- Konu Sahibi Sensizim22
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah canım sıkma canını inşallah bir sorun çıkmaz da duyar sin kalp atışlarını
Amin inşallah. Sağlıklı versin rabbim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah canım sıkma canını inşallah bir sorun çıkmaz da duyar sin kalp atışlarını
Herkeste farklilik olabiliyor mesela ben aşılama igneleri kullandiktan 57. Günde adet oldum ama senin akisine bir umut idrar kan testi yaptim neredeyse her gün ama sonuç hüsran . Sen emin olmak için kan testi yaptır nasiptir bilenezsin şimdi kısmet olmuştur. Olumsuz tarafı tabii ki bırakma ama insallai bize güzel haber verirsin.Meraba benimde adetim 14 gün oldu geçirelim ama 11 gün test yaptım negatif çıktı ama sağ kasigim çok fena ağrıyo ve gögüslerimde ağrı başladı acaba diyorum geç döllenme gibi bi ihtimal olabilir mi yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi test yapmak içimden gelmiyo kötü oluyorum olmayınca
Sen söyleyince ben daha çok heves ettim inşallah gebesidir alttan muayene de belli olur isterse .bir de onu yaptir ama beklemek çözüm degil psikolojik olarak gebe gibi davranmaya ister seni.Onunla alakalı bir bilgim yok doktora da gitmedim beklemek çözüm mü bilmiyorum ama 35 gunde bir bile olsam şaşmaz dı olurdum 14 gün oldu geçikeli ve ben söylemeye utanıyorum ama adet olucam günün bi önceki gün eşimle birlikte olduk acaba bi ihtimal geç döllenme gibi birşeymi oldu o yüzden biraz daha beklemem mi gerekiyor sastım kaldım öyle yumurtlama kiti kullandım o da hep silik çıktı koyulastigini görmeden yarıda bıraktım hep ne bilim nasip kısmet diyorum artık
Yanlış anlaşılmak istemem ama ben 9 aydır 9 yıllık deneyim sahibi oldum okumaktan sormaktan konuşmaktan. Bayandan sorunlar genel olarak tüp bebeklede olsa çözülüyor erkekte ki sorunların çözümü daha zor. Bayanda en onemlisi Hormon testi, iyi cekilmis HSG testi, daha önce geçirdiği kötü hastalıklar ve maalesef ki genetik rahatsızlıklar bunların hepsini yapman lazım sen yap kocan da mecbur yaptiracak. Umarım hiç bir sorun çıkmaz ama iki tarafta sorun olmayıp çocuğu olmayan çok çift tanıyorum. Hatta bir çift var ki başkalarından çocuk yapmayı deneseler çok sağlıklı bebekleri olacak ama ikisinin birbirine genetiği tutmadığı için 10 e yakın seferdir tüp bebek tedavisi genetik bozukluğu sebebi ile embriyo transferi olmadan hüsran ile biten. İhmal etme sonra keşke dersin Ben 3.5 yıllık evliyim keşke evlendiğim ilk gün isteseydim de zaman kaybetmeseydim diyorumDoktora gittiğim de yumurtaliklarin gayet sağlıklı dedi hormonların bakalım dedi onada baktırmadim ben biraz ihmalkarlik yapıyorum galiba eşimn gitmesi lazım dı doktora erkekleri kolay kolay ikna edemiyorsun bu durumda zorlamak ta istemiyorum bı akla çok ihtiyacım var o yüzden
Bana sorarsan haftayı da bekleme Allah büyük bakarsın olumlu der bakarsın olumsuz ama iki şartta da bilmek zorundasın.Aynen işte psikolojik olarak öyle hissediyorsun olmayınca kötü oluyorsun tabi Rabbim ne zaman yazmışsa ozaman olur ama beklemim artık bn haklısın gidim doktora haftaya
Merhaba zeynep bende, memnun oldum. İnşallah tez vakitte olsun senin de benim de seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 57 gün boyunca tüm testker negatif cikmasina rağmen acaba diye düşünmek doktor muayene etti alttan öyle tamam değilim dedim. Bir daha da o kadar umutlanmiyorum yoluma bakıyorum önümde uzun tedavi süreci varPardon bi önceki mesajını yeni gördüm yok neden yanlış anlaşılsın bazı insanların deneyimleri bazılarına göre daha çoktur ben daha yeniyim bir çok şeyi yeni yeni duyduğum bile oluyo doğrudur allah nasip ederse isterse olur istemezse dört dortlukken bile olmaz ne dim herkes hakkında herşeyin hayırlısı
Canım ne yaptın test filan yaptin mı??Herkese merhaba,
Ben de benzer şeyler şeyler yaşiyorum. BAT'a 2-3gün kala 27. gün korunmasız ilişki oldu. Ertesi günden itibaren 3 gün boyunca sağ kasik bölgesinde batma/kramp tarzı ağri oldu. Ilişkiden 1-2 gün öncesinde de şeffaf yumurta akı kıvaminda uzayan akıntı vardı. Ama ben yumurtlamaya yormamıştim. Ilişkinin uzerinden 8 gün geçti ve hala regl olmadım. O yüzden özellikle Nil1224 senin durumunu merak ettim. Bir hafta olmuş. Son durum nedir? Kan tahlili yaptirdin mi? Benzer şeyler yaşayip hamile kalan var mı?