• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa sasirdm bak okumadn yazmistm :/ üzülme canim yeni bir ay yeni baslangic demektir :KK66: yumurtan cok ama catlamiyor olabilir mi bi ayda doktor kontrolunde olup catlama ignesi istesen ?
Ovulasyon testi ile takip etmiştim 1 hafta boyunca pozitif çıktı sonra birden silikleşti. Doktoru aramıştım hatta 1 hafta neden pozitif diye. 3 gün önce 3 gün sonra doğurgan dönemdir pozitif çıkabilir değerlendir demişti ama 2 kez ilişki oldu denk gelmemiş sanırım :110:

Ovulasyon testi ile takip etmiştim 1 hafta boyunca pozitif çıktı sonra birden silikleşti. Doktoru aramıştım hatta 1 hafta neden pozitif diye. 3 gün önce 3 gün sonra doğurgan dönemdir pozitif çıkabilir değerlendir demişti ama 2 kez ilişki oldu denk gelmemiş sanırım :110:
Nasip degildi demekki canim ;) ben hep ikinciyi hemen istiyordm cevremdekiler pek cocuk istemezdi buyugu kucugu herkes hamile bi ben kaldim istemeyenlerjn bile oldu yani ben istemeye basladiktan sonra iateyip hamile kalip dogum yapanlarin cocuklari yurumeye basladi ama olmamasinda da vardir bi hayir nasibimizi bekliyrz iste :)

Nasip degildi demekki canim :KK66: ben hep ikinciyi hemen istiyordm cevremdekiler pek cocuk istemezdi buyugu kucugu herkes hamile bi ben kaldim istemeyenlerjn bile oldu yani ben istemeye basladiktan sonra iateyip hamile kalip dogum yapanlarin cocuklari yurumeye basladi ama olmamasinda da vardir bi hayir nasibimizi bekliyrz iste :)
Kısmet değil belkide.. çok umutlanmıştım bu ay hakkaten hayal kırıklığı oldu. Bidaki ay hiç test yapmadan akılına bırakıcam kendi kendimi üzüyorum

Kısmet değil belkide.. çok umutlanmıştım bu ay hakkaten hayal kırıklığı oldu. Bidaki ay hiç test yapmadan akılına bırakıcam kendi kendimi üzüyorum
Bende ilk hamileligimde daha gunum gecmeden baslamistim test yapmaya. Ne olur diyordm bende hamile olunca birden cift cizgi ciksa ama iki hafta gectiktn sonra bile silik cikmisti ;) simdi de bebek istedigim icin bircok belirtilerim oluyordu psikolojik ama artik alistm takmiyrm. Kac gun gunum gcsede test yapmiyrm. Uzun zamandir ilk defa gecen ay umutlanmistim oda kimyasal gebelikmis bakalim onumuzdeki aylarda nasip olacak mi ;) benim bat da 14 haziran daha var ;)

Merhaba hanımlar yazılarınızı okudum ve 11. Gün adet olamayali 2gün önce test yaptım ama negatif geç döllenme olabilir mi dedim tabi hemen, 2hafta mı geçmesi gerekiyor testin Doğru çıkması için yani yoksa bir şekilde kendini belli ediyor mu zaten Niğde bulantısı Vs. Ile ayyy lütfen bir cevap çok meraktayım

Merhaba hanımlar yazılarınızı okudum ve 11. Gün adet olamayali 2gün önce test yaptım ama negatif geç döllenme olabilir mi dedim tabi hemen, 2hafta mı geçmesi gerekiyor testin Doğru çıkması için yani yoksa bir şekilde kendini belli ediyor mu zaten Niğde bulantısı Vs. Ile ayyy lütfen bir cevap çok meraktayım
Canim hicbir belirti olmayada bilir. Ama tabiki adet olmadikca umut vardir. Tavsiyem doktora gitmen. Kist vs de olabilir. Bosuna gunlerin gecmesin

Canim hicbir belirti olmayada bilir. Ama tabiki adet olmadikca umut vardir. Tavsiyem doktora gitmen. Kist vs de olabilir. Bosuna gunlerin gecmesin
Haklısın canım kist falan gelmemişti aklıma hiç hiç kist falan olmadı bu güne kadar ama orada bilir Evet en iyisi bir randevu alayım ben hala adet olmadım ve iştahım arttı bacağım falan ağrıdı dün durduk yere arada sanki adet olacağım Diyorum olmuyorum bunlar beni umitlendirdi İnşallah hamileyimdir cvp için çok teşekkür ederim

Haklısın canım kist falan gelmemişti aklıma hiç hiç kist falan olmadı bu güne kadar ama orada bilir Evet en iyisi bir randevu alayım ben hala adet olmadım ve iştahım arttı bacağım falan ağrıdı dün durduk yere arada sanki adet olacağım Diyorum olmuyorum bunlar beni umitlendirdi İnşallah hamileyimdir cvp için çok teşekkür ederim
Insallah hamilesindir canim benim :) rica ederim.. benim kizim gec dollenme olmustu. Adet sokturucu filan kullanma progestan verirse icmeni tavsiye ederim. Doktor önerirse yani :)

Insallah hamilesindir canim benim :) rica ederim.. benim kizim gec dollenme olmustu. Adet sokturucu filan kullanma progestan verirse icmeni tavsiye ederim. Doktor önerirse yani :)
Çok teşekkür ederimcanim bakalım doktora gidip gelince yazarım sonucu peki kaç gün geçince ogrenmistin canım kızını Allah bağışlasın

geç döllenmenin zirvesini ben yaşadım sanırım
kızıma hamile kaldığımda adetim beş gün geçti idrar testi yaptım
negatifti
pko vardı ondandır dedim zaten adet düzensizliği de vardı
kan verdim negatif

dr ultrasona aldı ve söktürücü verdi beş gün de onu içtim

içim rahat etmiyor yine gebelik testi yapıyorum o ara hep negatif e zaten kanda da çıkmıyor

10 gün öyle geçti ilacı içip söktürmeyince beş gün de öyle bekledim al sana 2 hafta

dedim hadi idrar testi yapayım yaptım silik çizgi:KK57:

dr un kliniğine bir girişim var bebeğimi öldürecektin diye anlatamam

geç döllenmenin zirvesini ben yaşadım sanırım
kızıma hamile kaldığımda adetim beş gün geçti idrar testi yaptım
negatifti
pko vardı ondandır dedim zaten adet düzensizliği de vardı
kan verdim negatif

dr ultrasona aldı ve söktürücü verdi beş gün de onu içtim

içim rahat etmiyor yine gebelik testi yapıyorum o ara hep negatif e zaten kanda da çıkmıyor

10 gün öyle geçti ilacı içip söktürmeyince beş gün de öyle bekledim al sana 2 hafta

dedim hadi idrar testi yapayım yaptım silik çizgi:KK57:

dr un kliniğine bir girişim var bebeğimi öldürecektin diye anlatamam
Insan tabiki cok korkuyor :) kolay hamile kalinmiyor gercekten.. Bildigim kadariyla adet söktürücü icerisinde progesteron hormonu gibi hormonlar iceren adet söktürücü veriyor doktorlar. Tabi umursamayanlarda olabilir. Arastirip oyle kullanmak gerekir. Adet gecikmesi yasamak cok kotu bir duygu umut edip hastalanmak cok kotu halbuki zamaninda hastalansak o kadar etkilenmeyiz :)

Seninde bayagi olmus canim.. insllh bir sorun yoktur. Guzel haberler alirsin insalah :)
Amin canım inşallah benim 15.gün oldu bugün de gebelik testi negatif çıktı oooy oyy doktora gideyim de bir netlessin

Canim bende ilk evlendigimde cok sabirsizlaniyordm. Devamli test yapiyordm cikmiyordu. Adetim 1 gun gecmisti doktora gittim kan tahlilinde cikar dediler cikmadi. Sonra doktor progestan verdi 10 gun kullan bekle adet olursun olmazsanda bebegin tutunmasina yardimci olur dedi. 24 agustos son adet tarihimdi ben 7 ekimde cok silik idrar testiyle ogrendim. Daha cok yeni fdemisti doktor. 3 haftalik filandi gec ogrenmeme ragmen :KK66: Rabbim nasip ederse oluyor. 2 senedir 2. Bebis olmuyor benim orasi ayri tabi :KK66:)
Maşallah ya. Olmazları olduran allahım. İkinci hamilelik nasıl oldu canım. Şuan hamilesin

Back