- Konu Sahibi Sensizim22
Aynı belirtiler bende de kist varken oyleydi ve 57 gün sonra adet oldum. İlaç kullanarak adet oldum. Amh dediğin gibi düşük belli ki maddi durumun varsa zaman kaybetme tüp bebek içinBen 11. Gün doktora gittim. Sağ yumurtalikta 1 folikül var dedi. 13. Gün universite hastanesine gittim. Hem sağda hem solda 1'er tane var dedi. Kan tahlili istedi. MR çekelim dedi. 21. Gün MR çekildi. Bu arada ben de bu ay bebek olmaz dedim. Ilaçli çekildi MR. ayrica eşim de korunuyordu. Kan sonuçlarini alinca dr da tüp bebek deyince eşim de bayagi tedirgin oldu. AMH çok düşük FSH 50 çikmişti. Ayrica 13. Gun olmasina rağmen östrojen 270'lerde ve LH yeterince yukselmemişti. 27 gün eşim korunmayi birakti. Içimden dedim ki " 2-3 gün sonra regl olucam bir anlami olmayacak." Ancak sonrasinda regl olmadim. MR sonucunu geçtikten 6 gün sonra aldim. Sol yumurtalikta 22 mm kist varmiş. Muayene istedim. Kıst duruyor. Regl ile atarsin dedi. Ama benim batma tarzi ağri sağ yumurtalikta oldu. Ilk 3 gün oldu sonra bir daha olmadi. Bir de 3. Gün gaz oldu. 7. Gün başagrisi oldu. Göğüslerde belli belirsiz dolgunluk var bir iki gündür. Onun dışinda hiç bir belirti yok.