- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Okadar emin olma :) belli olmaz. Benm başıma gelen olmaz dediğin şeylerİns cnm ckmazsada artk eminim yoktr adet olmsyi beklycm:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar emin olma :) belli olmaz. Benm başıma gelen olmaz dediğin şeylerİns cnm ckmazsada artk eminim yoktr adet olmsyi beklycm:))
Heyooo ne geldi basina anlatsanaaaOkadar emin olma :) belli olmaz. Benm başıma gelen olmaz dediğin şeyler
Belli cnm yoksun:)) anlamadm biz niye olmadık ya kesin benim yarın negarif çıkar ins senn pozitif ckar cnm:)Gezmelerdeyimmm :) ben de daha olmadim ayniyim :)
Ne geldiki canm?Okadar emin olma :) belli olmaz. Benm başıma gelen olmaz dediğin şeyler
Canm dr gtsene birsey olmasn gebelk baktrmaya gtmedn mi?Hayirli aksamlar kizlarr.. Gecikmemin 20.gunu.. Hala olmadim
Beni hatirlamadin mi kiz gecmis sayfalara bak hatirlarsinCanm dr gtsene birsey olmasn gebelk baktrmaya gtmedn mi?
Kız hatrladım tabiki unuttm dr 10 gun demis sana:) akıl kalmadı ki regli olamadm ondn: DBeni hatirlamadin mi kiz gecmis sayfalara bak hatirlarsin
Okudum yazdiklarini cnm ya yarin hayirli haberle gel insallah.. Hamile degilsek noldu bize bu ay.? Menapozami girdik yoksaaKız hatrladım tabiki unuttm dr 10 gun demis sana:) akıl kalmadı ki regli olamadm ondn: D
ALLAH korusun cnm daha 20yasndym ben cok genciz yani anlcn benim ilk oluyor cnm bole ondn merk edyrm nedn bole ildgnu ilk ilk defa oluyr bakalm ne ckcak iki soncada hazrm cnnOkudum yazdiklarini cnm ya yarin hayirli haberle gel insallah.. Hamile degilsek noldu bize bu ay.? Menapozami girdik yoksaa
Saka yaptim cnm bende 20yasindayim :)ALLAH korusun cnm daha 20yasndym ben cok genciz yani anlcn benim ilk oluyor cnm bole ondn merk edyrm nedn bole ildgnu ilk ilk defa oluyr bakalm ne ckcak iki soncada hazrm cnn
Günaydın canım haberlerini bekliyorumALLAH korusun cnm daha 20yasndym ben cok genciz yani anlcn benim ilk oluyor cnm bole ondn merk edyrm nedn bole ildgnu ilk ilk defa oluyr bakalm ne ckcak iki soncada hazrm cnn
Gec dollenme olunca cikmiyo canim.. Burda cok kişinin yazisini okudum, adet gunu negatif cikip adeti gectikten 15 20gun pozitifi goren :) yani yumurta adete yakin çatlamış oluyo, döllenme de 15gunu buluyo yanikızlar, geç döllenme dahi olsa adet günü kanda çıkmaz mı?
Gunaydn kuzum ya sen gttn mi hastaneye ben oglen gtcm:)G
Günaydın canım haberlerini bekliyorum
Benimde öğleden sonra randevum saat 3 teGunaydn kuzum ya sen gttn mi hastaneye ben oglen gtcm:)
Bianda kask agrm oldu dedm tamm adet oldum yok gelen giden yok ya:) usuttm mu anlamdm:)Benimde öğleden sonra randevum saat 3 te
Ckmye canm maalesef bak bizm 11 gun oldu onceden yapmstk ckmamastı cnm bakalm bgm hastaneye gdcz ne ckcak ama gec dollenmede gec ogrenyrsn maalesefkızlar, geç döllenme dahi olsa adet günü kanda çıkmaz mı?