Pko genetik birsy gibi dusun oyle sonradan cikmaz .. yani hafif pko olup cogabilir diye biliyrm ya lis bilgilendirmek istemem de. Yumurtalarin coksa zaten doktor kontrolundesin pko degilsindirGeçen ay karar verdik artık korunmayalım diye. Daha yumurtlamam gelmeden kistim patşayınca ilişkiye bile giremedim acıdan. O ay öyle geçti. Bu ayda böyle oldu işte bekliyorum bakalım kısmet. Daha hiç gebelik yaşamadım bendeki belirtisi nedir nasıl olacağım hiç bilmiyorum ve adetim gelmedikçe stres oluyorum. Acaba kontrol zamanından sonra pko falan olma olasılığı varmı yada tekrarmı kist oluyor falan diye. Yumurtlama günümden beri yani 14 gündür kasıklarım hep batıyor ve ağrıyor. O günden beride şiş. Umarım bebektir de kötü bişey çıkmaz
İnşallah yaGec döllenmeyse hemen gecmeye bilir . Benim kizimda adetimden 2 hafta sonra cikmisti oda cok silikti :) ama herkeste oyle olmaz ama yinede adetin gecmesi daha iyi oncesinde hayal kirikliklari oluyor :) agri oluyor sanki adet agrisi gibi siddetlenede biliyor. Onemli olan adet olmamak :))) belirtilere fazla takilma bence kendini cok dinledikce inanki bir suru belirti yasarsin ama yasadigin seyler guzel yani hamilelige adim.olarak :) insallah hemen alirsn guzel haberi :))
Bisürü hormon testi yapmıştı pko olsa çıkarmıydı ozaman? Hormon testleri el ile muayene ve rahim içi ultrasonla tüpler yumurtalıklar rahim herşeye baktı gayet iyi sadece rahmin yukarda biraz ama oda yapısal herkesin aynı olmaz gebeliğe engel değil dedi. Acaba diyorum atladığı bişeyler olabilirmi korkuyo insan.Pko genetik birsy gibi dusun oyle sonradan cikmaz .. yani hafif pko olup cogabilir diye biliyrm ya lis bilgilendirmek istemem de. Yumurtalarin coksa zaten doktor kontrolundesin pko degilsindirolsa aoyler doktor
Batmalarım oluyor ağrılarım hafifledi gibi. Arada bütün kasıklarıma giriyor gaz sancısı gibi sonra geçiyorHamileysen eğer tek taraflı bıçak saplanması gibi bir ağrı olur batma gibi. Hemen geri biter. Hayırlısı olsun
Bana da gebelik belirtisi gibi geldi canım. Son durumun ne?Batmalarım oluyor ağrılarım hafifledi gibi. Arada bütün kasıklarıma giriyor gaz sancısı gibi sonra geçiyor
Ağrım hafifleri göğüslerim şiş arada batmalarım var ama regl olmadım hala. Reglime 1 hafta kala sivilcelenirdim 1 hafta geciktim 1 tane bile sivilcem yokBana da gebelik belirtisi gibi geldi canım. Son durumun ne?
:) ay hadi inşallah göğüs uçların yüz üstü yatınca yada dokununca baya acıyor ise güzel haberlerin yakındır canım :)Ağrım hafifleri göğüslerim şiş arada batmalarım var ama regl olmadım hala. Reglime 1 hafta kala sivilcelenirdim 1 hafta geciktim 1 tane bile sivilcem yok
Uçları südyenle bile rahatsız oluyor 2 3 gündür var ama bu hassaslık. Yüzüstü yatıncada içten acıyor ama buar hep yüzüstü yatınca uyuyabiliyorum kollarımla falan destekleyip uyuyorum. Yan yattığımda sol kasığım hep batıyor böyle çekiliyormuş gibi oluyor. İnşallah ya yanlış alarm olmasında:) ay hadi inşallah göğüs uçların yüz üstü yatınca yada dokununca baya acıyor ise güzel haberlerin yakındır canım :)
Yerleşme kanaması herkeste olacak diye birşey yok ben 6. Haftamda lekelenmem olmuştu büyük ihtimalle güzel bir haber seni bekliyor canım :) ağır kaldırma, sigara içiyorsan bırak çok yorma kendini şimdidenUçları südyenle bile rahatsız oluyor 2 3 gündür var ama bu hassaslık. Yüzüstü yatıncada içten acıyor ama buar hep yüzüstü yatınca uyuyabiliyorum kollarımla falan destekleyip uyuyorum. Yan yattığımda sol kasığım hep batıyor böyle çekiliyormuş gibi oluyor. İnşallah ya yanlış alarm olmasındayerleşme kanaması falan hiç yaşamadım ama su gibi akıntım var
Sigara kullanmıyorum ama oruç tuuyorum hamilelikte tutulmaması lazımmış ama geç döllenme olabilir daha çıkmıyor testlerde oyüzden mecbur tutuyorum. Bide belli olmadığındanda temizlik vs yapıyorum umarım bişey olmaz varsaYerleşme kanaması herkeste olacak diye birşey yok ben 6. Haftamda lekelenmem olmuştu büyük ihtimalle güzel bir haber seni bekliyor canım :) ağır kaldırma, sigara içiyorsan bırak çok yorma kendini şimdiden
Her ihtimali göze al ama kendini çok kaptırma ki olumsuz olursa üzülme çalışmalara devam :) Allah kabul etsin tuttuğun orucu canım zaten ilk ay bebek anneden birşey almıyor diye biliyorum. Ağır kaldırma aşırı yorulma yeter eğer tuttuysa bebek sana tutunma süreci geçirecek o yüzden biraz sabret sonuç pozitif çıkana kadar :)Sigara kullanmıyorum ama oruç tuuyorum hamilelikte tutulmaması lazımmış ama geç döllenme olabilir daha çıkmıyor testlerde oyüzden mecbur tutuyorum. Bide belli olmadığındanda temizlik vs yapıyorum umarım bişey olmaz varsavalla umut oldunuz bana inş hamileyimdir
İnşallah ya bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ama bakalım İdrarda pozitif olana kadar kan vermicem negatif olursa üzülürüm çünküHer ihtimali göze al ama kendini çok kaptırma ki olumsuz olursa üzülme çalışmalara devam :) Allah kabul etsin tuttuğun orucu canım zaten ilk ay bebek anneden birşey almıyor diye biliyorum. Ağır kaldırma aşırı yorulma yeter eğer tuttuysa bebek sana tutunma süreci geçirecek o yüzden biraz sabret sonuç pozitif çıkana kadar :)
Aynen önce eczaneden aldığını yap :) sonra haberleşelim bende de şansa bu ay tutmuşsa yazarım :)İnşallah ya bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ama bakalım İdrarda pozitif olana kadar kan vermicem negatif olursa üzülürüm çünkü
Tamamdır bekliyorum bende bişey çıkarsa yazarımAynen önce eczaneden aldığını yap :) sonra haberleşelim bende de şansa bu ay tutmuşsa yazarım :)
Malesef regl oldumAynen önce eczaneden aldığını yap :) sonra haberleşelim bende de şansa bu ay tutmuşsa yazarım :)
Tabiki pko olsa hemen cikar canim dert etme sen :) belirtilerin cok guzel Rabbim en kisa zamanda mutlu haberini almayi nasip eder. Bat ne zamandi senin??Bisürü hormon testi yapmıştı pko olsa çıkarmıydı ozaman? Hormon testleri el ile muayene ve rahim içi ultrasonla tüpler yumurtalıklar rahim herşeye baktı gayet iyi sadece rahmin yukarda biraz ama oda yapısal herkesin aynı olmaz gebeliğe engel değil dedi. Acaba diyorum atladığı bişeyler olabilirmi korkuyo insan.
7 gün geçmişti ama 2 saat kadar önce regl oldum malesef bidaki aya kaldıTabiki pko olsa hemen cikar canim dert etme sen :) belirtilerin cok guzel Rabbim en kisa zamanda mutlu haberini almayi nasip eder. Bat ne zamandi senin??
Aaaa sasirdm bak okumadn yazmistm :/ üzülme canim yeni bir ay yeni baslangic demektirMalesef regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?