Korkuyorum kuzum ya ysrn negatf iddrarda gorrsem: (((Kizlaaarr bekleyin yapin şu testi bence bişey çıkacak artık @busraangell canim bugün yap hadiii
Yap kuzum ya bak ben bugün yine yaptim negatif yine adet günüm yarin. Ben adet günü gecmeden yapiyorum senin yerinde olsam hergün bir test yaparimKorkuyorum kuzum ya ysrn negatf iddrarda gorrsem: (((
Negatf gorunce insanin cesareti kalmyrki be cnm: (( bgn olmazsam yarn sabah yapim diyrm cnm olmam deme ya adet: (Yap kuzum ya bak ben bugün yine yaptim negatif yine adet günüm yarin. Ben adet günü gecmeden yapiyorum senin yerinde olsam hergün bir test yaparim
Sen hamilesin ya ben öyle hissediyorum simdi bile yapsan çıkar bugün yapmazsan yarin kesin yap bakNega
Negatf gorunce insanin cesareti kalmyrki be cnm: (( bgn olmazsam yarn sabah yapim diyrm cnm olmam deme ya adet: (
17 gunİnşallah canım geç dollenmedir inşallah bebeğin vardır allahım herkese bu duyguyu tattirsin kaç gün geçmişti adetin
Kiz agzndan bal damlıyor kuzum ya ins hamileyindir canm ins sende hamissindr bize bak olmadk sen bekle adetin gecsn sende hamile olcan inanyrm snen icinde edicm dua kuzum benim:)) millet 5 gun kala goryr ciftz cizgi biz adet gecktikten iki hafta sonra goruruz anca ne kafr sansli bazi insnlr:)) tamm bugun olmazsm yarn yapcm cnmSen hamilesin ya ben öyle hissediyorum simdi bile yapsan çıkar bugün yapmazsan yarin kesin yap bak
Cnm uzulme bak dr bebek demis sans normlde drlar takmz adet sokturucu verr sana gebelk olabpr demis adam ultrasnda gorms galba sen bekle cnm17 gun
İnşallah canım benim :) aynen bende çok sinir oluyorum diyorum ki hamile olsam silikte olsa cikar sonra siz aklima geliyosunuz belki benimde günüm geçince cift cizgi çıkar tabi adet olmazsamKiz agzndan bal damlıyor kuzum ya ins hamileyindir canm ins sende hamissindr bize bak olmadk sen bekle adetin gecsn sende hamile olcan inanyrm snen icinde edicm dua kuzum benim:)) millet 5 gun kala goryr ciftz cizgi biz adet gecktikten iki hafta sonra goruruz anca ne kafr sansli bazi insnlr:)) tamm bugun olmazsm yarn yapcm cnm
Yani bizi dusunsene cnm 7.gunde bitiyor birsey yok hep umudun olsn pozitif dusun biz gelelim aklna cnm ayy sennde hamis olmani cok istyrm ins adetn gecer kac gun kaldi kiz:)İnşallah canım benim :) aynen bende çok sinir oluyorum diyorum ki hamile olsam silikte olsa cikar sonra siz aklima geliyosunuz belki benimde günüm geçince cift cizgi çıkar tabi adet olmazsam
Yarin canim adet günümYani bizi dusunsene cnm 7.gunde bitiyor birsey yok hep umudun olsn pozitif dusun biz gelelim aklna cnm ayy sennde hamis olmani cok istyrm ins adetn gecer kac gun kaldi kiz:)
Bugun sana dua edicem cnm benim ins olmazsn yarn gecer adetin:)) sende bizim gibi bekleyen tayfays katlrsn cnm:)))Yarin canim adet günüm
Sağol canim ya inşallah bende senin için edecem yarin çift çizgi ciksin diyee :)Bugun sana dua edicem cnm benim ins olmazsn yarn gecer adetin:)) sende bizim gibi bekleyen tayfays katlrsn cnm:)))
Canm cok sagl aile gibiyiz ne guzel destek oluyoruz birbirmize cnm birsy dicem benim goz altmda bir kactane damar belli ben bunu hamilelerde gordum hamiellerde gozlerin altnda damarlar belirlenirmis cnm benm goz altmdada bir kac damar belli yw:))Sağol canim ya inşallah bende senin için edecem yarin çift çizgi ciksin diyee :)
Evet canim gözler de filan degisiklik oluyomuşCanm cok sagl aile gibiyiz ne guzel destek oluyoruz birbirmize cnm birsy dicem benim goz altmda bir kactane damar belli ben bunu hamilelerde gordum hamiellerde gozlerin altnda damarlar belirlenirmis cnm benm goz altmdada bir kac damar belli yw:))
Cnm sanki gozlerim böle ıslak gibi:)) damarlar vsr kiz goz altmda az ama belli senn vaemiEvet canim gözler de filan degisiklik oluyomuş
Yok canım hic dikkat etmedim :)Cnm sanki gozlerim böle ıslak gibi:)) damarlar vsr kiz goz altmda az ama belli senn vaemi
Baksana cnm ben baktm damarlar belli anlamdm yuzm coktu sanki ya: (Yok canım hic dikkat etmedim :)
Bendede o var istahm kapandi sanki tatli ole benmde canm cekmyr istmyrm blmyrm ki cok belrtlere taklma kirpkler felan yalan adet oldgndada aynisi oluyr cnmYüzümde daha cokuk ayrıca önceden canım tatlı isterken şimdi tatlı istemiyorum iştahım kapalı ve halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?