adetim 7 gün geçiyordu 3.90 çıktı değerim sonradan yükseldi evet yumurtalık tarafımda sertlik ve şişlik vardıEsu siz adete kaç gün kala silik gördünüz ve karninizda siskllik ve sertlik var miydi
bkleyin derim erken test yapmayın benimde 8 gün sonra net pozitif çıktıBu gecikmeyi ben de yaşıyorum 3 gün gecikti ve ben de mfk kullanıyorum. Ama sadece bal karışımını. Test negatif ama
Aynn belirtim vardı bel ağrısı olmuştu insAllah sna da nasip eder RabbimInşallah ya kuzum peki belin falan agriyormuydu sanki adet olacak gibi ama gelmiyordu adet
15 günlük bir gecikmede mi belli oluyor geç döllenme benim adetin 11 güne gecikti deBen vermiş olabilirim vallayani nebiliyim bişgilendirilmemiz gerek bunca insan neden geciksin gebelikte yoksa demekki var geciktirici özelliği hani söyleseler bizde umutlanmasak çünkü en umutlandığımız en net gebelik belirtisi adet gecikmesidir tamam ürünler doğal ondan yana problem yok ama bunca insana profesyonelce bir açıklama yapılması şart diye düşünüyorum inşallah gebeyizdir ne diyim
Söktürücü kullanmayın demeleri normal ama geç döllenme ise 15 güne falan çıkıyormuş diyorlar ondandır
Merhabalar adetinin 6. Günü gecikmesinde kan testi vermistim 0.2 idi adetin 9 güno gecikmesinde Bir daha verdim 2.30 du ve suan 11 güne gecikemem var gebelik ihtimali var midirbenim 7. gün gecikmede 3.90 çıkmıştı yani çok yeniydi negatif dediler ama ben kendimi tanıyordum bişeyler olduğunun farkınaydım kii sonradan yükseldi değerim hamileyim inş sizde hamişsinizdir :)
Dr ne dedi size olabilir gebelik dedi mi acabaMerhabalar adetinin 6. Günü gecikmesinde kan testi vermistim 0.2 idi adetin 9 güno gecikmesinde Bir daha verdim 2.30 du ve suan 11 güne gecikemem var gebelik ihtimali var midir
Benim 6. Gün 3.90 8. Gün gecikmede 37 olmuştu değerim iki kat iki kat yükseldi sonradan sizin daha geç döllenmiş olabilir herkesin adet döngüsü farklı ama sizde yok gibi görünüyor allahım en yakın zamanda size de nasip etsin inşallahMerhabalar adetinin 6. Günü gecikmesinde kan testi vermistim 0.2 idi adetin 9 güno gecikmesinde Bir daha verdim 2.30 du ve suan 11 güne gecikemem var gebelik ihtimali var midir
15 günlük bir gecikmede mi belli oluyor geç döllenme benim adetin 11 güne gecikti de
tam günü belli olmaz hiçbir zaman herkesin regl döngüsü farklıdır15 günlük bir gecikmede mi belli oluyor geç döllenme benim adetin 11 güne gecikti de
Hayırlısı canim rabbim isteyen herkese versin insallahBenim 6. Gün 3.90 8. Gün gecikmede 37 olmuştu değerim iki kat iki kat yükseldi sonradan sizin daha geç döllenmiş olabilir herkesin adet döngüsü farklı ama sizde yok gibi görünüyor allahım en yakın zamanda size de nasip etsin inşallah
Valla saglikocagindaki sadece yok dedi baska bisey demedi acilden kanka vermiştim yok dedi ultrason istedi bu cumaya atıldı ultrasonDr ne dedi size olabilir gebelik dedi mi acaba
Benimde 7 gün gecti ama hicbir belirtim yok idrar testim de negatif çıktı, siz idrar testi yapmış mıydınızadetim 7 gün geçiyordu 3.90 çıktı değerim sonradan yükseldi evet yumurtalık tarafımda sertlik ve şişlik vardı
Kan testi verecek misinizBenimde 7 gün gecti ama hicbir belirtim yok idrar testim de negatif çıktı, siz idrar testi yapmış mıydınız
İdrar testini değerim 37 yi gördüğünde yani gecikmenin 9. Gününde yaptığımda erken gebelik testinde çok l silik çıkmıştıBenimde 7 gün gecti ama hicbir belirtim yok idrar testim de negatif çıktı, siz idrar testi yapmış mıydınız
Hayırlısı olsun inşallah rabbim tez zamanda ve doğru zamanda nasip etsin herkeseValla saglikocagindaki sadece yok dedi baska bisey demedi acilden kanka vermiştim yok dedi ultrason istedi bu cumaya atıldı ultrason
Adet zamanı çizgi cikmadi mi yani taa 9. Günde mi çıktıİdrar testini değerim 37 yi gördüğünde yani gecikmenin 9. Gününde yaptığımda erken gebelik testinde çok l silik çıkmıştı
Evet o da hayalet çizgi yani benim geç döllenme oldu ayın 15 inde kese gördüm 7 mm di yarın Allah izin ederse kontrolüm var bakalım kalp atışı ve bebeği görebilirmiyimAdet zamanı çizgi cikmadi mi yani taa 9. Günde mi çıktı
O zaman hala umut varİdrar testini değerim 37 yi gördüğünde yani gecikmenin 9. Gününde yaptığımda erken gebelik testinde çok l silik çıkmıştı
Anladım canımEvet o da hayalet çizgi yani benim geç döllenme oldu ayın 15 inde kese gördüm 7 mm di yarın Allah izin ederse kontrolüm var bakalım kalp atışı ve bebeği görebilirmiyim
Banada 20 mm demişti ben anlamıştım hamile olduğumu kii gerçekten sonradan değerlerim yükseldi bekleyin derim söktürücü kullanmayınKızlar benimde 10.gün kan tahlili verdim negatif tahlnden önce doktor ultrason baktı rahim kalınlığı 17 mm dedi hamile olma ihtimali var dedi test verdim negatif çıktı ama hiç adet belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?