Acaba be bebrktemi 4.5 haftalk ya dun cok sinr olmstm cnm ya:)) bu arada cinsyetni merk edyrm cnm solersn dogmne zmn:)Ağızımın tadının bozulması 1buçuk aylıkken olmaya başlamiştı canım
Aynn cnm sende gt pazartesi dr bende gdcm pazartesi dr ve ne ckcak cok merk edyrmPazartesi gtcm doktora artık var yada yok öğrenmek istiyorum hep boşuna heveslenyrm gbi geliyor
Yok cnm olmadım bugun ama hiçbir belirti yok ne adet ne gebelik yok galiba
Canm sorma benimde ole esim arastrms aknti hamilelik belrtisi deglms gogslermdede birsey yok anlamdm ya var mi yok mu ? Miden bulanmyrmu cnm dun bulanmsti amaYok cnm olmadım bugun ama hiçbir belirti yok ne adet ne gebelik yok galiba
Yok cnm bugün bulanmiyor yok ama biliyorum doktor a gidecem her zmn ki gibi hayak kırıklığı şimdiden kendimi en güzeli buna hazırlamakCanm sorma benimde ole esim arastrms aknti hamilelik belrtisi deglms gogslermdede birsey yok anlamdm ya var mi yok mu ? Miden bulanmyrmu cnm dun bulanmsti ama
Vallahi canm ckmazsa ben uzulmcm artk yoruldm cnku hatta ara vericm cocuk calsmalarna cnm yoksa blmyrm belkide yenidir cnm sen pozitif dusun kuzum bak morlni bozma hrmrn sonc gormeden cnm ya skma canını daha birsy yok belki vardr bekle dus et rabbime cnm senn kc gn gectiYok cnm bugün bulanmiyor yok ama biliyorum doktor a gidecem her zmn ki gibi hayak kırıklığı şimdiden kendimi en güzeli buna hazırlamak
5 gün gecti salı günü yaptığım da ilk gün yoktu test negatif daha sonra da yapmadım bende ara veririm galiba aynı senin gibi yıprandım moralimi Bozmuyorum son 3 aydır hep aynı şeyler nasıl olsaVallahi canm ckmazsa ben uzulmcm artk yoruldm cnku hatta ara vericm cocuk calsmalarna cnm yoksa blmyrm belkide yenidir cnm sen pozitif dusun kuzum bak morlni bozma hrmrn sonc gormeden cnm ya skma canını daha birsy yok belki vardr bekle dus et rabbime cnm senn kc gn gecti
Kuzum ya anlyrm seni gercekten zor cevrendeki insanlari gormek etkiliyor ama rabbim bizi sınıyor sen pes etme hic bir zamanda isyan etme kuzum ben inanyrm olucagna sabrwt sadce dua et cnm daha once bu kadr gecikmismydi gecen aylardadami bole oldu cnm bu kadr gecti sen sabret yoksada hayrlisini iste cnm olmazsa bende ara vercm bir sure cnm dusnmemk icin sende ole yaparsn cnm yoksa biz ypranyrzYoruldum artık dışarı çıkmiyorum evden kimi görsem bebek soruyor komsularimın çocukları akrabalarimin hepsi hamile gördükçe imreniyorum allahım bana da nasip et diyorum anne olmak istiyorum
Yoruldum artık dışarı çıkmiyorum evden kimi görsem bebek soruyor komsularimın çocukları akrabalarimin hepsi hamile gördükçe imreniyorum allahım bana da nasip et diyorum anne olmak istiyorum
Öğrendiğimde söylerim canım :) doğum ekim sonlarına gelecekAcaba be bebrktemi 4.5 haftalk ya dun cok sinr olmstm cnm ya:)) bu arada cinsyetni merk edyrm cnm solersn dogmne zmn:)
tamm cnm:)Öğrendiğimde söylerim canım :) doğum ekim sonlarına gelecek
Ne yaptın canım iyi akşamlar bir gelisme var mjHerkes nerelerde
İyi aksmlar cnm aynı olmadm bende beklyrm iste cnm bugn zaten gun nasl btti anlamadm senden haberler var mı cnmNe yaptın canım iyi akşamlar bir gelisme var mj
Bende olmadım cnm ama arada rahatsız etmeyecek şekilde midem bulanıyor gibi anlamadımİyi aksmlar cnm aynı olmadm bende beklyrm iste cnm bugn zaten gun nasl btti anlamadm senden haberler var mı cnm
cevarsende birseyler umitlendrmek istemyrm ama senn adet zamann muden bulanrmydıBende olmadım cnm ama arada rahatsız etmeyecek şekilde midem bulanıyor gibi anlamadım
Evet canım bulanirdi ama o 1 iki saat içinde yada aynı gün olurdum adetcevarsende birseyler umitlendrmek istemyrm ama senn adet zamann muden bulanrmydı
O zmn, cnm var galiba birsyler bakalm pazrtesi ne ckcak son durumumuz ne olck ya cok merk edyrm:)Evet canım bulanirdi ama o 1 iki saat içinde yada aynı gün olurdum adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?