Geç döllenme yaşayanlar?

Zaten o kadar mide bulantılarının falan en güzel yanı ilgi oldu :) yemek yapmadım görümcelerim getirdi. Ev toplamayı eşim yaptı. Saolsunlar onlar bunları yapmasa atlatamazdım.
Ne guzel fanm yardmci olmuslar benim gorumcelerimde ole iyiler saglsnlar cagrsm gelrler hemen ayy bilmyrm bende smdi heyecnlndm ben nasl atlatcm acep ya:)) pazartesi 10gun olck cnmcckar deme daha once hic olmadi bole biswy:)

Ne guzel fanm yardmci olmuslar benim gorumcelerimde ole iyiler saglsnlar cagrsm gelrler hemen ayy bilmyrm bende smdi heyecnlndm ben nasl atlatcm acep ya:)) pazartesi 10gun olck cnmcckar deme daha once hic olmadi bole biswy:)
İnşallah rahat atlatırsın. Benim 11 gün geçince kanda negatif çıkmıştı. Umarım seninki çıkar. Beklemek çok zor oluyo :)

Fotoğrafa dikkatli bakınca çoook silik bir çizgi gördüm ben 2 gün sonra tekrar bi test yapın bence var gibi geldi bana

Canim ne durumdasin benim yine midem bulanıyor sabahtan beri iki kere kustum kasigim da yanma da var safak 3 :)
Cnm bnde mide bulantso yokta agzmda tat yok ya tat alamyrm bole agzmda tatszlk var cikolta ble yiyemdm cldrcm ya:)) +kizz sen hamlesn kiz bnce mide blntin var baksanaaaa:))

Ben gtmyrm gelmcgni, dusunyrm artk sık sık gtmyrm cnm ya kask agri yasymsn bende o da yok ne kask agrisi ne gogslerde ole cok agri yok cnm

Bende hic bi agri sanci hiç bi yerimde yoktu. Bu akşam birden sancilandm tamam dedim adet oluym. Acile gittik eşimle anlattım 3 gün gecktm diye. İdrar yolları iltihplnmsi bide idrar da kan gözüküyor dedi. Kan testinde gebelik çıkmaz daha erken dedi geldim eve

Ne alaka ya 3 geckms yapmasi lazm bu acldeki drlar bole iste cnm keske kan yapsaydn ckardi nye ckmasn ya senn idrrnda kan mi gelyr?

Öyle dedi bende anlamadım. İlacı icmedim de korkuyom bişey olur diye. Hamilelerin içebileceği ilaç dedi ama icmedim yatiyom öyle :)

Öyle dedi bende anlamadım. İlacı icmedim de korkuyom bişey olur diye. Hamilelerin içebileceği ilaç dedi ama icmedim yatiyom öyle :)
İyo yapmssn icmemekle cnm ilac icme :) ne zmn kan vercksn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…