İns degr iki katiyuksek ckar duzene gorr cnm oo mide bulantlarn simdiden basldysa 9 ay napcksn esine nasl soledn cnm
Oo baya cok vermissnz canm ins bu ay olur cabalrnz bosa ckmaz cnmSabah normal adet gibi olmaya başladım.İnşallah bu iğneler işe yarar 265 tl verdik çıktık her muanede para para insan iyicede maddi manevi yoruluyo
Haha ne guzel solemssn yaa adam naocgni bilememis smdi ustune nasl dusyrdur ne gzl:))Ben mide konusunda çok hassasım cnm zaten 5 sene gastrit tedavis gördüm o yüzden alışkınım 5 nisanda eşimin doğum günü vardı fenerbahçe manyagı ve ikimize fener forması yaptırıp arkasına evlilik tarihimizi yazdırmıştım isimlerle bir şimd birtane küçük forma daha almıştım arkasına 2016 yazdırdım yani formalarda 23.05.2016 yazıyor :) formanın içine bir adet çorap bçr adet ilk adım ayakkbısı ve test çubuğu ve kan sonucunu koydum verdim eline bi 1 dk kutuya baktı bana baktı sonra işte tepkisi beni kucağına almak oldu hemen indirdi aman birşey olur diye
Haha ne guzel solemssn yaa adam naocgni bilememis smdi ustune nasl dusyrdur ne gzl:))
İnşallah canım.Oo baya cok vermissnz canm ins bu ay olur cabalrnz bosa ckmaz cnm
Bir nevi tup bebek gbi ama ins olur cnm ya ilaclar faydasni gsterrir cnm femara iyi gelyms hamile kalan varms onu kullanp galiba hadi hayrli haberlerni beklyrm cnmİnşallah canım.
Femara verdi 7 gün içmem için cuma gününe tekrar çağırdı.
Menogon verdi iğne için 22.23.24 vurdurcam
Çoğul gebelik yapıyormuş bu çoğul istemiyorsan doktorunun seni hergün takip etmesilazımmış.
Genelde tüp bebek çalışmasında kullanılıyormuş
Hormonlarda yardımcı oluyormuş
İnşallah femarayı bende çok duymuştum minicik bi hap.Bir nevi tup bebek gbi ama ins olur cnm ya ilaclar faydasni gsterrir cnm femara iyi gelyms hamile kalan varms onu kullanp galiba hadi hayrli haberlerni beklyrm cnm
Bende cnm dr gdcm folik asit kullanmayi solicm cnm bana yazsn cnlu folik asit iyi gelyrms bebege ondn cm. Bakalm ya bu ay yuzumuze gulr ins ben brde bal corek otu denicm cnm onu yapp hamile laan cok insn var cnmİnşallah femarayı bende çok duymuştum minicik bi hap.
Doktor herşeye çok güzel sorun yok diyoda bende de gelişme yokbu tıp işleri çok karışık
Bende cnm dr gdcm folik asit kullanmayi solicm cnm bana yazsn cnlu folik asit iyi gelyrms bebege ondn cm. Bakalm ya bu ay yuzumuze gulr ins ben brde bal corek otu denicm cnm onu yapp hamile laan cok insn var cnm
Canm blmyrdym erken mi almam gerekiyorduKuzum folik asit zaten gebe kalmayı düşünmeden 3 ay önce başlıcaksın geç bile kalmışındoktora bile söylemeden parayla alabilirsin 14 tl birşey ben folidoce içiyorum
Canım doktorum bana bir vitamin ilacı verdi folik asit felan içeriyor onun adını vereyim ondan al nerdeyse her vitamin felan var içinde.Bende cnm dr gdcm folik asit kullanmayi solicm cnm bana yazsn cnlu folik asit iyi gelyrms bebege ondn cm. Bakalm ya bu ay yuzumuze gulr ins ben brde bal corek otu denicm cnm onu yapp hamile laan cok insn var cnm
Canm dr sormadan kullansm birsey olmaz deme folik asitiCanım doktorum bana bir vitamin ilacı verdi folik asit felan içeriyor onun adını vereyim ondan al nerdeyse her vitamin felan var içinde.
Cnm dr sormadan kullnmamda brsy olmz dme
Doktorun vitamin ilacı vermediyse sorun olmaz yinede eczaneden alırken danış doktorunada söylersin.Canm dr sormadan kullansm birsey olmaz deme folik asiti
Tamm cnm ztn cuma randevm var o xmn dr solerm o ne derse ona gore alrm bu ilacda solcm dr tmm derse alrm cnm bendeDoktorun vitamin ilacı vermediyse sorun olmaz yinede eczaneden alırken danış doktorunada söylersin.
31.50 fiyatıda çoğu şey içeriyor ben doktoruma ayrıyetten folik asiti sordum sen sana verdiğimi kullan içeriyor zaten ona gerek yok dedi
Canm blmyrdym erken mi almam gerekiyorduherkes yazms dra sormdn icmeyn dye (
Cumq dr gidcm ya cnm dr yazdririm baslarm.cnm sen uc ay snra mi kaldn gamile cnmYok cnm doktorlar diyor zaten gebeliği düşünmeden önce 3 ay önce başlıcaksın annedeki eksik vitaminleri tamamlıyor. Gebelik oluşursa bebeğinde gelişimini sağlıyor git al bence internettede araştır istersen
Cumq dr gidcm ya cnm dr yazdririm baslarm.cnm sen uc ay snra mi kaldn gamile cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?