Klomen kullandm canim kist oldu bir ay d.kontrol ilaci kullandm kist gitmedi o ay rahim filmi cekindim. Kist duruyordu ama onemli bir kist degil dedi doktor. Bende rahim filminide cekindindikten sonra daha takmayacagim doktorada gitmeyecegim dedim. Adetim gecikti ama cok sancim var diye hamileyimdir die umitlenmek istemiyordum. En sonunda test yaptim kopkoyu cift cizgi. Cok sukur simdi 3 aylik olduMaşallah ya. Olmazları olduran allahım. İkinci hamilelik nasıl oldu canım. Şuan hamilesin
Mesajları okuyunca iyice ümitlendim kızlar benim bat 23 ekimdi hala adet yok yumurtlama döneminde gelen akıntı adete bir hafta kala gelmişti ve hala az miktarda devam ediyor şeffaf kokusuz parlak renkli 2 gün geçince kanda baktırdım yok beklemedeyim dr.1hafta bekle olmazsan gel dedi haftaiçi tekrar kanda baktırıcamKlomen kullandm canim kist oldu bir ay d.kontrol ilaci kullandm kist gitmedi o ay rahim filmi cekindim. Kist duruyordu ama onemli bir kist degil dedi doktor. Bende rahim filminide cekindindikten sonra daha takmayacagim doktorada gitmeyecegim dedim. Adetim gecikti ama cok sancim var diye hamileyimdir die umitlenmek istemiyordum. En sonunda test yaptim kopkoyu cift cizgi. Cok sukur simdi 3 aylik olduRabbim isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin :)
Insalllah sende hayirlisiyla hamile kalabilirsin :) cok stres yapma canim en azindan adet gunun gelene kadar olursa olur gibi :)Mesajları okuyunca iyice ümitlendim kızlar benim bat 23 ekimdi hala adet yok yumurtlama döneminde gelen akıntı adete bir hafta kala gelmişti ve hala az miktarda devam ediyor şeffaf kokusuz parlak renkli 2 gün geçince kanda baktırdım yok beklemedeyim dr.1hafta bekle olmazsan gel dedi haftaiçi tekrar kanda baktırıcam
battan üç gün önce yumurtlamadıysan çok zor gebe olman canım belki de yeni yumurtluyorsun ya da bir mucize oldu ve gebe kaldın ama bunun için bile beklemek zorundasın kaç çıktı beta hcgmerhaba bişey sormak istiyorum konu eski kalmış ama belki cevaplayan olur sat 25 ekim.21 kasım olmam gereken tarih ama olmadım.bat tan 3 gün önce ilişkim oldu.testlerim negatif.geçen hafta kan testi yaptırdm oda negatif.bu geç döllenme olayı kafamı kurcalıyor.belirtim sadece aşırı uyku halsizlik ve arada kasık sancılarım oluyor.akıntım da fazla.hep aha oldum diyorum adet olmamışm.sizce napmalıyım? doktora gittim sorunumda yok..söktürücü verdi almadım gelsin kendisi dedim..nolur birileri bişeyler söylesin
Geçen pazartesi 1 çıktıbattan üç gün önce yumurtlamadıysan çok zor gebe olman canım belki de yeni yumurtluyorsun ya da bir mucize oldu ve gebe kaldın ama bunun için bile beklemek zorundasın kaç çıktı beta hcg
sen yine de tekrar yaptır emin ol derim canımGeçen pazartesi 1 çıktı
yaptırıcam biraz daha bekleyeymsen yine de tekrar yaptır emin ol derim canım
Pozitif gördüm ben :) darısı tüm isteyenlere..tavsiyem erken gebelik testisen yine de tekrar yaptır emin ol derim canım
WUHUUUUUPozitif gördüm ben :) darısı tüm isteyenlere..tavsiyem erken gebelik testi
Coooook teşekkür ederim abla amin InşaAllah dualarmdasnzWUHUUUUUÇok sevindim kuzu maşallah subhanallah rabbim sağlıklı sıhatli kavuştursun sizi :) aminn . bana dua et olur mu :)
inşallah hislerin doğrudur canımBende 30 35 gün arası regl oluyorum. Bu ay 32.günde bthcg 1.2 çıktı bende beklemek istedim şimdi 38 gün oldu sabah idrar testiyle bakıcam sonraki günde yine doktor kontrolüm var.. daha önce de geç döllenme yaşamıştım ama düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi de geç döllenme dir ve tutunur bebeğim inşallah diye totem yapıyorum hamilelik günlüğümü girdim.... içimde ki hisse inanmak istiyorum
Hayırlı olsun. Mesaj yazdığınız yerin altında cevapla butonunun yanında dosya ekle var. Oraya tıklayın, resmi seçip yükleyin.Ben idrar testi yaptım arkadaşlar ama resim ekleyemiyorum buraya nasıl ekleniyor
Dosya boyutu sorun veriyordu hallettim şimdi sizce varmı gebelikHayırlı olsun. Mesaj yazdığınız yerin altında cevapla butonunun yanında dosya ekle var. Oraya tıklayın, resmi seçip yükleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?