Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 6 gün gecikmişti doktora gittim 20 mm rahim kalınlığı dedi kan testi yaptı 3.90 çıktı normal bi değer değildi benim için geç döllenme olduğunu anladım 2 gün sonra değerim 37 ye çıkmıştı
Ben 6 gün gecikmişti doktora gittim 20 mm rahim kalınlığı dedi kan testi yaptı 3.90 çıktı normal bi değer değildi benim için geç döllenme olduğunu anladım 2 gün sonra değerim 37 ye çıkmıştı
Merhaba hanımlar regle 2 gün kala kan testi 1.20 çıkmıştı bugün gecikmenin 6. Günü normalde hiç gecikmem 36 günde bir regl olurum arı sütü bal propolis karışımı kullandım bu adeti geciktirirmi yoksa geç döllenme olabilir mi tecrübesi olan hanımlar yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba bende 5 gün kadar sıvı propolis kullandım damla şeklinde olanından ama hamile kalmaya etkisi oldugunu bilmiyodum bağışıklık için kullanmıştım yaklaşık 9 aydır bebek istiyorum bu ay ilk defa gecikme oldu 3 gün kadar acaba propolisden dolayı olabilir mi dediğim gibi çok da kullanmadim aslında 5 gün kadar