Geç döllenme yaşayanlar?

Tamm cnm ztn cuma randevm var o xmn dr solerm o ne derse ona gore alrm bu ilacda solcm dr tmm derse alrm cnm bende
Reçetesi duruyor istersen resmini çekebilirim ne olduğuna bakarsın.Ama kesin tavsiye ediyorum folik asitte tam ne var bilmiyorum ama doktoruma önersemde buna devam dedi içinde de baya şeyler var zaten hamile kalmadan 3 ay önceden başlanıp hamile kaldıktan sonrada devam ediliyor.

Sen danış yinede istersen doktoruna vuma gidecekmişsin

Canım adetine 9 gün var anladığım kadarıyla benimde 5 gün erken oldu ama kırmızıya döndü geri kahveyken.

Gebelik olabilir belki bazı bebişler idrar testinde kendini göstermiyor, yerleşmede yaşıyo olabilirsin kendini yorma ağır kaldırma uzan dinlen inşallah bebişin tutunuyordur

ayy inşallah öyledir ya çok istiyorum bi bebişim olsun korktum bugun oyle bişeyle karşılasınca umarım adet görmüyorumdur ,Allah benmle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah daha önce hiç böyle bişey yaşamadım o yüzden aklım karışmıştı

Ahahahhh il çocukmu olucak seninde canım beni görsen her gün birşey araştırıyorum.

Yinede dikkat et adet olmuş olmayasın , rahim bazen gebeliğe hazırlandığında adet günü değişebiliyor.

İnşallah senin ki bebişdir bu ay biz başarılı olamadık sen olmuşsundur inşallah

inşallah canm evet ilk çocuk olacak nasipse :)

Rabisscyln kuzu bizde hic sans yokki bazi insalar adet olup hamile kalıyorlar bizse sadce adet oluruz ztn
Ahahahhahahh vallahi doğru dedin menogonu kullananların yazdıklarını okudum birisi vurulmuş adeti kesilmiş 2.günü bi bakmış hamile bthcg 700

Neler neler var herkez şanslı bi biz ağlasammı gülsem mi bilemedim bu ay bi faydasını görsem bari kesin erken sonuç alayım bilindik dpktor diye özele gittim her gitmede 65 veriyorum üstüne iğne felan parasında da değilim ki değse neysede birşeyler almakdan sıkıldım hemen olsun istiyorum.Sorunu olanlar kimbilir ne durumdadır

Neden bukadar geciktiği ile ilgili bi fikrin var mı? Doktora göründün mü canım
Cuma gunu gdcm cnm dr zten kontrole bende anlamdm nye bole oldu dedik hamilym kirmizilari gornce morlm bozldu bir ayda bitmis oldu

Canm cok acale ettigimizden oluyor zaten takyrz istyrz kafaya takyrz hep ondan olmuyor zaten cnm sende baya vermssn para ozel muayene pahali cnm cock icin gozden ckartysn aynn katlyrm degse yapcnda olmaynca olmuyr cnm inan ben cok dua edyrm adetim kesilse kan gelmese idrr testi yapsm piztf cksa yok anam bizde sans yok ckmaz ya neler okudum bilsen kadn dogurana kadr adet olms ahh bizde hic sans yok kzz gercktn yeminle karnmda olsn 9 ay adet olmaya razym ya

İster istemez insan kafasına takıyor kız napacaz çare yok devlete gideyim dedim yok yaşın küçük 2 yıl bekle öyle gel felan diyor.Gittiğin doktorumda biraz tanındık bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim ne kadar insan böyle şeylere para harcamak istemesede bebiş için herşey mübah 2 bine yakın harcadık vallahi muane parasıyla ne.

İnsan etrafında görünce daha çabuk istiyor bebeği zamanda su gibi geçiyo ne olsumu şaşırıyorum.

Katılıyorum sana tek hamiş olayım her gün adet olayım demeye kadar geldim eşim bir hamile kal ilişki felan herşey yasak sana çok iyi bakıcam diyor.

Allahım bu isteklerimizi gerçekleştirmemizi inşallah sağlar

Kizlar merhaba ben bi kac gun once kan testi yaptirdim negatif cikti ama kan testinden once ve bu sabah farkli markalarla idrar testi yaptim silik cizgi vardi kanda negatif olup hamile olan varmi acaba kafam cok karisti ve hala regl olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…