How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geç döllenme

Benim 90 gün geçti yine de çıkmıyordu ilk gebeliğim de doktorları hamile olduğuma inandıramıyo dum adet söktürücü de içtim üstüne :silah: çok şükür birşey olmadı bebeğime 90 günün sonunda gittiğim de bana geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle dedi ve ben üç aylık hamile olduğumu öğrenmiştim :halay: emin olmadan kesinlikle ilaç kullanmayın ve doktordan rica edin vajinal muayene etsin benim ancak o zaman çıkmıştı gebeliğim ortaya:emir_bebek::anneadayı:
Allah bağışlasın arkadaşım ben de pcolu olup hamile kalmaya çalışanlardanım adetime 3 gün var bende yeeleşme kanaması denen kanama oldu ve kan testi yaptn çıkmadı doktorum geç döllenme olablir dedi adetim pazar günü acaba kaç gün sonra test yaptrmalıyım bilemedm

Allah bağışlasın arkadaşım ben de pcolu olup hamile kalmaya çalışanlardanım adetime 3 gün var bende yeeleşme kanaması denen kanama oldu ve kan testi yaptn çıkmadı doktorum geç döllenme olablir dedi adetim pazar günü acaba kaç gün sonra test yaptrmalıyım bilemedm

Yapsan da çıkmaz canım çünkü geç döllenme de genel de vajinal muayene ile çıkıyor ortaya

Ben en iyisi adet günümü bekliyim bir iki günde öyle bekliyim anca çıkar eğer varsa rabbim kimseyi evlatla sınamasın ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum ya inşallah vardır ☹️

Duanı et şükür-ü dilin den düşürme rabbim isteyen herkese versin sana da inşallah

AMin canm dua ediyorm rabbim hayırlısını versin
Kendini çokta kaptirma kesin sonuç alana kadar elde değil biliyorum insan psikolojik olarak gerçekten kendini gebe gibi hissediyor. Ona hazırlıyor kendini ama olumsuz sonucu öğrenince daha zor dilden gönülden çıkan cümlelerin telwfisi olmuyor. Allah yardımcin olsun inşaallah gebesidir

Bi
Kendini çokta kaptirma kesin sonuç alana kadar elde değil biliyorum insan psikolojik olarak gerçekten kendini gebe gibi hissediyor. Ona hazırlıyor kendini ama olumsuz sonucu öğrenince daha zor dilden gönülden çıkan cümlelerin telwfisi olmuyor. Allah yardımcin olsun inşaallah gebesidir
Adetim 5 gün gecikti pazartesi günü doktra gidicem eğer gebelik varsa keseyi görebilir mi sizce ? Son adet tarihim 25 mart ve 36 gnfe bir adet olurum :(

Bi

Adetim 5 gün gecikti pazartesi günü doktra gidicem eğer gebelik varsa keseyi görebilir mi sizce ? Son adet tarihim 25 mart ve 36 gnfe bir adet olurum :KK43:
5 gün çok erken kese görmek için, ama için rahat etsin git istersen yada kan testi yaptın mı? kanda çıkar artık

5 gün çok erken kese görmek için, ama için rahat etsin git istersen yada kan testi yaptın mı? kanda çıkar artık
KAn testini çarşamba günü yapmıştm ama çıkmadı bide adetime 3 gün kala kan testmde 0.10 çıktı ama çarşamba günü yaptrdığmda 0.00 çıktı o kafamı karştrdı

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum:KK54:benim 10 gündür inanılmaz derecede sırt, bel ve kasık ağrım var. akıntım da olunca üşüttüm diye düşündüm idrar yolu iltihabı falan mı dedim test yaptırdım temiz çıktı, vajinit mi dedim kadın doğuma gittim temiz çıktı ama ağrılarım hiç geçmedi. adetten 1 hafta önce hem evde idrar testi hem de hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 çıktı. 2 gün önce de CERTAİN marka test yaptım evde negatif çıktı. bir kaç saat sonra da içimde de bir şey git tekrar bak dedi ikinci silik çizgyi gördüm heyecanlandım (içeriğinde 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın dese de ). dün de gidip tekrar kan testi yaptırdım beta hcg<0.1 çıktı . :KK43: yarın adet olmam gerekiyor ve ağrılarım hiç kesilmedi. geç döllenme olsa o da adet düzensizliği olanlarda oluyor diye biliyorum benim adetim de hep düzenli. forumu okuyup okuyup ufak da olsa bir umut yakalamaya çalışıyorum böyle olanlar olabiliyormuş diye :sus:

Arkadaşlar merhaba çok sıkıntılıyım size danışmak istedim geç döllenme olan varmı acaba ben kasım 6 da adet gördüm bittikden sonra eşimle birlikte olduk aralık 6 geçtimadet olmadım 5 gün günüm geçti idar testi yaptım negatif çıktı 8 gün geçti kan tahlili yaptırdım 1.90 çıktı şu an 11 günüm geçiyor ve hala olmadım gec döllenmede böyle çıkmayabiliyormu acaba tekrar test yapmam gerekirmi böyle hamileymişim gibi de hissediyorum hep bwlim agrıyor gögüslerim sızlıyor bilemedim ne yapim acaba biraz daha bekleyip öyle mi yaptırmalıyım testi eşimde ve bende hiç bir sıkıntı da yok bilen varsa bi yardımcı olabilir mi var mı başına böyle bişi gelen
Baya önce yazmışın bu yazıyı canım ama ben dayanamayıp yaıcam inşallah hamile kalmışsndr o zamandan snra .. bende de pco var ve adetim 36 günde bir oluyo adetim 7 gün gecikti tabi gecikene kadar 3 kan 3 4 kere idrar testi yaptrdm begatif çıktı hep ne kadar süre daha beklcem bi hafta daha beklesem çıkar mı acaba bu arada aşırı akıntım var bide yerleşme kanaması gibi bişey geldi ne kadar beklemeliyim tecrübeli olan varsa yazabilr mi :(

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum:KK54:benim 10 gündür inanılmaz derecede sırt, bel ve kasık ağrım var. akıntım da olunca üşüttüm diye düşündüm idrar yolu iltihabı falan mı dedim test yaptırdım temiz çıktı, vajinit mi dedim kadın doğuma gittim temiz çıktı ama ağrılarım hiç geçmedi. adetten 1 hafta önce hem evde idrar testi hem de hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 çıktı. 2 gün önce de CERTAİN marka test yaptım evde negatif çıktı. bir kaç saat sonra da içimde de bir şey git tekrar bak dedi ikinci silik çizgyi gördüm heyecanlandım (içeriğinde 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın dese de ). dün de gidip tekrar kan testi yaptırdım beta hcg<0.1 çıktı . :KK43: yarın adet olmam gerekiyor ve ağrılarım hiç kesilmedi. geç döllenme olsa o da adet düzensizliği olanlarda oluyor diye biliyorum benim adetim de hep düzenli. forumu okuyup okuyup ufak da olsa bir umut yakalamaya çalışıyorum böyle olanlar olabiliyormuş diye :sus:
Canım bende aynı şeyleri yaptm suan 7 gün geçti adetim dediğin testten cumartesi yaptm negatif ama bida gidip bakmadm çöpe attm çnkü kan testinde ilk 0.100 çıktı adetme 3 gün kala 0.10 çıktı benimde kafam karışık duramıyorm test yapsam acaba çıkarmı :(

Canım bende aynı şeyleri yaptm suan 7 gün geçti adetim dediğin testten cumartesi yaptm negatif ama bida gidip bakmadm çöpe attm çnkü kan testinde ilk 0.100 çıktı adetme 3 gün kala 0.10 çıktı benimde kafam karışık duramıyorm test yapsam acaba çıkarmı :KK43:
canım senin belirtilerin ne? bence yaptır 7 gün az değil benim bugün en geç yarın olmam gerekiyor. yarın da olmazsa tekrar yapıcam. merak ettim ben de şimdi haber ver bana da hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım:super:

canım senin belirtilerin ne? bence yaptır 7 gün az değil benim bugün en geç yarın olmam gerekiyor. yarın da olmazsa tekrar yapıcam. merak ettim ben de şimdi haber ver bana da hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım:super:
Bi hafta daha beklicem sabredebilirsem ☺️ Akıntım çoğaldı arada kasklarıma ağrı giriyo batma flan oluyo ama göğüslermde ağrı flan yok bilmiyorm inşallah hamileyimdr tabiki sende ❤️

Bi hafta daha beklicem sabredebilirsem ☺️ Akıntım çoğaldı arada kasklarıma ağrı giriyo batma flan oluyo ama göğüslermde ağrı flan yok bilmiyorm inşallah hamileyimdr tabiki sende ❤️
inşallah canım:KK200: benim akıntım 10 gündür var doktor fitil verdi onu kullandım geçti. hamileysem bişey olmaz dimi dedim olmaz dedi ama bilmiyorum. bugün gelmedi benim de bakalım yarın da gelmezse çarşamba test yapıcam ben de.

Kızlar adetim iki gun gecikti dun test yaptim negatif gec dollenme olabilir mi pko var

canım olabilir bekle bakalım bikaç gün daha gelmezse yine bi daha test yap ya da kan testi yaptır
Hic belirtim yok ama gecen ay tam gunumde adet olmustum ovulasyon testinde iki gun cok koyu cikti bi 16gun once bide 8gun once

Hic belirtim yok ama gecen ay tam gunumde adet olmustum ovulasyon testinde iki gun cok koyu cikti bi 16gun once bide 8gun once
Kızlar benmde 10 gün geçti ama dün kan testi yaptrdm negatf ama değerler hep farklı çıkıyo 0.19 0.10 0.00 hepsi farklıydı doktra yazdm kist vardır belki fel bakalm dedi ama kist oluştrcak yanlş bi ilaç flan içmedm yerleşme kanaması da olmuşdu eminim kist olabilr mi sizce ☹️ Bide yanlş yere yazmadm umarm bu arada bende pco luyum

Kızlar benmde 10 gün geçti ama dün kan testi yaptrdm negatf ama değerler hep farklı çıkıyo 0.19 0.10 0.00 hepsi farklıydı doktra yazdm kist vardır belki fel bakalm dedi ama kist oluştrcak yanlş bi ilaç flan içmedm yerleşme kanaması da olmuşdu eminim kist olabilr mi sizce ☹️ Bide yanlş yere yazmadm umarm bu arada bende pco luyum
Canim pcoda gecikme oluyo ne zaman yumurtladigini biliyo musun

Back