- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Gözün aydın o zamanevet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20-Adel- Alene vuslatahasretim Dream1988 Mevayigit
sağol canm suan rahatlamis durumdayimGözün aydın o zaman
Gözün aydın canm. Bende adet olunca rahatlamıştım. Sen yarın aşılama için tedaviye başlayacak mısın?evet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20-Adel- Alene vuslatahasretim Dream1988 Mevayigit
kuzum bu ay ovulasyon testi ile deniyim diyoeumGözün aydın canm. Bende adet olunca rahatlamıştım. Sen yarın aşılama için tedaviye başlayacak mısın?
İnşallah aşılamaya gerek kalmaz. Ben de perşembe gittim adetimin 2.gününe denk geldi. Bir dahaki adetinin 2 günü gel aşılama için tedaviye başlayalım dedi. Bu ay senin gibi ben de ovülasyon testi ile deneyeceğimkuzum bu ay ovulasyon testi ile deniyim diyoeum
hayirlisi olsun canim onada sükür kist olmadin ya. insallah birdahaki aya nasip olsunevet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20-Adel- Alene vuslatahasretim Dream1988 Mevayigit
aynen kuzum çok sukurhayirlisi olsun canim onada sükür kist olmadin ya. insallah birdahaki aya nasip olsun
İnşallah bidahikin tedevinde olurevet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20-Adel- Alene vuslatahasretim Dream1988 Mevayigit
Ben içmedim tarlusal falan canım. Cuma gecesi bi anda geldi benim. Parça parça gelio pıhtı şeklinde. Cok yogun oluyorum. 2 ay olamadım ya Rahim sökülüyor sanırım. Doktora gitcem yarın bi baksın.evet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20-Adel- Alene vuslatahasretim Dream1988 Mevayigit
ben ictim kuzum biteli 5. gun oldu bu sabah geldi cok sukur ama bende sancili ve yogun oluyorumBen içmedim tarlusal falan canım. Cuma gecesi bi anda geldi benim. Parça parça gelio pıhtı şeklinde. Cok yogun oluyorum. 2 ay olamadım ya Rahim sökülüyor sanırım. Doktora gitcem yarın bi baksın.
Rahim kalınlaştıgı için sanırım yogunben ictim kuzum biteli 5. gun oldu bu sabah geldi cok sukur ama bende sancili ve yogun oluyorum
valla kuzum Bend e diyodum olmam hiç gelecek gibi degil ama ilaç bitiminden sonraki 5.gun bu sabah geldi ama parcali geliyorBende tarlusal kullanmaya başladım bide ben adet olaydım iyiydi hiç adet olcakmisim gibi de durmuyorum .s
Evet baya parcali geliyor canm ama rahatladim yaRahim kalınlaştıgı için sanırım yogun
Inşallah canım ya bi an önce olsada karnım o kadar sis ki benim de öle olur 1.5 ay oldu olmayali. Svalla kuzum Bend e diyodum olmam hiç gelecek gibi degil ama ilaç bitiminden sonraki 5.gun bu sabah geldi ama parcali geliyor
Hele beni görsen cok mutluyumEvet baya parcali geliyor canm ama rahatladim ya
evet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20-Adel- Alene vuslatahasretim Dream1988 Mevayigit
he ya sorma olsakk mutlu oluyoz olmasak heyecanlanip mutlu oluyozHele beni görsen cok mutluyum
benim bukdr gecikmezdi bu ay noldu bende anlamadim ama bukdr olmamisti 24 gün geciktim tamInşallah canım ya bi an önce olsada karnım o kadar sis ki benim de öle olur 1.5 ay oldu olmayali. S
Hayirlisi olsun insallahevet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20-Adel- Alene vuslatahasretim Dream1988 Mevayigit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?