- 24 Mart 2018
- 72
- 22
- 38
- 32
- Konu Sahibi cizenbayan
-
Geçmiş olsun, yaptırdınız mı?Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2 hafta önce hafif kanamam olunca doktora gittim Beta değerim 9 çıktı İki gün sonra baktığımızda 10 çıktı 3 gün sonra 39 çıktı 2 gün sonra da 19'a düşmüştü. Doktor düşük yapacaksın dedi 2 gün sonra pıhtılı bir adet kanamam oldu adetimin 4. Günü Beta ya baktığımızda 94a çıkmıştı Doktor Büyük ihtimal dış gebelik metotreksat iğne yapariz dedi. Yarin betaya bakilacak ama çok endişeliyim doktoruma da güveniyorum hic cocugum yok beklersem tuplere 1 gelir die korkuyorum iğneyi yaptirmali miyim zarari var midir deneyimleriniz benim icin önemli
Evet teşekkür ederim bugün baktı 99 du yaptırdım ultrasonla baktı bir şey göremedi ama dedi herhangi bir yerinde rahmin olabilir bu sağlıksız bir gebelik dedi Muhtemelen dış gebelik dedi çünkü kimyasal olsa düşermiş bir hafta sonra kontrole gideceğim ama ben 5 gün sonra falan baktırırım betaya İnşallah düşer Bu arada 3 aylık korunma verdiGeçmiş olsun, yaptırdınız mı?
Banada ilkk kalp şeklinde dediler rahim filmi çekildim hiçbirşey yokmuş o kdar korkuyorm ki bu ay düşünüyorm gene aynısı olur diye korkuyorm bütün testleri yaptırdm hepsi temiz ama düşme sebebi yok inş benimde senin gibi sağlıklı olurBiraz uzun aslında ama kısaca özet geçersem. İlk gebeliğim biyokimyasaldı. Ertesi ay hamile kaldım yine. O da kalp atışı alamadık 9 haftaya kadar bekledim ve kürtaj oldum. Sonra rahmimde derin perde olduğu söylendi hatta kalp şeklindeymiş sonradan öğrendim. 1 operasyon geçirdim ama başarılı değilmiş meğer. Doktorum gebe kalabilirsin dedi. Kaldım da. Sonuç aynı 9 haftalık kürtaj. Benim bebeğim 6 hafta sonrası gelişmiyordu. Kimi doktor perdeden dedi kimi değil dedi. Ama başka sorun yoktu. Başka doktorda 3 defa histeroskopi geçirdim. 8 ay sonra gebe kaldım ve çok şükür sağlıklıydı. Bütün tahlillerinizi yaptırın. İlla tekrar edecek diye birşey Yok ama bir sıkıntı olmadığına emin olun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğe ulaşırsınız.
Yaptıkları iğne 3 ay boyunca yumurtalarını etkilediği için veriyorlar korumayı. Korunmaz ve gebe kalırsak sağlıklı olmuyor bebek ve yine düşük oluyor. Geçmiş olsun çok. Allah tez zamanda nasip etsin sağlıklı bir bebek.Evet teşekkür ederim bugün baktı 99 du yaptırdım ultrasonla baktı bir şey göremedi ama dedi herhangi bir yerinde rahmin olabilir bu sağlıksız bir gebelik dedi Muhtemelen dış gebelik dedi çünkü kimyasal olsa düşermiş bir hafta sonra kontrole gideceğim ama ben 5 gün sonra falan baktırırım betaya İnşallah düşer Bu arada 3 aylık korunma verdi
Teşekkür ederim canim insallahYaptıkları iğne 3 ay boyunca yumurtalarını etkilediği için veriyorlar korumayı. Korunmaz ve gebe kalırsak sağlıklı olmuyor bebek ve yine düşük oluyor. Geçmiş olsun çok. Allah tez zamanda nasip etsin sağlıklı bir bebek.
Merhaba bnmde ilk yaptrdgmda adetime 1 gun vardi 10 bu beta degeri 1 hafta sonra 58 olmustu merak edip doktora gittim 2 gun sonra 138 cikti insallh sagliklidr 3 gun sonra kontrulm var ama bnde korkuyorum dusukmu degerler acaba dis gebelk mi dye gec dollnme olmus sata gore dedi ama endiseliyim
Sadece cook yoruldugm zaman belim agrio baska agrim yok lekelenmede yok insallah degildrCanım dış gebelik değildir inşallah bende şuan dış gebelik geçiriyorum iğne vuruldm değerlerim düşük Allahtan inşallah bidaha yükselmeZ ağrın veya lekelenmen varmı
Sadece cook yoruldugm zaman belim agrio baska agrim yok lekelenmede yok insallah degildr
Dis gebelik oldugu nasil anlasildiAnladım canım inşallah değildir benim sürekli adet sancısı gibi sancım vardı biraz iş yapaym belim kopuyoo hala
Dis gebelik oldugu nasil anlasildi
Benmkide dusuk o zamangec dollenme dedi ama
Carsamba cagrdi cnm pazartesi 58di 2 gun sonra 136oldu iyi yukselms ddi ama bakalm smdi ne olcak insallah buyuyodr
Insallah yoktur yaa cok daraliim korkuomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?