Çok güzel umut oldunuz bana göğüs ağrımda çok var suan baya adet ahrısı cekiyorum en son pzt günü normal idrar testi yaptım negatif ti inş cumartesi süpriz haberi alırımdeğerim 37 yi grdüğünde erken gebelik testinde çok çok silik çıkmıştı idrarda yani sizde şuan yapsanız varsa çıkabilir bir ihtimal ama şyle syliyim gebelikte de hergün hemen hemen adet ağrısı çekiliyor zaten ağrı var adet yok yani :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme olabilir mi
- Konu Sahibi esub61
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- geç döllenme geç döllenme hamilelik gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?geç döllenme ise kolay kolay çıkmaz idrarda benimde hala ağrılarım kramplarım göğüs ağrım devam ediyor ümidinizi kesmeyin umarım hamilesinizdirÇok güzel umut oldunuz bana göğüs ağrımda çok var suan baya adet ahrısı cekiyorum en son pzt günü normal idrar testi yaptım negatif ti inş cumartesi süpriz haberi alırım
Bende Bir Gebenin Günlüğü Ebru Ceylan sayesinde şuan 8 haftalık gebeyimevet biraz sert bir yapısı olduğu doğrudur ama sonuç olarak yöntemi başarılı ben bu ay hamile kaldım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :)
- 7 Ağustos 2016
- 100
- 33
- 98
- 29
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Ben test yaptım silik çizgi çıktı sonra ertesi gün sabah tekrar test yaptım emin olmak için o da silik çıkınca kan verdim aynı gün ve degerim 55.10 çıkmıştıMerhaba ben de 9.gün gecikmedeyim hala negatif ondan once yaptıgı nız testler hep negatifmiydi. 55 Ken idrar testi yaptınız mı silik çizgi var mıydı. Ben de silik çizgi bile yok en son 1.gun gecikme de kan verdim cıkmadı, 2 gun sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
Ben de silik bile yok o halde hiç ümitlenmesem miBen test yaptım silik çizgi çıktı sonra ertesi gün sabah tekrar test yaptım emin olmak için o da silik çıkınca kan verdim aynı gün ve degerim 55.10 çıkmıştı
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Bilmiyorum nasip işi bunlar hiç ummadığın anda geliyor ben hiç beklemiyordum hamile olmayı o ay ilişki haftada 1 zar zor yaşamıştık eşimde bende çok yogunduk aklımdan çıkmıştı tamamen zaten dogum kontrol hapını da o yogunluktan unutuyorum diye bırakmıştım her bebek vaktini bekliyor gelmek için sabredin zaten 2 gün sonra doktora gidicekmişsiniz belli olur herşeyBen de silik bile yok o halde hiç ümitlenmesem mi
amiin inşallah :)Hanımlar çok şükür kesem gözüktü benim 6 hafta 4 günlük olması gerekiyo ama 1 hafta geriden geliyo 5 hafta 4 günlüğz herşey yolunda dedi 15 gün snra insAllah bebeğimi kalp atımıni görmeye gidecm Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Daha çok yeni, bebişin gözükmemesi normal 2022 eylul annelerinde seninle aynı zamanda olanları takip edebilirsin için rahatlarHanımlar 5 hafta 4 günlük hamileyim demiştim kesem gözüktü ama bebek daha yoktu bı sorun yoktur demi aklıma takıldı
- 7 Ağustos 2016
- 100
- 33
- 98
- 29
Tmm canım çok teşekkür ederimDaha çok yeni, bebişin gözükmemesi normal 2022 eylul annelerinde seninle aynı zamanda olanları takip edebilirsin için rahatlar
ne güzel ben daha keseyi bile gremedim ayın 20sine randevum korkma bebeğin görünmesi için daha erken canım benim :)Hanımlar 5 hafta 4 günlük hamileyim demiştim kesem gözüktü ama bebek daha yoktu bı sorun yoktur demi aklıma takıldı
- 7 Ağustos 2016
- 100
- 33
- 98
- 29
ne güzel ben daha keseyi bile gremedim ayın 20sine randevum korkma bebeğin görünmesi için daha erken canım benim :)
amin inşallah canım :)Teşekkür ederim canım insAllah sende görürsun insAllah bı sorun olmz
- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
- 7 Ağustos 2016
- 100
- 33
- 98
- 29
Bkle canım benim de 5 gün geçince yptim yoktu 11 gün geçti bktm pozitifti silik de olsa geç döllenme oluyor insAllah senin de öyledirKızlar adetim 5.gunu benim test yaptım negatif çıktı progesteron baktirdim 11 cıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar test yap dedi böyle durum yaşayan oldumu hic
- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
Inşallah ya kuzum peki belin falan agriyormuydu sanki adet olacak gibi ama gelmiyordu adetBkle canım benim de 5 gün geçince yptim yoktu 11 gün geçti bktm pozitifti silik de olsa geç döllenme oluyor insAllah senin de öyledir
- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
Esu siz adete kaç gün kala silik gördünüz ve karninizda siskllik ve sertlik var miydideğerim 37 yi grdüğünde erken gebelik testinde çok çok silik çıkmıştı idrarda yani sizde şuan yapsanız varsa çıkabilir bir ihtimal ama şyle syliyim gebelikte de hergün hemen hemen adet ağrısı çekiliyor zaten ağrı var adet yok yani :)
- 29 Eylül 2020
- 528
- 898
- 53
Bu gecikmeyi ben de yaşıyorum 3 gün gecikti ve ben de mfk kullanıyorum. Ama sadece bal karışımını. Test negatif amaMerhaba hanımlar regle 2 gün kala kan testi 1.20 çıkmıştı bugün gecikmenin 6. Günü normalde hiç gecikmem 36 günde bir regl olurum arı sütü bal propolis karışımı kullandım bu adeti geciktirirmi yoksa geç döllenme olabilir mi tecrübesi olan hanımlar yardımcı olursanız sevinirim