7 nisandi cnm ama olmadm halrn:)Eheheh :)) anladım canım bat ne zaman
Aynen yavru bagimlilik yapiyor :)Ole ama kiz buraya grmesm bende senn fbit akmcm ama elimde olmuyot kuzu
Zatn grmcm bir kac gun braya kafami dagtym o zmn ama sende bence var hamilelik yaAynen yavru bagimlilik yapiyor :)
Aynen ama birmzdn cksn hamile haberi artk ya hepmizon baya gectiHepimizin hakkinda hayirlisii olsun ne diyimmm
Benim bat 28mart. Hala olmadiiimmmmEheheh :)) anladım canım bat ne zaman
Bu ay hepimize biseyler olduAynen ama birmzdn cksn hamile haberi artk ya hepmizon baya gecti
Aynen kuzum y hepmizin baya oldu geceli olmadk anlamdm ki ya:))) şu adeti gelmeden hamile oldfnu ogrenenleri cok ksnyrm ya blymsn:)Bu ay hepimize biseyler oldu
E kizlar bizde bu sans varken hava degisiminden dolayi olmamisizdirAynen kuzum y hepmizin baya oldu geceli olmadk anlamdm ki ya:))) şu adeti gelmeden hamile oldfnu ogrenenleri cok ksnyrm ya blymsn:)
Aynn cnm ben artk hamile olna ihtimalini bile cıkarttm kafadan dusun cnm o kadar yani ana olsakta rahatlasak be ama senn var sanki kuzm ya idrr testi bi ypsna yrn cnmE kizlar bizde bu sans varken hava degisiminden dolayi olmamisizdir
Hahah bizde cikmazmis sende cikarmis sadece :) yavrun yapmicam yaaAynn cnm ben artk hamile olna ihtimalini bile cıkarttm kafadan dusun cnm o kadar yani ana olsakta rahatlasak be ama senn var sanki kuzm ya idrr testi bi ypsna yrn cnm
Yook hic sanmyrm ben sanszm cnm bende ckmaz benm hamle olma ihtmlm yuzde birdr belki sensn kz ikinzde vardr birsyler bence cnlku midenz blnyr ya kuzu yap idrr bende rahatlym yaHahah bizde cikmazmis sende cikarmis sadece :) yavrun yapmicam yaa
Doktora gittin mi canımBenim bat 28mart. Hala olmadiiimmmm
AA test yaptın mı :)7 nisandi cnm ama olmadm halrn:)
Negatf cnm bizde onu konsyrz yaniAA test yaptın mı :)
Canm gecms olsn ne dyelm artk hayrlisi dger ay olursn ins ben hicbrsyere gtmedm ki onu anlamdm cnm ins adet olurdn dger ayada kalrsn cnm yaKızlar bugün doktora gittim rahim duvarına yumurtaliklara falan baktı herhangi bir sorun yok dedi adet olmadım dedim bu aralar hava değişimi yaptiysaniz ondan kaynaklı olabilir dedi evet dedim memleketime gidip geldim dedim ondan olabilir dedi bide bende önceden pco vardı bu aralar bir ayda 4 5 kilo aldım tekrar etmiş pco kilo verdiğim zaman eskiye doncekmis tarlusal verdi bende kullanmaya basladin tahlillerde temiz çıktı beklicem diyete girdim artık bugün zayiflamam lazım bebiş için
Canim hakkinda hayirlisi olsun, Allaha sukur baska bir sikinti cikmamis.. Rbabim daha fazla bekletmeden versin melegini sana...Kızlar bugün doktora gittim rahim duvarına yumurtaliklara falan baktı herhangi bir sorun yok dedi adet olmadım dedim bu aralar hava değişimi yaptiysaniz ondan kaynaklı olabilir dedi evet dedim memleketime gidip geldim dedim ondan olabilir dedi bide bende önceden pco vardı bu aralar bir ayda 4 5 kilo aldım tekrar etmiş pco kilo verdiğim zaman eskiye doncekmis tarlusal verdi bende kullanmaya basladin tahlillerde temiz çıktı beklicem diyete girdim artık bugün zayiflamam lazım bebiş için
Amin canım hepimiz insaALLAH bu ay olmadı diger ay hamiş kalırız napalim artikCanm gecms olsn ne dyelm artk hayrlisi dger ay olursn ins ben hicbrsyere gtmedm ki onu anlamdm cnm ins adet olurdn dger ayada kalrsn cnm ya
Aynen canım çok şükür elhamdülillah amin cumlemize insaALLLAHCanim hakkinda hayirlisi olsun, Allaha sukur baska bir sikinti cikmamis.. Rbabim daha fazla bekletmeden versin melegini sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?