Regl 8 gün geçtiğinde 55 çıkmıştı degerim oglumu öyle ögrenmiştim olabilir nasip buMerhaba hanımlar regle 2 gün kala kan testi 1.20 çıkmıştı bugün gecikmenin 6. Günü normalde hiç gecikmem 36 günde bir regl olurum arı sütü bal propolis karışımı kullandım bu adeti geciktirirmi yoksa geç döllenme olabilir mi tecrübesi olan hanımlar yardımcı olursanız sevinirim
Ovulasyon ile takip ediyor muydunuz? Regliniz 8. Gün geciktiğinde yeniden kan testi yaptırmanızı öneririm. Geç döllenme, hormonal bir durum ya da kist gibi birşey olabilir.Merhaba hanımlar regle 2 gün kala kan testi 1.20 çıkmıştı bugün gecikmenin 6. Günü normalde hiç gecikmem 36 günde bir regl olurum arı sütü bal propolis karışımı kullandım bu adeti geciktirirmi yoksa geç döllenme olabilir mi tecrübesi olan hanımlar yardımcı olursanız sevinirim
Bende aynı şeyden muzdaribimMerhaba hanımlar regle 2 gün kala kan testi 1.20 çıkmıştı bugün gecikmenin 6. Günü normalde hiç gecikmem 36 günde bir regl olurum arı sütü bal propolis karışımı kullandım bu adeti geciktirirmi yoksa geç döllenme olabilir mi tecrübesi olan hanımlar yardımcı olursanız sevinirim
Mfk yöntemini mi denediniz sizdeBende aynı şeyden muzdaribimkullandik ama adet geciktirmesi yapti anlamadim bende
EvetMfk yöntemini mi denediniz sizde
Hayır ovülasyon takibi yapmıyorum kistim ve hormonlarımda da problem yok aslında ama bakalım nasip yarın randevum var yarın öğreneceğim Allah izin ederseOvulasyon ile takip ediyor muydunuz? Regliniz 8. Gün geciktiğinde yeniden kan testi yaptırmanızı öneririm. Geç döllenme, hormonal bir durum ya da kist gibi birşey olabilir.
Regl 8 gün geçtiğinde 55 çıkmıştı degerim oglumu öyle ögrenmiştim olabilir nas
Hayır ovülasyon takibi yapmıyorum kistim ve hormonlarımda da problem yok aslında ama bakalım nasip yarın randevum var yarın öğreneceğim Allah izin ederseBende aynı şeyden muzdaribimkullandik ama adet geciktirmesi yapti anlamadim bende 6. Günde sonuç çıkmazmı kanda acaba geç döllenme iseRegl 8 gün geçtiğinde 55 çıkmıştı degerim oglumu öyle ögrenmiştim olabilir nasip bu
Valla bugün canlıda bu konuyu dile getirdim hocamız resmen tersledi beni bi sende oldu ben başkasını duymadım dedi açıklama bile yapmadı halbuki Telegram grubunda yüzlerce kadın negatif olmasına rağmen gecikiyor hani bende bi açıklama yapılmasını bekledim düşünün umut bile edemiyorum negatif olmalarına rağmen regli gecikenleri görünce hocamızı severek ve güvenerek takip ediyorum bakalım
Bende sordum bana cevap veren senmiydin acaba ben oyle bise gormedim demis hocaValla bugün canlıda bu konuyu dile getirdim hocamız resmen tersledi beni bi sende oldu ben başkasını duymadım dedi açıklama bile yapmadı halbuki Telegram grubunda yüzlerce kadın negatif olmasına rağmen gecikiyor hani bende bi açıklama yapılmasını bekledim düşünün umut bile edemiyorum negatif olmalarına rağmen regli gecikenleri görünce hocamızı severek ve güvenerek takip ediyorum bakalım
Ben vermiş olabilirim vallaBende sordum bana cevap veren senmiydin acaba ben oyle bise gormedim demis hocainan bende ayni sekilde sevinemiyorum girdim grupta baktim yazmislar bende yazdim benden sonra grup kapandi zaten bi arkadas özelden yazmis 12 gun gecikti benimkide diye asla bise demiyolar yazdik cevap alamiyoruz adet sokturucude kullanmayin diyo iyide adet olmadan nasil hamile kalabilecez kafamda deli sorular
Söktürücü kullanmayın demeleri normal ama geç döllenme ise 15 güne falan çıkıyormuş diyorlar ondandırBende sordum bana cevap veren senmiydin acaba ben oyle bise gormedim demis hocainan bende ayni sekilde sevinemiyorum girdim grupta baktim yazmislar bende yazdim benden sonra grup kapandi zaten bi arkadas özelden yazmis 12 gun gecikti benimkide diye asla bise demiyolar yazdik cevap alamiyoruz adet sokturucude kullanmayin diyo iyide adet olmadan nasil hamile kalabilecez kafamda deli sorular
Ben hapı panaca kullanmadim vitaminler ve karisimi kullandim ki onuda 1 hafta duzenli kullandim ki muhtemelen dedigin gibi geciktirici bi tarafı var mutlaka o kadar insan yazıyor valla inşallah gebelik vardir da ne adet belirtisi yaşıyorum ne gebelik umarım boşu boşuna düzenimizi bozmamışızdır ya stres yapılmasın deniyoda iste en buyuk stres zaten adet olmayınca başlıyoBen vermiş olabilirim vallayani nebiliyim bişgilendirilmemiz gerek bunca insan neden geciksin gebelikte yoksa demekki var geciktirici özelliği hani söyleseler bizde umutlanmasak çünkü en umutlandığımız en net gebelik belirtisi adet gecikmesidir tamam ürünler doğal ondan yana problem yok ama bunca insana profesyonelce bir açıklama yapılması şart diye düşünüyorum inşallah gebeyizdir ne diyim
Söktürücü kullanmayın demeleri normal ama geç döllenme ise 15 güne falan çıkıyormuş diyorlar ondandır
Evet kesinlikle öyle stres yapmamak mümkün değil ilk ay 3 gün erken geldi regl bu ay birtürlü gelmedi artık nasip Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahBen hapı panaca kullanmadim vitaminler ve karisimi kullandim ki onuda 1 hafta duzenli kullandim ki muhtemelen dedigin gibi geciktirici bi tarafı var mutlaka o kadar insan yazıyor valla inşallah gebelik vardir da ne adet belirtisi yaşıyorum ne gebelik umarım boşu boşuna düzenimizi bozmamışızdır ya stres yapılmasın deniyoda iste en buyuk stres zaten adet olmayınca başlıyo
Amin canım amin inşallahEvet kesinlikle öyle stres yapmamak mümkün değil ilk ay 3 gün erken geldi regl bu ay birtürlü gelmedi artık nasip Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
O adamın tek yaptığı şey insanları terslemek zatenValla bugün canlıda bu konuyu dile getirdim hocamız resmen tersledi beni bi sende oldu ben başkasını duymadım dedi açıklama bile yapmadı halbuki Telegram grubunda yüzlerce kadın negatif olmasına rağmen gecikiyor hani bende bi açıklama yapılmasını bekledim düşünün umut bile edemiyorum negatif olmalarına rağmen regli gecikenleri görünce hocamızı severek ve güvenerek takip ediyorum bakalım
evet biraz sert bir yapısı olduğu doğrudur ama sonuç olarak yöntemi başarılı ben bu ay hamile kaldım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :)O adamın tek yaptığı şey insanları terslemek zaten
Merhaba ben de 9.gün gecikmedeyim hala negatif ondan once yaptıgı nız testler hep negatifmiydi. 55 Ken idrar testi yaptınız mı silik çizgi var mıydı. Ben de silik çizgi bile yok en son 1.gun gecikme de kan verdim cıkmadı, 2 gun sonra doktora gitmeyi düşünüyorumRegl 8 gün geçtiğinde 55 çıkmıştı degerim oglumu öyle ögrenmiştim olabilir nasip bu
benim 7. gün gecikmede 3.90 çıkmıştı yani çok yeniydi negatif dediler ama ben kendimi tanıyordum bişeyler olduğunun farkınaydım kii sonradan yükseldi değerim hamileyim inş sizde hamişsinizdir :)Merhaba ben de 9.gün gecikmedeyim hala negatif ondan once yaptıgı nız testler hep negatifmiydi. 55 Ken idrar testi yaptınız mı silik çizgi var mıydı. Ben de silik çizgi bile yok en son 1.gun gecikme de kan verdim cıkmadı, 2 gun sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
Çok sevindim hayırlısı olsun, suanda adet ağrıları başladı benim inşallah hastalanmam, idrar testi yapmıs mıydınız hiç silik çizgi var mıydıbenim 7. gün gecikmede 3.90 çıkmıştı yani çok yeniydi negatif dediler ama ben kendimi tanıyordum bişeyler olduğunun farkınaydım kii sonradan yükseldi değerim hamileyim inş sizde hamişsinizdir :)
değerim 37 yi grdüğünde erken gebelik testinde çok çok silik çıkmıştı idrarda yani sizde şuan yapsanız varsa çıkabilir bir ihtimal ama şyle syliyim gebelikte de hergün hemen hemen adet ağrısı çekiliyor zaten ağrı var adet yok yani :)Çok sevindim hayırlısı olsun, suanda adet ağrıları başladı benim inşallah hastalanmam, idrar testi yapmıs mıydınız hiç silik çizgi var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?