Geç döllenme yaşayanlar?

O zmn, cnm var galiba birsyler bakalm pazrtesi ne ckcak son durumumuz ne olck ya cok merk edyrm:)
Bende çok merak ediyorum canım dün akıntım yoktu bugün var kasik bel ağrım hiçbiri yok kafam allak bullak oldu yarın bu saatlerde doktor da olacam allahım inşallah hayırlı haber alırız

Bende çok merak ediyorum canım dün akıntım yoktu bugün var kasik bel ağrım hiçbiri yok kafam allak bullak oldu yarın bu saatlerde doktor da olacam allahım inşallah hayırlı haber alırız
Sorma cnm heyecn bsstı beni yarn gdcm ne ckcak ya cok merk edyrm benimde yoksa sdet sokturucu alp bir sn once afet oliyim dyrm ya gücm kalmadi artk

İyiyim canım sağol. Daha önce böyle gecikmen olmuşmuydu
Olmadı canm daha once bole birsey hic bu kadr uzun surmemisti yani anlcn birde bgn esime sinr oldum cock felan uctu aklmdan yani streste yapmyrm ama adet kanm gelmyr anlamdm ki

Olmadı canm daha once bole birsey hic bu kadr uzun surmemisti yani anlcn birde bgn esime sinr oldum cock felan uctu aklmdan yani streste yapmyrm ama adet kanm gelmyr anlamdm ki
İnşallah bebiştir canim ya bu kadar gecikme normal değil. Ben tam günümde olurum şüphelenmeme bile izin vermiyo hormonlarim :)

İnşallah bebiştir canim ya bu kadar gecikme normal değil. Ben tam günümde olurum şüphelenmeme bile izin vermiyo hormonlarim :)
Benimde normalde ole cnm gunumde olurum bir gecen ay cok takmstm 3gun gec olmstm ama ynede gelmsti bu sefer geyr bir turlu:) ins bir rahatszlgm yoktr cnm ya ondn bole gecikme olmamstr ins gebelk belrtm yok o da var mi yok mu belli degl ki sen oku duayı cnm inanyrm sende diger aya iyi haberler alcksn ins

İnşallah canim ya hamileliktendir. Muhakkak okuyacam duayi şu adetim bitsinde psikolojimi bozuyo adet ama bitince yeni umutlar başlıyo

İnşallah canim ya hamileliktendir. Muhakkak okuyacam duayi şu adetim bitsinde psikolojimi bozuyo adet ama bitince yeni umutlar başlıyo
Hic bozma psikoljini sen yeterki bak sabret hergun duanı oku bekle inan aceleyle hicbrsy olmuyr sen bekle cnm dun birside paylsmsti okudun mi kadn 5 sene sonra hamile kalms meryem suresi sayesinde bak bu sana umut olsun kalpten yurekten oku hergun not et aksatma diger ay alrsn guzel haberlr ins:) sanmyrm hamile deglmdr bak gor ckmck yarnn: (

Öyle söyleme kiz umudunu kaybetme bak burda neler okuduk gecikmenin 14. Günü öğrenenler bile var bazisi hemen günu geçmeden ogrenir bazisida geç seninkide öyle oldu

Öyle söyleme kiz umudunu kaybetme bak burda neler okuduk gecikmenin 14. Günü öğrenenler bile var bazisi hemen günu geçmeden ogrenir bazisida geç seninkide öyle oldu
Canm ama idrr testi iki gun once negatf cktı olsaydi ckardi ondan sanmyrm olduginu hatta yarn dr emnim adet soktrucu verce k adet olmm icin gebelk yok bence sen umidini kaybetme cnm:)

İnşallah çok güzel bi kan değerin çıkar ve gebesindiirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…