Bende çok merak ediyorum canım dün akıntım yoktu bugün var kasik bel ağrım hiçbiri yok kafam allak bullak oldu yarın bu saatlerde doktor da olacam allahım inşallah hayırlı haber alırızO zmn, cnm var galiba birsyler bakalm pazrtesi ne ckcak son durumumuz ne olck ya cok merk edyrm:)
Sorma cnm heyecn bsstı beni yarn gdcm ne ckcak ya cok merk edyrm benimde yoksa sdet sokturucu alp bir sn once afet oliyim dyrm ya gücm kalmadi artkBende çok merak ediyorum canım dün akıntım yoktu bugün var kasik bel ağrım hiçbiri yok kafam allak bullak oldu yarın bu saatlerde doktor da olacam allahım inşallah hayırlı haber alırız
Aynı be kuzum ne gelen var ne giden az gogslerm doknnca agryr ama kask agrm yok adette olmadm 10 gun oldu insn cokta takmyrm ya ama gelmyr kan anlamdm sen naslsn iyimsn cnm@busraangell ne durumdasin canim
İyiyim canım sağol. Daha önce böyle gecikmen olmuşmuyduAynı be kuzum ne gelen var ne giden az gogslerm doknnca agryr ama kask agrm yok adette olmadm 10 gun oldu insn cokta takmyrm ya ama gelmyr kan anlamdm sen naslsn iyimsn cnm
Olmadı canm daha once bole birsey hic bu kadr uzun surmemisti yani anlcn birde bgn esime sinr oldum cock felan uctu aklmdan yani streste yapmyrm ama adet kanm gelmyr anlamdm kiİyiyim canım sağol. Daha önce böyle gecikmen olmuşmuydu
İnşallah bebiştir canim ya bu kadar gecikme normal değil. Ben tam günümde olurum şüphelenmeme bile izin vermiyo hormonlarim :)Olmadı canm daha once bole birsey hic bu kadr uzun surmemisti yani anlcn birde bgn esime sinr oldum cock felan uctu aklmdan yani streste yapmyrm ama adet kanm gelmyr anlamdm ki
Benimde normalde ole cnm gunumde olurum bir gecen ay cok takmstm 3gun gec olmstm ama ynede gelmsti bu sefer geyr bir turlu:) ins bir rahatszlgm yoktr cnm ya ondn bole gecikme olmamstr ins gebelk belrtm yok o da var mi yok mu belli degl ki sen oku duayı cnm inanyrm sende diger aya iyi haberler alcksn insİnşallah bebiştir canim ya bu kadar gecikme normal değil. Ben tam günümde olurum şüphelenmeme bile izin vermiyo hormonlarim :)
İnşallah canim ya hamileliktendir. Muhakkak okuyacam duayi şu adetim bitsinde psikolojimi bozuyo adet ama bitince yeni umutlar başlıyoBenimde normalde ole cnm gunumde olurum bir gecen ay cok takmstm 3gun gec olmstm ama ynede gelmsti bu sefer geyr bir turlu:) ins bir rahatszlgm yoktr cnm ya ondn bole gecikme olmamstr ins gebelk belrtm yok o da var mi yok mu belli degl ki sen oku duayı cnm inanyrm sende diger aya iyi haberler alcksn ins
Hic bozma psikoljini sen yeterki bak sabret hergun duanı oku bekle inan aceleyle hicbrsy olmuyr sen bekle cnm dun birside paylsmsti okudun mi kadn 5 sene sonra hamile kalms meryem suresi sayesinde bak bu sana umut olsun kalpten yurekten oku hergun not et aksatma diger ay alrsn guzel haberlr ins:) sanmyrm hamile deglmdr bak gor ckmck yarnn: (İnşallah canim ya hamileliktendir. Muhakkak okuyacam duayi şu adetim bitsinde psikolojimi bozuyo adet ama bitince yeni umutlar başlıyo
Öyle söyleme kiz umudunu kaybetme bak burda neler okuduk gecikmenin 14. Günü öğrenenler bile var bazisi hemen günu geçmeden ogrenir bazisida geç seninkide öyle olduHic bozma psikoljini sen yeterki bak sabret hergun duanı oku bekle inan aceleyle hicbrsy olmuyr sen bekle cnm dun birside paylsmsti okudun mi kadn 5 sene sonra hamile kalms meryem suresi sayesinde bak bu sana umut olsun kalpten yurekten oku hergun not et aksatma diger ay alrsn guzel haberlr ins:) sanmyrm hamile deglmdr bak gor ckmck yarnn: (
Canm ama idrr testi iki gun once negatf cktı olsaydi ckardi ondan sanmyrm olduginu hatta yarn dr emnim adet soktrucu verce k adet olmm icin gebelk yok bence sen umidini kaybetme cnm:)Öyle söyleme kiz umudunu kaybetme bak burda neler okuduk gecikmenin 14. Günü öğrenenler bile var bazisi hemen günu geçmeden ogrenir bazisida geç seninkide öyle oldu
Yarin ola hayirola kuzum inşallah bebiştirCanm ama idrr testi iki gun once negatf cktı olsaydi ckardi ondan sanmyrm olduginu hatta yarn dr emnim adet soktrucu verce k adet olmm icin gebelk yok bence sen umidini kaybetme cnm:)
Aynn cnm bakalm nolck beklyrm bende sabrzklikla:)Yarin ola hayirola kuzum inşallah bebiştir
İnşallah çok güzel bi kan değerin çıkar ve gebesindiirrrHic bozma psikoljini sen yeterki bak sabret hergun duanı oku bekle inan aceleyle hicbrsy olmuyr sen bekle cnm dun birside paylsmsti okudun mi kadn 5 sene sonra hamile kalms meryem suresi sayesinde bak bu sana umut olsun kalpten yurekten oku hergun not et aksatma diger ay alrsn guzel haberlr ins:) sanmyrm hamile deglmdr bak gor ckmck yarnn: (
İns cnm ckmazsada artk eminim yoktr adet olmsyi beklycm:))İnşallah çok güzel bi kan değerin çıkar ve gebesindiirrr♡
Merhabalarrr :) kacta gidiyorsun yavru yarin :)İns cnm ckmazsada artk eminim yoktr adet olmsyi beklycm:))
Oglene dogru canm ya ozele gidicmckan vercm hemen internetten ckar acaba ne ckcak cok merk edyrm sende durmlar nasl yoktu kuzu kayboldunMerhabalarrr :) kacta gidiyorsun yavru yarin :)
Gezmelerdeyimmm :) ben de daha olmadim ayniyim :)Oglene dogru canm ya ozele gidicmckan vercm hemen internetten ckar acaba ne ckcak cok merk edyrm sende durmlar nasl yoktu kuzu kayboldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?