dr beklemek ne zor kantahlili yaptinizmi siz

kist adet gecikmesi yapiyor ama bende kist yoktu gecen hafta kan tahlili yaptigimda bakti dr beklemek ne zor kantahlili yaptinizmi siz
12. Gün yapildi 0,100 cikti. Ancak ayni gün kan sayimi da yapilmisti. Kanda BASO oldukça düşuk çikmişti. Internetten araştirdim. BASO ovulasyon ve gebelikte de düşermiş. Daha oncekilerle karşilaştirdim ilk defa düşük gördüm. Bu da beni umutlandirdi.

12. Gün yapildi 0,100 cikti. Ancak ayni gün kan sayimi da yapilmisti. Kanda BASO oldukça düşuk çikmişti. Internetten araştirdim. BASO ovulasyon ve gebelikte de düşermiş. Daha oncekilerle karşilaştirdim ilk defa düşük gördüm. Bu da beni umutlandirdi.
tahlilde baso diyemi geciyor

Evet hemogram baktiklari tahlil. Hemogramla birlikte hepsi isteniyor. Bir çeşit akvuyar. Basofil aslinda. Bağisikliktan sorumlu. Saniyorum bebek olduğuna baskilaniyor. Vucut onu yabanci madde olarak algilamasin diye.

Back