Geç döllenme yaşayanlar buraya

Bugün ultrasonda keseyi gördük canım 3 mm henüz, son reglimi 3 temmuzda görmeme rağmen gebelik 3,5-4 haftalık görünüyor. Haftaya cuma bebek görünürse boyundan tam haftasını tespit edebileceğiz. Geç döllenme olmuş yani anlayacağın, beklenen tarihte yumurtlamamışım, daha geç yumurtlamışım🌸 benim de gecikmemin 7. gününde beta hcg 2’nin altındaydı yani gebelik yok görünüyordu
Ay o kadar sevindim ki inanın kendi çocuğum olmuş gibi

Ay o kadar sevindim ki inanın kendi çocuğum olmuş gibi
Canımsın, çok sağol🌸 tabii yine sevinmek için erken, boş gebelik olabilir, kalp atmayabilir. Geçen yıl yaptığım düşükten sonra ben artık hiçbir şeye tam sevinemiyorum. Hayırlıysa gelsin, sağlıkla güzellikle olsun dileyip kalanını allah’a, kozmos’a falan havale ediyorum artık.

Amin sağolasın :KK200: Canım ben pko'luyum..Adetimi hapla getirtiyordum...Doktorum belirli zaman aralığı verirdi gelmez ve o derece geçerse test yapar hap içer adet olurdum:KK43: Bu karışık döngünün içinde yerleşme kanamasını görünce yine olmamış demiştim ama en azından kendi kendime adet oldum demiştim..Halbuki yerleşme kanamasıymış gördüğüm...Takip sistemiyle anladım hamileliğimi..Düzgün bir döngüm yoktu..
Vallahi 13 gün oldu artık deliricem 6. Gğn negatif gördüm kist var ondan mı onu da bilmiyorum

Vallahi 13 gün oldu artık deliricem 6. Gğn negatif gördüm kist var ondan mı onu da bilmiyorum
Canım bak 27 temmuz bat olmasına rağmen ben 9 ağustos’ta kan testinde gördüm gebeliği. Tam 13 gün sonra. Sakin ol, sabırlı ol, dua et. İyi olacaksın🙏

14 HHaziran olması gerekirken ilişki tarihimle uyumlu 27 haziran olarak göründü ultrasonda. Ama sadece kese 6+3de bile sadece kese vardı yolk sac dahi yoktu. 19 Ağustos cuma günü randevum var bakalım son durum ne olack. 2 gebeligim ilkinde böyle bir şey yasanmmsti

14 HHaziran olması gerekirken ilişki tarihimle uyumlu 27 haziran olarak göründü ultrasonda. Ama sadece kese 6+3de bile sadece kese vardı yolk sac dahi yoktu. 19 Ağustos cuma günü randevum var bakalım son durum ne olack. 2 gebeligim ilkinde böyle bir şey yasanmmsti
Ömürlü olsun inşallah çok sevindim bana da dua edin :) güzel şeyler olsun…

Selam kızlar, kullandığım uygulamada ayın 1 i yumurtlama gözüküyor, değerlendirdik. Ayın 14ünde yani regle 1 gün kala test yaptım negatif çıktı.. Bat dündü çok az kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma. Bugün halen gelen giden yok.. Sizce geç döllenme olabilir mi?

Yok eger bebek tutunmussa kıstle alakalı bır durumdan cıkmama ıhtımalı olmaz bence...

Ben bı de ovulasyonla takıp edıyordum..Adet olana kadar ovulasyon testı yapmıstım..Elımde çokça vardı..Kafamı karıstıran sey ovulasyon testım sureklı pikten sonra sılınmıyordu...

Nerdeyse adet olmak için 30. günleri geçiyordum ki pko'luysan 40'lar,45'inci günler adet olamamak normal ...

O yerleşme kanamasından şüphelendım devamı gelmeyen kanamadan dolayı ovulasyon testı yaptım..Yine çift çizgi çıkmıştı...Sonra elimde kalan son gebelik testini yaptıgımda çift çizgiyi görmüştüm..

Yani şunu diyebilirim aslında eğer ki gebelik oluşmuşsa ovülasyon testinden hayalet çizgi hiç gitmiyor ..Nasıl yani halamı yumurtluyorum demiştim :rolleyes: Ya da pkoyla mı alakalıydı bilemiyorum..

Ben böyle öğrendim tabi bunların öncesinde de çok kez kana gidip negatifi gördüğümde olmuştu çoook..

İnşallah sağlıklı,ömürlü bebişiniz olur...Bize de haber etmeyi unutmayın..:KK200:Buara da bende ikinciyi düşünüyorum ama şuan olağan akışına bıraktım..Baktım olmuyor yine alıcam ovülasyon testlerinden 🤷🏻‍♀️

Yok eger bebek tutunmussa kıstle alakalı bır durumdan cıkmama ıhtımalı olmaz bence...

Ben bı de ovulasyonla takıp edıyordum..Adet olana kadar ovulasyon testı yapmıstım..Elımde çokça vardı..Kafamı karıstıran sey ovulasyon testım sureklı pikten sonra sılınmıyordu...

Nerdeyse adet olmak için 30. günleri geçiyordum ki pko'luysan 40'lar,45'inci günler adet olamamak normal ...

O yerleşme kanamasından şüphelendım devamı gelmeyen kanamadan dolayı ovulasyon testı yaptım..Yine çift çizgi çıkmıştı...Sonra elimde kalan son gebelik testini yaptıgımda çift çizgiyi görmüştüm..

Yani şunu diyebilirim aslında eğer ki gebelik oluşmuşsa ovülasyon testinden hayalet çizgi hiç gitmiyor ..Nasıl yani halamı yumurtluyorum demiştim :rolleyes: Ya da pkoyla mı alakalıydı bilemiyorum..

Ben böyle öğrendim tabi bunların öncesinde de çok kez kana gidip negatifi gördüğümde olmuştu çoook..

İnşallah sağlıklı,ömürlü bebişiniz olur...Bize de haber etmeyi unutmayın..:KK200:Buara da bende ikinciyi düşünüyorum ama şuan olağan akışına bıraktım..Baktım olmuyor yine alıcam ovülasyon testlerinden 🤷🏻‍♀️
HYırlı olsun inşallah olur. Ben şimdi eve gelirken gebelik testi yaptım tekrar ama evde idrarla su ucuz olanlardan negatif bir de uçuk pembe bü akıntı geldi galba adet olucam :KK43:

HYırlı olsun inşallah olur. Ben şimdi eve gelirken gebelik testi yaptım tekrar ama evde idrarla su ucuz olanlardan negatif bir de uçuk pembe bü akıntı geldi galba adet olucam :KK43:
Sabah ilk idrarınla yap...Benimki de onlardan dı 5 liraydı o zamanlar...Belki devamı gelmez yerlesmedır inşallah :KK200:

Sabah ilk idrarınla yap...Benimki de onlardan dı 5 liraydı o zamanlar...Belki devamı gelmez yerlesmedır inşallah :KK200:
Öyle yapıyım bi de 3 tane almıştım 😁 7,5 olmuş şimdide 😁😁😁 dediğiniz gibi olsun inşallah sadece pembe akıntı geliyo normalde sökerdi şimdiye. Ped taktım ama gelen giden yok 5-6 saattir falan sildikçe pembe kahve açık renk akıntı

kızlar ya benimde bugun 5.günü gecikemenin hala olmadım dün tekrar test yaptım negatif artık tüm ümidimi kaybettim ne biliyim geç döllenme olabilir diyolar onada inancım yok sol kasıgım çok çok az agrıyor tam 1 haftadır ama olmadım

Selamlar, benim bat 27 temmuzdu. 1 hafta gecikti. 4 ağustos’ta yaptığım kan testi negatif çıktı. 5 gün daha bekledim. 9 ağustos’ta hcg 104 çıktı. Doktorum geç döllenme olduğunu düşünüyor. Ama yarınki ultrasonda anlaşılacak vaziyet. Size de yazarım durumu buradan🌸
Sonuc nedir acaba

X