• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Canm rabbim seni cocuguna bagslasn senn gec dollenme yasadfni blmyrdm cok sevndm cnm banada umut oldun bende halen adet olmadm ins olmam benimde senn gbi ckar cnm sen adete yakn kalmssn hamile cnm:))

Adete yakında kalmadım aslında olacağı varmış. Birleşme yumurtlama zamanım bile değildi. :)
Gönlünü ferah tut olacağı varsa oluyor. Diyordum ki göğüslerim acıyor bugün yarın adet olacağım eşimin zoruyla test yapmıştım :) amin bu arada Rabbim sanada evlat bağışlasın inşallah canım :)

İnşallah banada senin ki gibi olur bende 2 tane test yaptım negatif sun adet tarihimdi akıntım çok birde bacaklarim ağrıyor inşallah bende de vardır ağlamaya çok kötü bütün gün

İnşallah banada senin ki gibi olur bende 2 tane test yaptım negatif sun adet tarihimdi akıntım çok birde bacaklarim ağrıyor inşallah bende de vardır ağlamaya çok kötü bütün gün

Kaç gün gecikmen oldu?

Adete yakında kalmadım aslında olacağı varmış. Birleşme yumurtlama zamanım bile değildi. :)
Gönlünü ferah tut olacağı varsa oluyor. Diyordum ki göğüslerim acıyor bugün yarın adet olacağım eşimin zoruyla test yapmıştım :) amin bu arada Rabbim sanada evlat bağışlasın inşallah canım :)
Canm bende beklym ya 5 gun olmazsm iyice suphelencm cnku benim hic bole gecikmezdi ya cnm:))

8
Bende geç döllenme ile hamilelik yaşadım. Adet gecikmemin 14.gününde idrar testim negatif çıktı. Aynı gün 1 saat sonra kan testim 744 çıktı. Yani çok yeniydi. Bir sonraki sabah ilk idrarla yaptığım testte çok silik çizgi çıktı. Doktora gittim kese bile yoktu daha 1 veya 2 haftalıksın eğer hamileysen demişti. Tabi normal adetimin başlama tarihinden 1 haft önce adet belirtilerim başlamıştı. Göğüs acısı mesela. İlk anlaşılır belirtim idrardaki renk ve koku değişikliğiydi.
İnşallah isteyenhi herkes aramadan evlat sahibi olur. Rabbim evlatla ve sağlıkla imtihan etmesin, gönlünüze göre tez vakitte versin inşallah
Hepimize umut oldun :)

Aa öylemi ozaman bir hafta bekle. Kırmızılar gelmezse test yap yine negatifse bir doktor şart

Ne guzel yavru ya Allah evlanida saglikla omurler versin sana bagislasin insallah benimde 5 gun gecti idrar dun test yaptm negatif cikti 3 gun adet olucak gibi oldum fakat olmadim goguslerim hep siserdi oda yok anlamsizliklar icindeyiz hepimiz :)

Amin Allah razı olsun sizlerede evlat bağışlasın inşallah Rabbim. Ben 6 ay denemenin ardından ben hamile kalamıyorum galiba diye ağlayıp vazgeçmiştim hiç umudum yoktu cabamızda yoktu. Ve 14 gün sonra bile negatifdi. Demekki neymiş umut hep varmış :))

Amin Allah razı olsun sizlerede evlat bağışlasın inşallah Rabbim. Ben 6 ay denemenin ardından ben hamile kalamıyorum galiba diye ağlayıp vazgeçmiştim hiç umudum yoktu cabamızda yoktu. Ve 14 gün sonra bile negatifdi. Demekki neymiş umut hep varmış :))
Aynen oyle canim ne guzel soyledin agzina saglik :)

Aa öylemi ozaman bir hafta bekle. Kırmızılar gelmezse test yap yine negatifse bir doktor şart
Aynncnm bir hafta beklym dyrm cnm bende bu ay unudum yoktu hatta dedm yumrtlamayi kacrdm olmadi biran ince adetim gelsn dyrdm aklmda hic yoktu adet olurum dyrdm olmamam sok yaratti bana beklyrm iste bende cnm cnku benim adete bir hafta kala yunurtlama zamanm gbi akntm vardi bende ondn suphelendm cnm lastik gbiydi ama dedm olurum gecti baksana ama olmadm cnm yao gunlerde de hep olduk

Aynncnm bir hafta beklym dyrm cnm bende bu ay unudum yoktu hatta dedm yumrtlamayi kacrdm olmadi biran ince adetim gelsn dyrdm aklmda hic yoktu adet olurum dyrdm olmamam sok yaratti bana beklyrm iste bende cnm cnku benim adete bir hafta kala yunurtlama zamanm gbi akntm vardi bende ondn suphelendm cnm lastik gbiydi ama dedm olurum gecti baksana ama olmadm cnm yao gunlerde de hep olduk
Beraber bekliyoruz :)

Yok yavru benimde 5 gun gecti iste dun test yaptim negatif bendr beklicem hic adet belirtim yok goguslerim gayet normal 3 gun iste adet olucak gibi oldum fakat olmadim sen ne alemdesin :)
Cnm benimde ne kask agrm vsr ne gogs benim gogs agrlrm bir hafta onceden bsslsrdi hassalsrdi bu sefer olmadi agrmyr hicc senn gbi napcm blmyrm: ( daha once senn oluyomudu gec olmak

Benim de adet tarihim 5 gun geçti hala adet olamadım pko var ama glukofen inofolic içtiğim için 5 _6 aydır 30 günde bir adet oluyordum 35 gün oldu hala bişey yok ama arasıra kasıklarıma kramp girer gibi oluyor göğüslerim aciyor birde sarı bi akıntım var ..idrar testi yaptım negatif ama içimden hep hamileymişim gibi hissediyorum inş Allah gönlümdekini verir :)) isteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim

Back