Ay o kadar sevindim ki inanın kendi çocuğum olmuş gibiBugün ultrasonda keseyi gördük canım 3 mm henüz, son reglimi 3 temmuzda görmeme rağmen gebelik 3,5-4 haftalık görünüyor. Haftaya cuma bebek görünürse boyundan tam haftasını tespit edebileceğiz. Geç döllenme olmuş yani anlayacağın, beklenen tarihte yumurtlamamışım, daha geç yumurtlamışımbenim de gecikmemin 7. gününde beta hcg 2’nin altındaydı yani gebelik yok görünüyordu
Canımsın, çok sağolAy o kadar sevindim ki inanın kendi çocuğum olmuş gibi
Vallahi 13 gün oldu artık deliricem 6. Gğn negatif gördüm kist var ondan mı onu da bilmiyorumAmin sağolasınCanım ben pko'luyum..Adetimi hapla getirtiyordum...Doktorum belirli zaman aralığı verirdi gelmez ve o derece geçerse test yapar hap içer adet olurdum Bu karışık döngünün içinde yerleşme kanamasını görünce yine olmamış demiştim ama en azından kendi kendime adet oldum demiştim..Halbuki yerleşme kanamasıymış gördüğüm...Takip sistemiyle anladım hamileliğimi..Düzgün bir döngüm yoktu..
Canım bak 27 temmuz bat olmasına rağmen ben 9 ağustos’ta kan testinde gördüm gebeliği. Tam 13 gün sonra. Sakin ol, sabırlı ol, dua et. İyi olacaksınVallahi 13 gün oldu artık deliricem 6. Gğn negatif gördüm kist var ondan mı onu da bilmiyorum
Benim de bat 5 ağustostu ayyyyy inşallah yaCanım bak 27 temmuz bat olmasına rağmen ben 9 ağustos’ta kan testinde gördüm gebeliği. Tam 13 gün sonra. Sakin ol, sabırlı ol, dua et. İyi olacaksın
Ömürlü olsun inşallah çok sevindim bana da dua edin :) güzel şeyler olsun…14 HHaziran olması gerekirken ilişki tarihimle uyumlu 27 haziran olarak göründü ultrasonda. Ama sadece kese 6+3de bile sadece kese vardı yolk sac dahi yoktu. 19 Ağustos cuma günü randevum var bakalım son durum ne olack. 2 gebeligim ilkinde böyle bir şey yasanmmsti
Aminn inşallah yavrularımızı kucağımza almak nasip olsunÖmürlü olsun inşallah çok sevindim bana da dua edin :) güzel şeyler olsun…
Evet adetim 12 gün gecikti dün öğrendimMerhaba geç döllenme yaşayıp gebelik öğrenen var mı aramızda? Açılan konularda detaylı açıklama yok, yaşayan nolur bi bana yardımcı olsun
Ayyyy Allah bağışlasın inşallah nasıl öğrendiniz nooolur anlatın banaEvet adetim 12 gün gecikti dün öğrendim
AmiiiiinnnnnnAminn inşallah yavrularımızı kucağımza almak nasip olsun
Yok eger bebek tutunmussa kıstle alakalı bır durumdan cıkmama ıhtımalı olmaz bence...Vallahi 13 gün oldu artık deliricem 6. Gğn negatif gördüm kist var ondan mı onu da bilmiyorum
HYırlı olsun inşallah olur. Ben şimdi eve gelirken gebelik testi yaptım tekrar ama evde idrarla su ucuz olanlardan negatif bir de uçuk pembe bü akıntı geldi galba adet olucamYok eger bebek tutunmussa kıstle alakalı bır durumdan cıkmama ıhtımalı olmaz bence...
Ben bı de ovulasyonla takıp edıyordum..Adet olana kadar ovulasyon testı yapmıstım..Elımde çokça vardı..Kafamı karıstıran sey ovulasyon testım sureklı pikten sonra sılınmıyordu...
Nerdeyse adet olmak için 30. günleri geçiyordum ki pko'luysan 40'lar,45'inci günler adet olamamak normal ...
O yerleşme kanamasından şüphelendım devamı gelmeyen kanamadan dolayı ovulasyon testı yaptım..Yine çift çizgi çıkmıştı...Sonra elimde kalan son gebelik testini yaptıgımda çift çizgiyi görmüştüm..
Yani şunu diyebilirim aslında eğer ki gebelik oluşmuşsa ovülasyon testinden hayalet çizgi hiç gitmiyor ..Nasıl yani halamı yumurtluyorum demiştimYa da pkoyla mı alakalıydı bilemiyorum..
Ben böyle öğrendim tabi bunların öncesinde de çok kez kana gidip negatifi gördüğümde olmuştu çoook..
İnşallah sağlıklı,ömürlü bebişiniz olur...Bize de haber etmeyi unutmayın..Buara da bende ikinciyi düşünüyorum ama şuan olağan akışına bıraktım..Baktım olmuyor yine alıcam ovülasyon testlerinden
Sabah ilk idrarınla yap...Benimki de onlardan dı 5 liraydı o zamanlar...Belki devamı gelmez yerlesmedır inşallahHYırlı olsun inşallah olur. Ben şimdi eve gelirken gebelik testi yaptım tekrar ama evde idrarla su ucuz olanlardan negatif bir de uçuk pembe bü akıntı geldi galba adet olucam
Öyle yapıyım bi de 3 tane almıştımSabah ilk idrarınla yap...Benimki de onlardan dı 5 liraydı o zamanlar...Belki devamı gelmez yerlesmedır inşallah
Sonuc nedir acabaSelamlar, benim bat 27 temmuzdu. 1 hafta gecikti. 4 ağustos’ta yaptığım kan testi negatif çıktı. 5 gün daha bekledim. 9 ağustos’ta hcg 104 çıktı. Doktorum geç döllenme olduğunu düşünüyor. Ama yarınki ultrasonda anlaşılacak vaziyet. Size de yazarım durumu buradan
Geçen salı keseyi gördük çok şükür. Geç döllenme olmuş. Şu an 4-5 haftalık gibi görünüyor sat 3 temmuz olmasına rağmenSonuc nedir acaba
Sevindim sizin adiniza sag salim kucaginiz almak nasip olsun inşallahGeçen salı keseyi gördük çok şükür. Geç döllenme olmuş. Şu an 4-5 haftalık gibi görünüyor sat 3 temmuz olmasına rağmen