- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Hersey dua da zaten kizlar :) bende gece ruyamda kan vermisim güya pozitifti Allahim diyorum insallah ruya degildir gercektir ama alarm sesiyle test test kaldi ne pozitif :)Kuzum benim dayan bak ben sana soliyim benimde 8 aydr olmadi meryem anamazın duasını okuysn 41 gun cnm ve hic brakma adet olursn baskasi okusun sana nyet edip ben hergun okudum cnm bak olmadm duam kabul oldu inanyrm ve cogu kisi meeyem anamızın duasıyla hamile kalms cnm sende oku ins rabbim gönlune gore en hayrli zamanda bebegni sana nasip eder cnm
Canm o zmn takmamaya cals baska seylerle ugras bir sure grme buraya hobi birsyler bul kendne bak ben bir sure buraya grmedm inan cok iyi geldi cnm burasida etkiliyrCanim benim ben zaten kuran kursu ögretmeniyim.. Eşimde imam. Okumadigimiz sureler etmedigimiz dualar kalmadi.. Hocalara gittik kürler denedim yine olmadi. Rabbim bizi buyuk bi imtihandan geciriyor, ama biz güçlü duramiyoruz malesef
İns cnm ya o kadr kafaya takyrzki baksana ruyana girmis cnm ins gercegide poztftr yarn idrr testi yapckmsn cnm ben yapsam mi yapmasam mi ksrarsz kaldm?Hersey dua da zaten kizlar :) bende gece ruyamda kan vermisim güya pozitifti Allahim diyorum insallah ruya degildir gercektir ama alarm sesiyle test test kaldi ne pozitif :)
BİLMİYORUZ Kİ HAFTAYA BELİ OLACAKCnm senn baya gecms gec dollenmemi sennkide
Buna katiliyorum. Ben hergun sosyal medyaya bak arkadaslarla muhabbet et derken buraya bi takili kaldim kizlar sabah gozumi actigim gibi kk ya giriyorumCanm o zmn takmamaya cals baska seylerle ugras bir sure grme buraya hobi birsyler bul kendne bak ben bir sure buraya grmedm inan cok iyi geldi cnm burasida etkiliyr
Yapalim istersen yarin 8.gün :)İns cnm ya o kadr kafaya takyrzki baksana ruyana girmis cnm ins gercegide poztftr yarn idrr testi yapckmsn cnm ben yapsam mi yapmasam mi ksrarsz kaldm?
Aynen Cnm ben zaten sadece adete yakin giriyorum buralaraCanm o zmn takmamaya cals baska seylerle ugras bir sure grme buraya hobi birsyler bul kendne bak ben bir sure buraya grmedm inan cok iyi geldi cnm burasida etkiliyr
Yapin banada haber edinnYapalim istersen yarin 8.gün :)
Cnm suan bebegn kac haftalik senn adetn kac gun gecti blmyrmusun?BİLMİYORUZ Kİ HAFTAYA BELİ OLACAK
Aynn cnm kuzu sen tam bendensin ya: D adet gecince girmek zorunda kaldm buraya:)) kuzu yarn yapalm heyecnlym ya ckmazsa kizz: ((Buna katiliyorum. Ben hergun sosyal medyaya bak arkadaslarla muhabbet et derken buraya bi takili kaldim kizlar sabah gozumi actigim gibi kk ya giriyorum
Tabi ederiz ama negatf ckmasndan korkyrm ya:) o zaman seni cevren etkiliyor cnm ona cozum bulman lazm ve esinle oldgnda cock icin degl norml dusun cnm birde kalkma hemen yat sol tarfna cnmYapin banada haber edinn
Canim dedigim gibi köyde oturuyoruz bide yeni tasindik herkes soruyo ister istemez stres oluyorumTabi ederiz ama negatf ckmasndan korkyrm ya:) o zaman seni cevren etkiliyor cnm ona cozum bulman lazm ve esinle oldgnda cock icin degl norml dusun cnm birde kalkma hemen yat sol tarfna cnm
İns cnm isle gucle ugrsrsan zaman gecer bakrsn olur hic aklna gelmez ve olursn burda kicogu herkez bana dedi takma ben takmadgm ay kaldm dediler sendr kalrsn cnm ins brn ovulsyon hoc kullanmdm ins senn olur tuttrrsn ovulasyon testyle cnm:)Canim dedigim gibi köyde oturuyoruz bide yeni tasindik herkes soruyo ister istemez stres oluyorumzaten kurs actim haftaya baslayacam biraz kafa dgitirim.. Bu ay ilk kez ovulosyon testi kullanacam belki faydasini gorurum
Ayyyy yapmasak miiiiiiiAynn cnm kuzu sen tam bendensin ya: D adet gecince girmek zorunda kaldm buraya:)) kuzu yarn yapalm heyecnlym ya ckmazsa kizz: ((
İnşallah canım geç dollenmedir inşallah bebeğin vardır allahım herkese bu duyguyu tattirsin kaç gün geçmişti adetinKızlar doktordan cıktım. Adet söktürücü vermicem gec dollenmeyse bebege zarar verir 10gun daha bekle dedi.. Kafayi yemek uzereyiiiimmmmmmmm
Bak adam bebek demis sana cnm sevn dua et iste bir haftaya kadrayy inss bebegn sennledir kuzum ya:))Kızlar doktordan cıktım. Adet söktürücü vermicem gec dollenmeyse bebege zarar verir 10gun daha bekle dedi.. Kafayi yemek uzereyiiiimmmmmmmm
Kizz sennd aha once bu kadr uzadysa yapma ama olmadysa ilk defa oluyosa yapalm cnm:))Ayyyy yapmasak miiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?