Geç döllenme yaşayanlar buraya

Ben de bir şey sormak istiyorum ben ovulasyona göre 16.gün veya 17.gün yumurtladım bat 11 ekimdi 14.gün yumurtlasaydım
Bu durumda bat'ı da ertelemem mi gerek acaba
Bence de 3-4 gün sonraya ertelenir ama yine de kafa rahat olsun 1 hafta bekleyin öyle test yapın. Ben sürekli test yap yapa iyice üzüldüm siz yapmayın

Valla ben ateş takibi yapıyorum ve genelde
agrilar bende yumurtlama döneminde oluyor. Bir de migren oluyor o dönem. Artık bu neden oluyor demiyorum. Ateş ölçüyorum kafam rahat. Ateşimi 37 lerde görmezsem de hamileyim demem o derece emin oluyorum. Teste bile gerek yok. 37 yse pozitif oluyor zaten bende 😅 adet ateşim de 36.2 kendini tanıyınca her şey daha kolay ve stressiz oluyor canım ,
Benimde yumurtlama dönemimde oldu ama adım attıkça batma oluyo yüz üstü bile yatamıyorum

Ben de uzayan akıntıyı gördüğüm günden hep 14 gün sonra olmuşum, öyle keşfettim. Aslında kişiye göre değişiyor ama genellikle böyle. Geçen ay farkettim geç yumurtlamistim boşuna panik yapmışım, 1 hafta gecikti adetim 😄 aslında yine tam 14. Gün olmuşum
FLO da böyle gösterdi yumurtlamayı işaretleyin ve teşekkürler cevap için

Öyle tabi ki farklı ama böyle zamanlarda insan bilen birine çok muhtaç oluyor. Benim demek istediğimde o değildi aslında genelde hamile kalıp sonra arayıp sormamak gibi… hep böyle olmuş insanlar konuşmuş günlerce haftalarca hatta hamile kalan taraf sonra hiç yazmıyor. Gerçi haklısınız herkes farklı. Ben her ay hamile kalamayınca canım yansada birinden bi soru gelsin ağlarken bile cevaplarım faydam dokunursa diye herkesin acı yada mutluluğunu yaşama şekli de farklı
Hamile kalamamkla bizim yasadgmz durum farklı. Ki bizim süreçlerde insan umut aradigi için yazıyor soruyor ama o umudu veremeyince yazmann da bir manası yok.Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli yavrular versin ❤️

he tamamdır çok teşekkürler
Ben de uzayan akıntıyı gördüğüm günden hep 14 gün sonra olmuşum, öyle keşfettim. Aslında kişiye göre değişiyor ama genellikle böyle. Geçen ay farkettim geç yumurtlamistim boşuna panik yapmışım, 1 hafta gecikti adetim 😄 aslında yine tam 14. Gün olmuşum

Meraba 1 aydan fazla regl olmadim 2 defa test yaptim ama negatif cikti ben geç dönlenme olan mi diyorum ama bilmiyorum aranizda kızlar yaşayanar egervarsa bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem 😔

Bende pko oldugu icin ortalama 35 gunde adet oluyorum. Bu sebepten iki gebeligim de gec dollenme oldu. Yani doktorlar adet dongusunu 29 gun kabul ediyor. Benim 35 gun oldugu icin ve genelde 14. Gunde degil de 19. Gunde yumurtladigim icin 1 hafta kadar gec dollenme yasamis oldum. Hicbir sorun olmadi. Ikisi de gayet saglikli bir sekilde dunyaya geldi.
Merhaba benim adet günüm 21 22 gün ama.bende 18inde gördüğüm yumurta aki sebebiyle 18inde yumurtladigimi dusunuyorum

X