Ne guzel fanm yardmci olmuslar benim gorumcelerimde ole iyiler saglsnlar cagrsm gelrler hemen ayy bilmyrm bende smdi heyecnlndm ben nasl atlatcm acep ya:)) pazartesi 10gun olck cnmcckar deme daha once hic olmadi bole biswy:)Zaten o kadar mide bulantılarının falan en güzel yanı ilgi oldu :) yemek yapmadım görümcelerim getirdi. Ev toplamayı eşim yaptı. Saolsunlar onlar bunları yapmasa atlatamazdım.
İnşallah rahat atlatırsın. Benim 11 gün geçince kanda negatif çıkmıştı. Umarım seninki çıkar. Beklemek çok zor oluyo :)Ne guzel fanm yardmci olmuslar benim gorumcelerimde ole iyiler saglsnlar cagrsm gelrler hemen ayy bilmyrm bende smdi heyecnlndm ben nasl atlatcm acep ya:)) pazartesi 10gun olck cnmcckar deme daha once hic olmadi bole biswy:)
Hadi ya negatf mi ckmstı ya bnmkide ckarsa negstf: (İnşallah rahat atlatırsın. Benim 11 gün geçince kanda negatif çıkmıştı. Umarım seninki çıkar. Beklemek çok zor oluyo :)
Negatif çıktı ama 15 gün geçince pozitifti. Adet olana kadar umudunu kaybetme bence :)Hadi ya negatf mi ckmstı ya bnmkide ckarsa negstf: (
Cnm yoksada adet oliyim biran once dyrm ya cnm bole agzmda tatszlk var anlmdm ya senn olmsmyduNegatif çıktı ama 15 gün geçince pozitifti. Adet olana kadar umudunu kaybetme bence :)
Canim ne durumdasin benim yine midem bulanıyor sabahtan beri iki kere kustum kasigim da yanma da var safak 3 :)Cnm yoksada adet oliyim biran once dyrm ya cnm bole agzmda tatszlk var anlmdm ya senn olmsmydu
Fotoğrafa dikkatli bakınca çoook silik bir çizgi gördüm ben 2 gün sonra tekrar bi test yapın bence var gibi geldi banaHayırlı cumalar...Gecikmenin 10.günü negatif malesef...Şimdi adet olmak için dua ediyorum çünkü tedaviye başlayıp bebeğime kavuşmak istiyorum...İnşallah sizlerin pozitif testleriniz çıkar birbirimize dua edelim inş dualarimiz kabul olur.
Cnm bnde mide bulantso yokta agzmda tat yok ya tat alamyrm bole agzmda tatszlk var cikolta ble yiyemdm cldrcm ya:)) +kizz sen hamlesn kiz bnce mide blntin var baksanaaaa:))Canim ne durumdasin benim yine midem bulanıyor sabahtan beri iki kere kustum kasigim da yanma da var safak 3 :)
Pazartesi günü tekrar yapicam canım inşallah vardır dua ediyorumFotoğrafa dikkatli bakınca çoook silik bir çizgi gördüm ben 2 gün sonra tekrar bi test yapın bence var gibi geldi bana
İnşallah öyledir cnm ama değilim gibi adet olacağım galibaCnm bnde mide bulantso yokta agzmda tat yok ya tat alamyrm bole agzmda tatszlk var cikolta ble yiyemdm cldrcm ya:)) +kizz sen hamlesn kiz bnce mide blntin var baksanaaaa:))
Nerden blysn cok mu kask agrn var cnm ya? Ama miden bulnyor sen hamilesn bebegn kssk agrsi yapyrdr benceİnşallah öyledir cnm ama değilim gibi adet olacağım galiba
InşallahPazartesi günü tekrar yapicam canım inşallah vardır dua ediyorum
Ben gtmyrm gelmcgni, dusunyrm artk sık sık gtmyrm cnm ya kask agri yasymsn bende o da yok ne kask agrisi ne gogslerde ole cok agri yok cnm
Ne alaka ya 3 geckms yapmasi lazm bu acldeki drlar bole iste cnm keske kan yapsaydn ckardi nye ckmasn ya senn idrrnda kan mi gelyr?Bende hic bi agri sanci hiç bi yerimde yoktu. Bu akşam birden sancilandm tamam dedim adet oluym. Acile gittik eşimle anlattım 3 gün gecktm diye. İdrar yolları iltihplnmsi bide idrar da kan gözüküyor dedi. Kan testinde gebelik çıkmaz daha erken dedi geldim eve
İyo yapmssn icmemekle cnm ilac icme :) ne zmn kan vercksn cnmÖyle dedi bende anlamadım. İlacı icmedim de korkuyom bişey olur diye. Hamilelerin içebileceği ilaç dedi ama icmedim yatiyom öyle :)
Oyladm Cnmkızlar rica etsem isim için oy kullanır mısınız lütfen ?
teşekkür ederim.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-hangisi-kizlar.1002110/
Ağızımın tadının bozulması 1buçuk aylıkken olmaya başlamiştı canımCnm bnde mide bulantso yokta agzmda tat yok ya tat alamyrm bole agzmda tatszlk var cikolta ble yiyemdm cldrcm ya:)) +kizz sen hamlesn kiz bnce mide blntin var baksanaaaa:))
İyo yapmssn icmemekle cnm ilac icme :) ne zmn kan vercksn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?