Biraz daha bekliyim ozamanOvulasyonu bilmiyorum ama 19 agustosta adet gordum 4 eylulde evlendim adet gormedim son bat 19 agustos olmasina ragmen 12 eylul hamile oldugum tarih 3 hafta gec yumurtlama olmus ve bu sayede evlenir evlenmez hamile kaldim bebekte gelisim geriliginden bahsedemeyiz cunku iliski yasamadan hamile kalinmiyor yumurtan gec olgunlasip yeni hamile olabilirsin benim kanda negatif cikmisti adet sokturucu felan icmistim meger hamileymisim hamile degilim diye ustunede dusmedim en son dra gittim adet gormuyorum diye 6 haftalik hamileymisim
Canim bende ilk evlendigimde cok sabirsizlaniyordm. Devamli test yapiyordm cikmiyordu. Adetim 1 gun gecmisti doktora gittim kan tahlilinde cikar dediler cikmadi. Sonra doktor progestan verdi 10 gun kullan bekle adet olursun olmazsanda bebegin tutunmasina yardimci olur dedi. 24 agustos son adet tarihimdi ben 7 ekimde cok silik idrar testiyle ogrendim. Daha cok yeni fdemisti doktor. 3 haftalik filandi gec ogrenmeme ragmenRabbim nasip ederse oluyor. 2 senedir 2. Bebis olmuyor benim orasi ayri tabi )
Peki regl döngün kaç gündü ben 32 günde regl oluyorum yumurtlamam 21.günde başlayıp 1 hafta koyu çıktı ovulasyon testinde. Yani takvimime göre 3 4 gün geç yumurtlamaya başladım. Takvime göre 3 gün geciktim. Ama geç yumurtladığım için yarına denk geliyor regl olmam gerek yarın. 1 haftadır falan sarı su gibi kokulu akıntım vardı. Biraz önce şeffaf sümüksü geldi. Ara ara hala kasıklarım ağrıyor belime vuruyor. Bikaç gündür midem çok fena ağzımda garip bi tat var yanma ve bulantı gbi oluyor ağzıma su geliyorCanim bende ilk evlendigimde cok sabirsizlaniyordm. Devamli test yapiyordm cikmiyordu. Adetim 1 gun gecmisti doktora gittim kan tahlilinde cikar dediler cikmadi. Sonra doktor progestan verdi 10 gun kullan bekle adet olursun olmazsanda bebegin tutunmasina yardimci olur dedi. 24 agustos son adet tarihimdi ben 7 ekimde cok silik idrar testiyle ogrendim. Daha cok yeni fdemisti doktor. 3 haftalik filandi gec ogrenmeme ragmenRabbim nasip ederse oluyor. 2 senedir 2. Bebis olmuyor benim orasi ayri tabi )
İnşallah ya bugün yine kasık ağrım var soldan. Ama reglde olmadım hala. Bilmiyorum artık bekliyorum halaBenim regl gunum 25 gun benimde ovulasyon doneminde kahverengi akinti geliyor ama 1 hafta bazem geciyor valla senin ki gebeligi isaretliyor ama ben de oyle bir sey olmuyor sadece 2 gun surdu birkac gun sonra sen test yap bence
Valla benimde iki gun sol kasigimda hafif sanci giriyodu ama ben sanmiyorum yani hissetmiyorum. Mesela 2 aydir ne goguslerim sisiyor ne de agriyor. Yarin dr da belli olucak hakkimizda hayirlisi olsun insallahİnşallah ya bugün yine kasık ağrım var soldan. Ama reglde olmadım hala. Bilmiyorum artık bekliyorum hala
Benim göğüslerim bugün hassaslaşmaya başladı. Regl geliyor heraldeValla benimde iki gun sol kasigimda hafif sanci giriyodu ama ben sanmiyorum yani hissetmiyorum. Mesela 2 aydir ne goguslerim sisiyor ne de agriyor. Yarin dr da belli olucak hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Benimde normalde 30 31 gun regl döngüm. Ama bu ay ki kimyasal gebelikte gecikmisti simdi.nasil olcak bilemiyrm. Pko oldugu icin gec yumurtlama oluyor amaPeki regl döngün kaç gündü ben 32 günde regl oluyorum yumurtlamam 21.günde başlayıp 1 hafta koyu çıktı ovulasyon testinde. Yani takvimime göre 3 4 gün geç yumurtlamaya başladım. Takvime göre 3 gün geciktim. Ama geç yumurtladığım için yarına denk geliyor regl olmam gerek yarın. 1 haftadır falan sarı su gibi kokulu akıntım vardı. Biraz önce şeffaf sümüksü geldi. Ara ara hala kasıklarım ağrıyor belime vuruyor. Bikaç gündür midem çok fena ağzımda garip bi tat var yanma ve bulantı gbi oluyor ağzıma su geliyor
Bende yok pko. Geçen ay kistim patladı son reglimde antibiyotikle tedavi oldum. Bittiğinde bisürü test yaptılar bebek için hormonlara falan baktı alttanda muayene etti. Yumurtaların bol bol var dedi doktor rahimde temiz hamile kalıp gel artık dedi bi sıkıntı yokmuş sonrasında işte yumurtlama günüm geç oldu halada regl olmadımBenimde normalde 30 31 gun regl döngüm. Ama bu ay ki kimyasal gebelikte gecikmisti simdi.nasil olcak bilemiyrm. Pko oldugu icin gec yumurtlama oluyor ama
Cok guzel cok sevindim senij adina :) n zamandir iatiyorsn peki kolay hamile kaliyor musun ?Bende yok pko. Geçen ay kistim patladı son reglimde antibiyotikle tedavi oldum. Bittiğinde bisürü test yaptılar bebek için hormonlara falan baktı alttanda muayene etti. Yumurtaların bol bol var dedi doktor rahimde temiz hamile kalıp gel artık dedi bi sıkıntı yokmuş sonrasında işte yumurtlama günüm geç oldu halada regl olmadım
Geçen ay karar verdik artık korunmayalım diye. Daha yumurtlamam gelmeden kistim patşayınca ilişkiye bile giremedim acıdan. O ay öyle geçti. Bu ayda böyle oldu işte bekliyorum bakalım kısmet. Daha hiç gebelik yaşamadım bendeki belirtisi nedir nasıl olacağım hiç bilmiyorum ve adetim gelmedikçe stres oluyorum. Acaba kontrol zamanından sonra pko falan olma olasılığı varmı yada tekrarmı kist oluyor falan diye. Yumurtlama günümden beri yani 14 gündür kasıklarım hep batıyor ve ağrıyor. O günden beride şiş. Umarım bebektir de kötü bişey çıkmazCok guzel cok sevindim senij adina :) n zamandir iatiyorsn peki kolay hamile kaliyor musun ?
Birde son 5-6 gündür inanılmaz tuvalete çıkıyorum rengide yeşil sarı gibi koyu fosforlu gibi tam anlatamadımCok guzel cok sevindim senij adina :) n zamandir iatiyorsn peki kolay hamile kaliyor musun ?
Birde arkadaşım hamile. Doktoru hamileliğin ilk haftaları kanama olmadan kasık ağrısı oluyorsa iyi birşeydir bebek sağlam tutunuyordur sevinmelisin demiş. Benim 14 gündür var kasık ağrım sürekli olarak. Artık iyice batmalar oluyor soldan bacağıma doğru. Çok değilmi sizce. Busabah test yaptım yine negatifti. Kana ve idrara nezaman geçerki gebelik varsaCok guzel cok sevindim senij adina :) n zamandir iatiyorsn peki kolay hamile kaliyor musun ?
Gec döllenmeyse hemen gecmeye bilir . Benim kizimda adetimden 2 hafta sonra cikmisti oda cok silikti :) ama herkeste oyle olmaz ama yinede adetin gecmesi daha iyi oncesinde hayal kirikliklari oluyor :) agri oluyor sanki adet agrisi gibi siddetlenede biliyor. Onemli olan adet olmamak :))) belirtilere fazla takilma bence kendini cok dinledikce inanki bir suru belirti yasarsin ama yasadigin seyler guzel yani hamilelige adim.olarak :) insallah hemen alirsn guzel haberi :))Birde arkadaşım hamile. Doktoru hamileliğin ilk haftaları kanama olmadan kasık ağrısı oluyorsa iyi birşeydir bebek sağlam tutunuyordur sevinmelisin demiş. Benim 14 gündür var kasık ağrım sürekli olarak. Artık iyice batmalar oluyor soldan bacağıma doğru. Çok değilmi sizce. Busabah test yaptım yine negatifti. Kana ve idrara nezaman geçerki gebelik varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?