Iliski sonrasi kasiklarda dayanilmaz sanci

Hanimlar selam reglimden 11 gün geçti esimle az önce ilişkiye girdikten hemen sonra kasığım da çok şiddetli sancı oldu bi zaman kımıldayamadım. Gebelik olabilir mi? Testler negatif geliyor hem kan hem idrar testleri. Geç döllenme olup böyle bişey yaşayan varmı?
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir.iliski esnasında bende de bu gibi ağrı olurdu. Enfeksiyon imiş meğer.

Evet enfeksiyon kaynakliymis ates titreme usume vs hepsi oldu tansiyon dusuklugu falan crp yuksek cikti gecikmem de enfeksiyon kaynakliymis 🥺
Bunların tedavisi olabildiğince ol ihmal etme benim gibi olma canım ben yaptım aynı hatayı gebeyim şuan halen çekiyorum ilk etapta önemsemedim gebe kalmadan önce sonra gebe olduğumu öğrendim enfeksiyon gebelik sıkıntı devam ediyoruz. Sen dikkat et gebe kalmadan önce.

Bunların tedavisi olabildiğince ol ihmal etme benim gibi olma canım ben yaptım aynı hatayı gebeyim şuan halen çekiyorum ilk etapta önemsemedim gebe kalmadan önce sonra gebe olduğumu öğrendim enfeksiyon gebelik sıkıntı devam ediyoruz. Sen dikkat et gebe kalmadan önce.
Ben gidiyorum fitil veriliyor geciyor yine ayni simdi vucuduma yayildi pcosta olabilirim bugun gidicem 5. Gunu reglimin detayli bakmasini istiycem

Back
X