Geç döllenme mi? Kimyasal mı? Dış gebelik mi? Çıldırıcam!

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2 hafta önce hafif kanamam olunca doktora gittim Beta değerim 9 çıktı İki gün sonra baktığımızda 10 çıktı 3 gün sonra 39 çıktı 2 gün sonra da 19'a düşmüştü. Doktor düşük yapacaksın dedi 2 gün sonra pıhtılı bir adet kanamam oldu adetimin 4. Günü Beta ya baktığımızda 94a çıkmıştı Doktor Büyük ihtimal dış gebelik metotreksat iğne yapariz dedi. Yarin betaya bakilacak ama çok endişeliyim doktoruma da güveniyorum hic cocugum yok beklersem tuplere 1 gelir die korkuyorum iğneyi yaptirmali miyim zarari var midir deneyimleriniz benim icin önemli

Geçmiş olsun, yaptırdınız mı?

Geçmiş olsun, yaptırdınız mı?
Evet teşekkür ederim bugün baktı 99 du yaptırdım ultrasonla baktı bir şey göremedi ama dedi herhangi bir yerinde rahmin olabilir bu sağlıksız bir gebelik dedi Muhtemelen dış gebelik dedi çünkü kimyasal olsa düşermiş bir hafta sonra kontrole gideceğim ama ben 5 gün sonra falan baktırırım betaya İnşallah düşer Bu arada 3 aylık korunma verdi

Banada ilkk kalp şeklinde dediler rahim filmi çekildim hiçbirşey yokmuş o kdar korkuyorm ki bu ay düşünüyorm gene aynısı olur diye korkuyorm bütün testleri yaptırdm hepsi temiz ama düşme sebebi yok inş benimde senin gibi sağlıklı olur

Yaptıkları iğne 3 ay boyunca yumurtalarını etkilediği için veriyorlar korumayı. Korunmaz ve gebe kalırsak sağlıklı olmuyor bebek ve yine düşük oluyor. Geçmiş olsun çok. Allah tez zamanda nasip etsin sağlıklı bir bebek.

Teşekkür ederim canim insallah

Merhaba bnmde ilk yaptrdgmda adetime 1 gun vardi 10 bu beta degeri 1 hafta sonra 58 olmustu merak edip doktora gittim 2 gun sonra 138 cikti insallh sagliklidr 3 gun sonra kontrulm var ama bnde korkuyorum dusukmu degerler acaba dis gebelk mi dye gec dollnme olmus sata gore dedi ama endiseliyim

Canım dış gebelik değildir inşallah bende şuan dış gebelik geçiriyorum iğne vuruldm değerlerim düşük Allahtan inşallah bidaha yükselmeZ ağrın veya lekelenmen varmı

Canım dış gebelik değildir inşallah bende şuan dış gebelik geçiriyorum iğne vuruldm değerlerim düşük Allahtan inşallah bidaha yükselmeZ ağrın veya lekelenmen varmı
Sadece cook yoruldugm zaman belim agrio baska agrim yok lekelenmede yok insallah degildr

Carsamba cagrdi cnm pazartesi 58di 2 gun sonra 136oldu iyi yukselms ddi ama bakalm smdi ne olcak insallah buyuyodr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…