• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay karar verdik artık korunmayalım diye. Daha yumurtlamam gelmeden kistim patşayınca ilişkiye bile giremedim acıdan. O ay öyle geçti. Bu ayda böyle oldu işte bekliyorum bakalım kısmet. Daha hiç gebelik yaşamadım bendeki belirtisi nedir nasıl olacağım hiç bilmiyorum ve adetim gelmedikçe stres oluyorum. Acaba kontrol zamanından sonra pko falan olma olasılığı varmı yada tekrarmı kist oluyor falan diye. Yumurtlama günümden beri yani 14 gündür kasıklarım hep batıyor ve ağrıyor. O günden beride şiş. Umarım bebektir de kötü bişey çıkmaz
Pko genetik birsy gibi dusun oyle sonradan cikmaz .. yani hafif pko olup cogabilir diye biliyrm ya lis bilgilendirmek istemem de. Yumurtalarin coksa zaten doktor kontrolundesin pko degilsindir ;) olsa aoyler doktor

Gec döllenmeyse hemen gecmeye bilir . Benim kizimda adetimden 2 hafta sonra cikmisti oda cok silikti :) ama herkeste oyle olmaz ama yinede adetin gecmesi daha iyi oncesinde hayal kirikliklari oluyor :) agri oluyor sanki adet agrisi gibi siddetlenede biliyor. Onemli olan adet olmamak :))) belirtilere fazla takilma bence kendini cok dinledikce inanki bir suru belirti yasarsin ama yasadigin seyler guzel yani hamilelige adim.olarak :) insallah hemen alirsn guzel haberi :))
İnşallah ya :KK15: kendimi dinlememeye çalışıyorum hatta kendime iş çıkartıyorum kafam meşgul olsun diye. Minik bi kedi aldık onunla oynuyorum. Misafirlerim vardı mesela sohbet muhabbet. Gündüzde çıkıp geziyorum falan. Ama o ağrı varya kasığımda unuttuğum anda birden bi batıyo ay yine ağrıyo işte diyorum. Psikolojik olsa tam unuttuğum anda çıkmazki o_O 2 gün önce regl sancım geldi birden hah dedim geliyo artık bugece gelir uyurken dedim. Dün sabah bi kalktım geçmiş gelen giden yok. Dün yine bi ara oldu. Hala gelen giden yok. Su gibi akıntım var ve arada peçeteye yumurta akı gibi bi akıntı geliyor okadar

Pko genetik birsy gibi dusun oyle sonradan cikmaz .. yani hafif pko olup cogabilir diye biliyrm ya lis bilgilendirmek istemem de. Yumurtalarin coksa zaten doktor kontrolundesin pko degilsindir :KK66: olsa aoyler doktor
Bisürü hormon testi yapmıştı pko olsa çıkarmıydı ozaman? Hormon testleri el ile muayene ve rahim içi ultrasonla tüpler yumurtalıklar rahim herşeye baktı gayet iyi sadece rahmin yukarda biraz ama oda yapısal herkesin aynı olmaz gebeliğe engel değil dedi. Acaba diyorum atladığı bişeyler olabilirmi korkuyo insan.

Ben testi yaptığımda 40 günü geçmişti , 42-43 gün olabilir yinede idrarda çıkmadı. Sizde 40 günden sonra yapın

Hamileysen eğer tek taraflı bıçak saplanması gibi bir ağrı olur batma gibi. Hemen geri biter. Hayırlısı olsun

Ağrım hafifleri göğüslerim şiş arada batmalarım var ama regl olmadım hala. Reglime 1 hafta kala sivilcelenirdim 1 hafta geciktim 1 tane bile sivilcem yok
:) ay hadi inşallah göğüs uçların yüz üstü yatınca yada dokununca baya acıyor ise güzel haberlerin yakındır canım :)

:) ay hadi inşallah göğüs uçların yüz üstü yatınca yada dokununca baya acıyor ise güzel haberlerin yakındır canım :)
Uçları südyenle bile rahatsız oluyor 2 3 gündür var ama bu hassaslık. Yüzüstü yatıncada içten acıyor ama buar hep yüzüstü yatınca uyuyabiliyorum kollarımla falan destekleyip uyuyorum. Yan yattığımda sol kasığım hep batıyor böyle çekiliyormuş gibi oluyor. İnşallah ya yanlış alarm olmasında :110: yerleşme kanaması falan hiç yaşamadım ama su gibi akıntım var

Uçları südyenle bile rahatsız oluyor 2 3 gündür var ama bu hassaslık. Yüzüstü yatıncada içten acıyor ama buar hep yüzüstü yatınca uyuyabiliyorum kollarımla falan destekleyip uyuyorum. Yan yattığımda sol kasığım hep batıyor böyle çekiliyormuş gibi oluyor. İnşallah ya yanlış alarm olmasında :110: yerleşme kanaması falan hiç yaşamadım ama su gibi akıntım var
Yerleşme kanaması herkeste olacak diye birşey yok ben 6. Haftamda lekelenmem olmuştu büyük ihtimalle güzel bir haber seni bekliyor canım :) ağır kaldırma, sigara içiyorsan bırak çok yorma kendini şimdiden

Yerleşme kanaması herkeste olacak diye birşey yok ben 6. Haftamda lekelenmem olmuştu büyük ihtimalle güzel bir haber seni bekliyor canım :) ağır kaldırma, sigara içiyorsan bırak çok yorma kendini şimdiden
Sigara kullanmıyorum ama oruç tuuyorum hamilelikte tutulmaması lazımmış ama geç döllenme olabilir daha çıkmıyor testlerde oyüzden mecbur tutuyorum. Bide belli olmadığındanda temizlik vs yapıyorum umarım bişey olmaz varsa :olamaz: valla umut oldunuz bana inş hamileyimdir

Sigara kullanmıyorum ama oruç tuuyorum hamilelikte tutulmaması lazımmış ama geç döllenme olabilir daha çıkmıyor testlerde oyüzden mecbur tutuyorum. Bide belli olmadığındanda temizlik vs yapıyorum umarım bişey olmaz varsa :olamaz: valla umut oldunuz bana inş hamileyimdir
Her ihtimali göze al ama kendini çok kaptırma ki olumsuz olursa üzülme çalışmalara devam :) Allah kabul etsin tuttuğun orucu canım zaten ilk ay bebek anneden birşey almıyor diye biliyorum. Ağır kaldırma aşırı yorulma yeter eğer tuttuysa bebek sana tutunma süreci geçirecek o yüzden biraz sabret sonuç pozitif çıkana kadar :)

Her ihtimali göze al ama kendini çok kaptırma ki olumsuz olursa üzülme çalışmalara devam :) Allah kabul etsin tuttuğun orucu canım zaten ilk ay bebek anneden birşey almıyor diye biliyorum. Ağır kaldırma aşırı yorulma yeter eğer tuttuysa bebek sana tutunma süreci geçirecek o yüzden biraz sabret sonuç pozitif çıkana kadar :)
İnşallah ya bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ama bakalım İdrarda pozitif olana kadar kan vermicem negatif olursa üzülürüm çünkü

İnşallah ya bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ama bakalım İdrarda pozitif olana kadar kan vermicem negatif olursa üzülürüm çünkü
Aynen önce eczaneden aldığını yap :) sonra haberleşelim bende de şansa bu ay tutmuşsa yazarım :)

Bisürü hormon testi yapmıştı pko olsa çıkarmıydı ozaman? Hormon testleri el ile muayene ve rahim içi ultrasonla tüpler yumurtalıklar rahim herşeye baktı gayet iyi sadece rahmin yukarda biraz ama oda yapısal herkesin aynı olmaz gebeliğe engel değil dedi. Acaba diyorum atladığı bişeyler olabilirmi korkuyo insan.
Tabiki pko olsa hemen cikar canim dert etme sen :) belirtilerin cok guzel Rabbim en kisa zamanda mutlu haberini almayi nasip eder. Bat ne zamandi senin??

Back