Amin, çok sağolunSevindim sizin adiniza sag salim kucaginiz almak nasip olsun inşallah
Ay inşallah seninledir , insallah gelmek isterArkadaşlar şuan doktordan çıktim. Adet tarihime göre 9 haftalık olması gerekirken, güncellenmiş ilişki tarihimle uyumlu idi geçen hafta kesem.
Fakat yolk sac dahi gelişmemiş. Boş gebelik dedi pazartesi günü icin randevu verdi. Önce büyük ultrasona ve kan tahliline göre ilaç verecek ve sonrası malum.
Kesesi bile güzel meleğim istemedi gelmek kararını saygı ve sevgi duyuyorum, kız olacağını rüyamda görmüştüm o kadar mutlu olmuştum ki
Rabbim tüm bebeklerin sağ salim doğmasıni nasip etsin. Sevgiyle anne babasıyla büyüsünler
Ne güzel yaklaşımınız, okurken gözümden kalp çıktı. Yavrular emanet gibi, kimi on yıl, kimi bir ömür, kimi de işte böyle yalnızca birkaç hafta. Benzerini 7. haftada yaşamış biri olarak en kısa zamanda tekrar mutlu haberlerinizi almayı diliyorumArkadaşlar şuan doktordan çıktim. Adet tarihime göre 9 haftalık olması gerekirken, güncellenmiş ilişki tarihimle uyumlu idi geçen hafta kesem.
Fakat yolk sac dahi gelişmemiş. Boş gebelik dedi pazartesi günü icin randevu verdi. Önce büyük ultrasona ve kan tahliline göre ilaç verecek ve sonrası malum.
Kesesi bile güzel meleğim istemedi gelmek kararını saygı ve sevgi duyuyorum, kız olacağını rüyamda görmüştüm o kadar mutlu olmuştum ki
Rabbim tüm bebeklerin sağ salim doğmasıni nasip etsin. Sevgiyle anne babasıyla büyüsünler
Aminnn inşallahNe güzel yaklaşımınız, okurken gözümden kalp çıktı. Yavrular emanet gibi, kimi on yıl, kimi bir ömür, kimi de işte böyle yalnızca birkaç hafta. Benzerini 7. haftada yaşamış biri olarak en kısa zamanda tekrar mutlu haberlerinizi almayı diliyorum
Rabbim abisine uzun ömürler versin gerçekten üzüldüm çok ama inanın benimde içime doğdu 3 ay sonra bir kızınız olacak hamile kalacaksınız. İnşallah öyle olur. Ben adet oldum gecikmenin 14. Günü su an 3. Günüm sanırım kisti atıyorum ağrıdan ölüyorum ağrı kesiciler bile kesmiyo ağrımı. İnşallah bir gün benim de bir bebeğim olur. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin.Aminnn inşallahAlessia 9 hafta benimleydi, abisi inşallah hep yanımda olur diye dua ediyorum
Amin inşallah en hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımza alalımRabbim abisine uzun ömürler versin gerçekten üzüldüm çok ama inanın benimde içime doğdu 3 ay sonra bir kızınız olacak hamile kalacaksınız. İnşallah öyle olur. Ben adet oldum gecikmenin 14. Günü su an 3. Günüm sanırım kisti atıyorum ağrıdan ölüyorum ağrı kesiciler bile kesmiyo ağrımı. İnşallah bir gün benim de bir bebeğim olur. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin.
Ben her zaman yazarım siz de yazın. Burada ihtiyacını alıp da sonra hiç yazmayan çok oluyor çok üzülüyorum. Siz nasıl oldunuz?Amin inşallah en hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımza alalımmagnezyum değerinize baktırın bu şekilde olunca doktorum tahlil yaptirp kullanmstm reglim sancimi kesmişti
Rabbim gerçeklestirmeyecgi şeyin hayalini kurdurmazmisbirbirmize yazalim
Bende öyle birşey yaşadım sürekli gecikmeli olurdu adetim sadece iki ay dengeli oldu. Haziran 20-temmuz19du. Ağustos ayı yine gecikmem oldu göğüs hassasiyetim başladı 3gun geçti test yaptım testte silik çizgi gördüm bekledim bir gün arayla yine yaptım yine aynı sonuç. 23-24 kahverengi lekelenmem oldu.Kan testi verdim araya tatil girdi bir gün 2gun sonra alabildim sonucum 40.2ydi çok düşük olduğunu soyledi buyuk ihtimalle geç döllenme değilse ozaman bakalım dedi. araya bir gün girdi yine kan verdim bugün aldim 157ye çıkmıştı şu an bu şekilde bekliyorum bakalım neolacakMerhaba geç döllenme yaşayıp gebelik öğrenen var mı aramızda? Açılan konularda detaylı açıklama yok, yaşayan nolur bi bana yardımcı olsun
Merhaba şuan 3 gün gecikmedeyim. Sabah beta hcg <0.10 çıktı sizce yine de gebelik olabilir mi?Canım bak 27 temmuz bat olmasına rağmen ben 9 ağustos’ta kan testinde gördüm gebeliği. Tam 13 gün sonra. Sakin ol, sabırlı ol, dua et. İyi olacaksın
Siz yine de 1 hafta 10 gün olana kadar bir bekleyin derimMerhaba şuan 3 gün gecikmedeyim. Sabah beta hcg <0.10 çıktı sizce yine de gebelik olabilir mi?
Şuan 4.gün hala olmadım bakalım inşallah yüzümüz güler bu defaSiz yine de 1 hafta 10 gün olana kadar bir bekleyin derim
AminnŞuan 4.gün hala olmadım bakalım inşallah yüzümüz güler bu defa
Yazmayn demeylm de herks farklı süreçler yaşıyor ben kaç gün oldu girmedm az önce sorms biri cevap verdim ama olumsuz tecrübe yasaynca insan yazmak istemyr tektr hatrlyr diye. Herkes farkliBen her zaman yazarım siz de yazın. Burada ihtiyacını alıp da sonra hiç yazmayan çok oluyor çok üzülüyorum. Siz nasıl oldunuz?
Öyle tabi ki farklı ama böyle zamanlarda insan bilen birine çok muhtaç oluyor. Benim demek istediğimde o değildi aslında genelde hamile kalıp sonra arayıp sormamak gibi… hep böyle olmuş insanlar konuşmuş günlerce haftalarca hatta hamile kalan taraf sonra hiç yazmıyor. Gerçi haklısınız herkes farklı. Ben her ay hamile kalamayınca canım yansada birinden bi soru gelsin ağlarken bile cevaplarım faydam dokunursa diye herkesin acı yada mutluluğunu yaşama şekli de farklıYazmayn demeylm de herks farklı süreçler yaşıyor ben kaç gün oldu girmedm az önce sorms biri cevap verdim ama olumsuz tecrübe yasaynca insan yazmak istemyr tektr hatrlyr diye. Herkes farkli
Sağlıkla büyüsünler inşallah… bende bu tiksinme meme ucu hassasiyeti geçen 2 ay önce oldu adetim 13 gün gecikti ama kist oluşmuşCanlar benim de iki oğlum var ben de yazayım size :) İlk oğlumda denedik hemen oldu adet sonrası 2 güne bir ilişki olmuştu ama dünyadan haberim yoktu, denedik oldu dedik :) battan 4 -5 gün sonra öğrenmiştim. çünkü doktor enfeksiyon var diye fitil vermişti ben onları atarken adet gelmeyınce huylanıp kan vermiştim pozitifti :)
2. oğlumda yine deneyelim dedik saldık 2 ay olmadı. Sonra araştırdım yumurtlama günü akıntıyı, ateşin önce artıp sonra düşmesini öğrendim ve hep o günlere yogunlastım. 2-3 güne bir ilişki oldu. Adet 3 gün gecikince, Ateşim de düşmeyince (normalde 36 larda olan ateşim 37 lere sabitlenmişti çünkü,) test yaptım pozitifti. Belirtilerim hep aynıydı diyebilirim. Adet gelmiyor, Boş bir kasık agrısı, meme ucu hassasıyeti, agrıyor dokununca sütyende bile agrırdı. türk kahvesinden tiksinmiştim. Tadı kokusu tuhaftı içim sıyrılıyordu. İnsan kendinde bir tuhaflık hissediyor, en azından ben ikisinde de hissetmiştim. İnşallah faydalı olmuşumdur. İlk oğlumda test 140 larda betayı göstermemişti. 2. oğlumda 170lerde göstermişti. Bu da bana çok salakça gelmişti :)
Sağlıkla büyüsünler inşallah… bende bu tiksinme meme ucu hassasiyeti geçen 2 ay önce oldu adetim 13 gün gecikti ama kist oluşmuşpsikolojikti sanırım benimki. Yumurtlama günümden 2 gün geçti 2 gündür sol kasığım bastırınca açıyor hassasiyet var belime ve dizime vurdu dün ağrısı o nedir onunçözemşyıeum ama suanda da
Ben de bir şey sormak istiyorum ben ovulasyona göre 16.gün veya 17.gün yumurtladım bat 11 ekimdi 14.gün yumurtlasaydım
Bu durumda bat'ı da ertelemem mi gerek acaba