• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi

Kızlar bugün kan verdim degerim 23.5 çıktı dr yukselmesi lazim dedi çok mu düşük ki, gec döllenmeden supheleniyoruz

Kızlar bugün kan verdim degerim 23.5 çıktı dr yukselmesi lazim dedi çok mu düşük ki, gec döllenmeden supheleniyoruz
2 günde bir değere bakılıp öyle karar verilir düşük olup olmadığına geç döllenme ise normal zaten düşükten başlıyor yükselmeye

Birde adetinizden sonra kaç gün gecikmstnz
Ben 6 gün gecikmişti doktora gittim 20 mm rahim kalınlığı dedi kan testi yaptı 3.90 çıktı normal bi değer değildi benim için geç döllenme olduğunu anladım 2 gün sonra değerim 37 ye çıkmıştı

Anladım benim 12 gün oldu tekrar test vericem negatif çıkarsa adet sökücü kullanacam büyük ihtimalle
Ben 6 gün gecikmişti doktora gittim 20 mm rahim kalınlığı dedi kan testi yaptı 3.90 çıktı normal bi değer değildi benim için geç döllenme olduğunu anladım 2 gün sonra değerim 37 ye çıkmıştı

Bı sonraki kaça yükseldi acaba

Merhaba hanımlar regle 2 gün kala kan testi 1.20 çıkmıştı bugün gecikmenin 6. Günü normalde hiç gecikmem 36 günde bir regl olurum arı sütü bal propolis karışımı kullandım bu adeti geciktirirmi yoksa geç döllenme olabilir mi tecrübesi olan hanımlar yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba bende 5 gün kadar sıvı propolis kullandım damla şeklinde olanından ama hamile kalmaya etkisi oldugunu bilmiyodum bağışıklık için kullanmıştım yaklaşık 9 aydır bebek istiyorum bu ay ilk defa gecikme oldu 3 gün kadar acaba propolisden dolayı olabilir mi dediğim gibi çok da kullanmadim aslında 5 gün kadar

Back