How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geç döllenme yaşayanlar?

İnşallah hayırlı haberlerle geliriz tekrardan buraya ama hiçbir şey hissetmiyorum doktor yok diyecek biliyorum
Bendede ya hicbir agrm yok gogus agrmda gtti anlamadm ya o zmn nye olmyrz ki cnm ya?

Haha birde bana sor lkuzum ya saat 1de cnm gtcm iste :halay:beklemek zor ya canm senn daha once bu kadr gecikmismiyfi?

Yok kuzum ben hep gününde olurum geçen ay kimyasal gebelikte 1 gün geçikti sadece oda normal değerimin düşmesi lazımdı. Ama senin çok gecikmiş inşallah meleğin seninledir cnm :dua: Benimde bat 21 nisan bakalım bugün belim ağrıyor hayırlısı artık

Yok kuzum ben hep gününde olurum geçen ay kimyasal gebelikte 1 gün geçikti sadece oda normal değerimin düşmesi lazımdı. Ama senin çok gecikmiş inşallah meleğin seninledir cnm :dua: Benimde bat 21 nisan bakalım bugün belim ağrıyor hayırlısı artık
Canm bende sandm senn 5 gun, gecti felan ins birdaha yasamazsn kuzum ya bu ay bebegn sennledr ins cnm bu ay iyi degrlendrdnz mi cnm hadi hayrli olsn cnm az ksldi sennde merk edyrm senide adetin gectikten snra bu sefer test yap bence cnm:) ins benledr bebegm ya cok merke dyrm:)

Canm bende sandm senn 5 gun, gecti felan ins birdaha yasamazsn kuzum ya bu ay bebegn sennledr ins cnm bu ay iyi degrlendrdnz mi cnm hadi hayrli olsn cnm az ksldi sennde merk edyrm senide adetin gectikten snra bu sefer test yap bence cnm:) ins benledr bebegm ya cok merke dyrm:)

Yok bitanem bu gecikmedi yumurtlamıyı hiç kafaya takmadan test bile yapmadım 2 günde bir ilişki 1 kaç kerede iki gün arka arkaya ilişki oldu bakalım takdir rabbimin inşallah sağlıklıdır varsada. Beni kesin etiketle kuzum sonuca

Yok bitanem bu gecikmedi yumurtlamıyı hiç kafaya takmadan test bile yapmadım 2 günde bir ilişki 1 kaç kerede iki gün arka arkaya ilişki oldu bakalım takdir rabbimin inşallah sağlıklıdır varsada. Beni kesin etiketle kuzum sonuca
Hayrlisi olur ins cnm senn icin ben bu ay meryem suresi okudim ve ilk defa bu kadr gecikti anlcn:) hic strese grme cnm gelck gbi umursama bakalm nolck senide merk edyrm ben bu ay ckar ins senn de cnm ya:)

Bende bilmiyorum cnm neden olmuyoruz heyecan yaptım ne olacak
Ahh birde bana sor cnm ya cok dua ettim hamile deglsem oliyim diye ama olmuyorum ya vardr bir hayr dyrm cnm sennde kac gun oldu cnm ya sennde gecti cok merk edyrm bugn snclarmzn ne ckcagni cnm ya ins bu ay bebek haberlerni alrz ya ikimzde cok bekledk ya:))) /

Hayrlisi olur ins cnm senn icin ben bu ay meryem suresi okudim ve ilk defa bu kadr gecikti anlcn:) hic strese grme cnm gelck gbi umursama bakalm nolck senide merk edyrm ben bu ay ckar ins senn de cnm ya:)

İnşallah canım hadi az kaldı strest varmı :)

Kzlar şunu fark ettim ve bir kac hamilede gordum hatta bizaat hamile arkadsmda gordum göz altnda damarlar belirgin oldgnda hamilesn cnm cnku arkdsmn 5 haftalkken ckmaya basladi kzn goz altnda damarlar benim bir kactsne var sanki sene var mi cnm G gmkb01

Back